arrow_drop_up arrow_drop_down
Deze unieke actiekorting verdwijnt over:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Be Your Own Guru | VIP traject

Verander je leven in 12 weken met dit persoonlijke 1-op-1 coachingstraject

Video Aspect Ratio: 4:1

Be Your Own Guru | VIP traject

Verander je leven in 12 weken met dit persoonlijke 1-op-1 coachingstraject

Je WEET wat je moet doen

en toch lukt het niet..

Als vrouw, moeder, zus, ondernemer, collega, vriendin en partner heb je heel wat ballen hoog te houden. Helaas zetten we onszelf vaak op de laatste plaats, met alle gevolgen van dien. 


Weinig energie, snel geïrriteerd, overprikkeld, niet goed voor onszelf zorgen, moeite met prioriteiten stellen en keuzes maken. Teveel of te weinig eten, niet lekker in je vel zitten... 


Je wil er wat aan doen. Je probeert betere keuzes te maken, verbreedt je kennis en toch lukt het niet om je patronen en gewoontes blijvend te doorbreken..


Herkenbaar?

We kennen het maar al te goed!

   Wij kennen het maar al te goed en liepen tegen dezelfde uitdagingen aan. We voelden vanbinnen het vuurtje branden maar vielen weer steeds terug in oude patronen. Zeker op het moment dat we moe, verveeld of emotioneel waren. 


   Tijd is zo extreem kostbaar. We wisten; dit kan anders! We besloten de regie over ons eigen leven te pakken en stelden onszelf de vraag: wat hebben we nodig?


   De vraag was niet wat hebben we nodig: maar wie hebben we nodig. We kwamen tot het inzicht dat je het niet alleen hoeft te doen en soms gewoon even dat extra duwtje nodig hebt.

Een Coach

  • Iemand die je ziet en hoort.
  • Iemand die door je masker heen prikt.
  • Iemand die je een spiegel voorhoudt en je begrijpt.
  • Iemand die dat muurtje, dat je jarenlang om je heen hebt gebouwd, voorzichtig af mag bouwen.
  • Iemand die je helpt om zo tot jouw echte, diepste kern te komen.
  • Iemand die je helpt om je denk- en gedragspatronen te veranderen.
  • Iemand die er voor zorgt dat je de volgende stap kan zetten.
  • Iemand met wie je het samen.
Wij weten hoe je met de juiste begeleiding snel tot de kern komt en enorme doorbraken in je persoonlijke groei kan maken.  

Ik ben klaar om mijn grote dromen waar te maken

Na het MasterMind Retreat heb ik mij aangemeld voor het VIP traject van Dani en Lizzy. De online coachingssessies vond ik het meest waardevol, omdat er dan persoonlijk met jou meegekeken wordt en er kritische vragen worden gesteld over je proces en waar je nu zit. De opdrachten die je zelf mocht maken met elke week een nieuw thema vond ik ook fijn. Het mooie van het programma is dat je zélf aan de slag gaat, met Dani en Lizzy naast je. Maar JIJ doet het. Dat is de kracht van dit programma. Ze helpen je goed op weg, luisteren naar je behoeften en prikken door je belemmeringen heen. Ik heb weer enorm veel geleerd over mezelf, en dat zal ik voor de rest van mijn leven meenemen. Mijn grenzen heb ik verlegd en ik ben klaar om mijn grote dromen waar te maken. Mega dank je wel dames, voor jullie luisterend oor, fijne gesprekken en het delen van de visie/missie om iedere vrouw te laten stralen.

Anne
Ik heb mezelf weer teruggevonden

Dankzij jullie coaching is mijn mindset met vallen en opstaan aan het veranderen en kan ik aan het eind van dit traject zeggen dat ik mezelf weer heb teruggevonden. Doordat jullie jezelf kwetsbaar en open opstellen gaf mij dit het vertrouwen en vrijheid om zelf ook kwetsbaar te durven zijn en mijn verhaal te delen. Door de coachingssessies hebben jullie mij duidelijke inzichten gegeven over mijzelf en mijn ontwikkeling wat een grote invloed heeft gehad op waar ik nu sta. De belangrijkste omslag voor mij hierin is geweest dat ik nu daadwerkelijk voel wat goed is voor mij en van hieruit mijn keuzes maak. Zonder jullie steun en aanmoediging had ik die stap niet durven maken.

Desiree
'Hey wat een leuke vrouw!'

Wat ben ik onwijs dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Na mijn scheiding was ik op veel vlakken onzeker, wie ben ik, wat wil ik, hoe word ik weer die leuke moeder en vrouw. Het traject was intensief en confronterend maar heeft mij zoveel gegeven. De live sessies met de andere deelnemers waren heel waardevol en bijzonder. De zoom sessies met Dani en Lizzy waren super fijn en een eye opener. Mijn mindset is zo veranderd en ik durf weer meer op mijn gevoel te vertrouwen en los te laten. Weten dat je altijd een keuze hebt. Patronen herkennen en die veranderen. Rot situaties zijn er nog steeds maar hoe je ermee omgaat maakt het verschil. Geen keuzes meer maken op basis van angst maar meer op vertrouwen. Na het VIP traject betrapte ik mij erop toen ik langs een raam liep en mezelf zag durfde te denken 'Hey wat een leuke vrouw!'. Maar ook mensen om mij heen merkte verschil en zagen dat ik was opgebloeid. Lieve meiden, nogmaals dank!!

Mirjam

Je hoeft het niet alleen te doen

Je hebt alle antwoorden allang in je, maar misschien weet je nog niet waar je ze kan vinden. Misschien vind je het nog te spannend, want wat gebeurt er als je je gevoel toe gaat laten en hoe moet je daarmee omgaan? 


En voor de mede-ondernemers onder ons: Wat houdt je nog tegen om de volgende stap te zetten?

Welke belemmerende overtuigingen zitten je nog dwars of hoe zorg je ervoor dat je je energie behoudt, naast het huishouden, je sociale leven en je gezin? 


Wij zijn niet bang om risico’s te nemen, de confrontatie aan te gaan en ons hart open en bloot op tafel te leggen. We doen wat nodig is om het beste resultaat te behalen en ons mooiste leven te leven. Wij geloven heilig in practice what you preach, dat je écht doet wat je zegt dat je doet. Je kan nog zoveel kennis hebben, het gaat erom wat je ermee doet. En precies daarin kunnen we samen het verschil gaan maken.

Geen tijd meer te verliezen.

Verander je leven in 12 weken met ons VIP traject

Hét persoonlijke 1-op-1 coachingstraject van Fitmind Academy. 

We creëren lange termijn resultaten door gewoonte en gedragsverandering, niet door strenge diëten en trainingsschema’s. Reken voor altijd af met heftige ups & downs

Be Your Own Guru 

Toegang tot onze unieke Be Your Own Guru methode bestaande uit 12 lessen.

1-op-1 begeleiding

1-op-1 coachingsessies met Dani en Lizzy +  verdiepende online workshops voor VIP deelnemers.  

Samen met anderen

Een online community waar vrouwen elkaar supporten, helpen, groeien en leren. 

Ben je er klaar voor?

Ben je nu aangekomen op een punt in je leven waarin je écht verandering wilt?

Om voor eens en voor altijd afscheid te nemen van alles wat je nu tegenhoudt om de beste versie van jezelf te worden?

DAN IS DIT JOUW UNIEKE KANS! 

VIP-traject van juni t/m augustus 2020

Vanaf 2 juni starten we weer met ons meest waardevolle traject: het VIP traject:

 • Persoonlijke coaching. Je krijgt tijdens dit traject niet 1, maar 2 coaches tot jouw beschikking en we begeleiden je 3 maanden lang stap voor stap. We nemen je aan de hand om life changing resultaat te behalen. 
 • 12 lessen. Je gaat elke week aan de slag met de 12 lessen en opdrachten van onze bewezen Be Your Own Guru methode. Deze methode heeft al honderden vrouwen geholpen, en de resultaten zijn mind blowing!  
 • 3x een 1-op-1 coachingcall. We plannen gedurende het traject elke maand via Zoom een 1-op-1 coachingsessie met jou in waarin we ruim de tijd nemen om naar je luisteren en je te helpen.
 • 3x een online workshop voor VIP leden. Tijdens het traject geven we drie waardevolle en verdiepende online workshops, die alleen toegankelijk zijn voor onze VIPS.  


Dit traject bieden we aan voor een exclusieve groep vrouwen, die committed zijn en bereid zijn om tijd en energie in zichzelf te investeren en er klaar voor zijn om de volgende stap te zetten. 
JA, IK DOE MEE!

Persoonlijke coaching

Je wordt 1-op-1 gecoacht door Dani en Lizzy. Wij begeleiden jou persoonlijk aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, onze Be Your Own Guru methode, 1-op-1 coachingssessies en waardevolle en exclusieve workshops. Je omringt je met gelijkgestemde VIPS die net als jij NEXT LEVEL willen en bereid zijn om hierin te investeren met tijd en energie.

null

Be Your Own Guru methode

Je ware identiteit

Wat is jouw ware identiteit en wat wil jij nu echt in het leven?

Energiemanagement

Ontdek waar je energie (onbewust) weglekt en wat je energie geeft!

Zelfvertrouwen

Krijg meer vertrouwen in jezelf en ga met meer zelfliefde door het leven.

Angsten overwinnen

Laat negatieve emoties en gevoelens je niet langer beheersen.

Patronen doorbreken

Overwin en breek je belemmerende denk- en gedragspatronen.

Doelen bereiken

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn.

Beheers je mindset

Leer je hoofd en lichaam tot rust te brengen en neem de regie over je leven. 

Omgeving

Laat je niet langer leiden door wat anderen van je denken en verwachten. 

Voelen

Leer hoe je bij je gevoel komt en verbinding kan maken met jezelf en anderen. 

Het leven is zo anders

Lieve Dani en Lizzy, wat ben ik blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Jullie hebben me de zetjes (lees: liefdevolle schoppen onder m’n ... ) gegeven om stap voor stap in de praktijk te brengen wat ik al ‘wist’. Ik was al zo lang bezig met zoeken naar wat voor mij werkt en jullie hebben me doen realiseren dat het allemaal al in me zit. Maar vooral ook: wat je dan in praktische zin kunt doen om dat ‘eruit’ te halen. En dat is echt goud waard! M’n leven is tijdens en na het VIP traject op een aantal vlakken behoorlijk veranderd. Ik mediteer en visualeer dagelijks, ik heb nauwelijks eetbuien meer, m’n energie is toegenomen, ik ben geduldiger naar m’n kinderen en zo kan ik nog wel even doorgaan  Natuurlijk blijven er ook dingen waar ik nog aan werk, maar ik heb nu een rotsvast vertrouwen! 

Marieke
Ik durf eindelijk stappen te zetten

Dankzij jullie coaching, eerlijkheid, het mooie VIP-traject die jullie opgesteld hebben en de bijeenkomsten heb ik heel veel stappen kunnen zetten. Van chaos en totaal uit verbinding, ben ik weer in verbinding gekomen met mijzelf. Op momenten dat ik hier weer uit ga, weet ik hoe ik deze verbinding weer kan herpakken. Ik heb geleerd om de bewustwording en focus vooral op mezelf te leggen, in plaats van de focus op de buitenwereld te leggen. Mijn energiemanagement heb ik nu veel meer in de hand, waardoor er meer balans is ontstaan. Dit maakt dat ik nu veel krachtiger mijn eigen pad bewandel en hier steeds meer achter kan staan. Ik begin steeds meer in mijzelf en in hetgeen wat ik graag doe te geloven. Ik durf eindelijk stappen te zetten, grenzen aan te geven en liefde te geven/ ontvangen. Iets wat ik jarenlang al ontzettend moeilijk vond. Ik wil jullie enorm bedanken voor alle hulp en liefde en ik hoop dat jullie hiermee door kunnen gaan en nog veel meer vrouwen kunnen helpen. Met veel zekerheid kan ik zeggen dat ik jullie weer terug ga zien. 

Kimberley

Vanwege het COVID-19 virus hebben we het traject aangepast naar een volledige online variant waardoor we de prijs EENMALIG flink verlaagd hebben.

€ 2.797,-
€ 797,-

Fitmind Academy VIP traject 

VIP-traject van 2 juni t/m augustus 2020

 • NLP Master Coaches Dani en Lizzy als jouw persoonlijke coach

 • 3x een persoonlijke 1-op-1 coachingssessie via Zoom met Dani en Lizzy

 • 3x een verdiepende LIVE online workshop met Dani en Lizzy en mede-VIPS

 • Mogelijkheid om je vragen privé te stellen aan Dani en Lizzy


+ toegang tot:


 • De Fitmind Academy met al onze lessen via je laptop en de gratis app

 • De Fitmind Community, hierin staan geleide meditaties, webinars, doen we challenges en heb je de mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten. 

 • De besloten VIP groep in de Fitmind community 

 • Korting en earlybird acties van FITGIRLS en Fitmind Academy


Betalen in termijnen is mogelijk 

Je kan nog zoveel kennis hebben, het gaat erom wat je ermee doet. Wij helpen je 1 op 1 om alles te doorbreken en te integreren. Je hoeft het niet alleen te doen. 


We doen het SAMEN. 

Ik heb geleerd om echt verbinding te maken met mijzelf

Voor mijn deelname aan het VIP traject was ik het contact met mijn gevoel kwijt en maakte ik al mijn keuzes vanuit mijn gedachten. Hierbij heb ik mezelf patronen en overtuigingen aangeleerd die gebaseerd zijn op wat ik denk dat anderen van mij verwachten en stelde ik onrealistische eisen aan mezelf. De afgelopen maanden heb ik gezien en geleerd dat ik dit zelf in stand hield en hierdoor in een vicieuze cirkel bleef. Ik heb geleerd om echt verbinding te maken met mijzelf en alle gevoelens en emoties toe te durven laten, ondanks dat ik dat nog steeds heel spannend vind om te doen. Ik weet en voel nu dat ik niet alles tot in de detail hoef te analyseren en op te lossen en dat, zoals jullie zo mooi zeggen, de antwoorden al van binnen in zitten. 

Desiree
Nooit van durven dromen

Toen ik in februari aan het VIP-traject begon had ik nooit durven dromen dat dit zo'n verandering teweeg zou brengen. Ik heb de regie weer terug over mijn leven! En dat mede door het enthousiasme en de positiviteit die Dani en Lizzy uitstralen. Daar wordt je zelf al enthousiast en blij van. Ze zijn erg betrokken en door hun lieve en bemoedigende woorden tijdens het gehele traject heb je het gevoel er niet alleen voor te staan. Alleen maar liefde voor jullie!! 

Chantal

Veelgestelde vragen

VIP

Hoelang duurt het traject en wanneer start het?

Het traject duurt drie maanden en start op op 2 juni 2020. Na je aankoop krijg je van ons je inloggegevens en een mail met hierin alle informatie. Je kan dan direct inloggen op De Fitmind Academy via desktop en app (hiervoor moet je wel de gratis app downloaden). In de Academy staan alle lessen voor je klaar. Deze lessen kun je maken wanneer je wilt. Hier heb je alleen pen en papier voor nodig.

Wanneer zijn de 1 op 1 coachingsessies en de exclusieve workshops?

De gesprekken plannen we samen in, hiervoor ontvang je in de eerste week een link naar onze agenda. Elke maand vindt er 1 gesprek plaats. De datum voor de workshops worden ook in de eerste week bekend gemaakt. Van de workshops worden opnames gemaakt: mocht je er dus niet bij kunnen zijn, of het nog een keer willen bekijken, dan is het gedurende het traject mogelijk om deze te bekijken.

Ik heb of volg het basis of premium traject al, is dit dan alsnog interessant?

Absoluut! Het BYOG – basistraject was echt een stok achter de deur, waarbij je vooral op jezelf aangewezen was. Met het BYOG – PREMIUM traject kan je inloggen op de De Fitmind Academy en kom je met ons en gelijkgestemde deelnemers in contact. Je kan hier je lessen bespreken, meedoen aan challenges en nog meer kennis op doen: denk aan online workshops, geleide meditaties, en persoonlijke tips van Dani en Lizzy. Bij het VIP traject ga je echter nog een stap verder en word je 1 op 1 gecoacht door Dani en Lizzy. Dit heeft een enorme meerwaarde omdat je hierdoor direct tot de kern komt en veel sneller resultaat behaald. Het is niet voor niets ons meest waardevolle traject! We houden je een spiegel voor en zijn niet bang om je te confronteren met wat je nog tegenhoudt. Hierdoor doorbreek je nog sneller je patronen en overtuigingen. We helpen je om erachter te komen wat je nu echt belangrijk vindt en hoe je op de juiste manier je doelen kan behalen. Ook is de groep van VIPS exclusief en afgeschermd, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijk contact met vrouwen die, net als jij, de commitment zijn aangegaan om NEXT LEVEL te gaan.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan betalen in termijnen betalen zoals staat aangegeven bij de prijs. De eerste termijn wordt voldaan op de dag van aankoop. De tweede termijn in juli en de derde in augustus.