Over Dani Jašarević en Lizzy Blijleven

We weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Gezondheid kreeg voor ons een andere definitie toen we zelf te maken kregen met ernstige gezondheidsproblemen en die van onze dierbaren. Daarbij helemaal opgebrand te zijn door het streven naar het ‘perfecte’ plaatje en te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij, besloten we de regie van ons leven in eigen handen te nemen. We kraakten de code om vanuit een basis van innerlijke rust onze grootste dromen waar te maken.


We zagen daarbij (te) veel vrouwen struggelen met hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Maar ook met hun energie, zelfbeeld en prioriteiten stellen. We voelden vanuit onze tenen dat we hier het verschil in wilde maken. Het werd onze levensmissie.


Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons als gecertifieerd NLP Master Coach en Holistisch Expert gespecialiseerd in het herprogrammeren van je brein en energiesysteem, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen methode waarmee we ons focussen op lange termijn resultaat. Met onze trajecten, online programma's, masterclasses en retreats hebben we al duizenden vrouwen mogen helpen om de regie over hun leven te krijgen en naar hun vrouwelijke essentie en bioritme te leven. Hoe meer we naar ons natuurlijk ritme leven, hoe meer we in onze authentieke kracht komen."Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan is geen berg te hoog en geen droom te groot." 

Mijn keerpunt kwam tijdens mijn burn-out en de zeer ernstige en ongeneeslijke ziekte van mijn dochter. Het was het vuur wat ik nodig had om te veranderen. Vanaf mijn jeugd had ik het gevoel dat ik moest knokken om te overleven en te voldoen aan de verwachting van mijn omgeving. Mijn lichaam was zwak door chronische stress en het maakte me ziek. Ik wist niet wie ik was en was niet gelukkig. Om mijn lichaam te helen en het leven te leiden waar ik naar verlangde, werd ik door mijn burn-out 'gedwongen' om naar binnen te keren en moest ik loslaten wat me niet verder bracht. Er ging een innerlijke wereld voor me open en ik leerde dat de verbinding met mijn lichaam leidend is in alles wat ik nodig heb om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te komen.


Ik leerde verbanden leggen tussen fysieke, mentale, emotionele & energetische klachten en blokkades. Ik kwam los van negatieve patronen en gedachten en ik vond daar mijn grootste kracht en heling. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt dan is geen berg te hoog en geen droom te groot. Dit is van onschatbare waarde.


De afgelopen 10 jaar staat mijn leven volledig in het teken van persoonlijke groei. Nu ik zelf mijn hart volg en de regie over mijn leven heb, wil ik niets liever dan andere vrouwen helpen om een bewust, succesvol en betekenisvol leven te creëren en te leiden.


Dani Jasarevic - Mede-eigenaresse Fitmind Academy, FITGIRLS & Holistische Centrum studio 22. Holistisch Therapeut. NLP Master Coach &  Orthomoleculair Detox Specialist."Goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel is essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken."

Al vanaf dat ik klein ben, was ik sterk en dacht ik dat ik alles aankon. Ik wilde alles zelf doen en had geen hulp nodig. Zelfs toen ik een tumor kreeg in mijn pubertijd bleef ik doorgaan, ondanks de pijn. Ik kon mezelf goed klein maken om de ander groot te houden en mijn hele leven deed ik wat ik dacht dat ik ‘moest’ doen. Ik ging trouwen, had een koophuis en had alles goed voor elkaar. Toch voelde ik een innerlijke leegte en ik besloot een paar weken voor mijn huwelijk niet te trouwen en alles om te gooien.


Ik volgde mijn hart en intuïtie. Ik ging doen waar ik gelukkig van werd en koos voor mijn eigen pad,  zonder precies te weten waar ik heen zou gaan. Je hart volgen is spannend en kost energie. Niet alleen gaan je eigen gedachten alle kanten op, je omgeving vindt er ook van alles van. Daarom is goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken. Toen ik dit in balans bracht, vond ik mijn ijzersterke basis en had ik de regie van mijn geluk en succes in eigen handen. Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dan is alles mogelijk!


Lizzy Blijleven - Mede-eigenaresse Fitmind Academy & FITGIRLS.

NLP Master Coach & Orthomoleculaire voeding & suppletie adviseur

Interview door Thijs Lindhout

Interview door Zarayda Groenhart