Over Dani Jašarević en Lizzy Blijleven

We weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Gezondheid kreeg voor ons een andere definitie toen we zelf te maken kregen met ernstige gezondheidsproblemen en die van onze dierbaren. Daarbij helemaal opgebrand te zijn door het streven naar het ‘perfecte’ plaatje en te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij, besloten we de regie van ons leven in eigen handen te nemen. We kraakten de code om vanuit een basis van innerlijke rust onze grootste dromen waar te maken.


We zagen daarbij (te) veel vrouwen struggelen met hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Maar ook met hun energie, zelfbeeld en prioriteiten stellen. We voelden vanuit onze tenen dat we hier het verschil in wilde maken. Het werd onze levensmissie.


Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons als gecertifieerd NLP Master Coach en Holistisch Expert gespecialiseerd in het herprogrammeren van je brein en energiesysteem, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen methode waarmee we ons focussen op lange termijn resultaat. Met onze trajecten, online programma's, masterclasses en retreats hebben we al duizenden vrouwen mogen helpen om de regie over hun leven te krijgen en naar hun vrouwelijke essentie en bioritme te leven. Hoe meer we naar ons natuurlijk ritme leven, hoe meer we in onze authentieke kracht komen.Het ontstaan van Fitmind Academy

Vanaf 2014 hebben Dani en Lizzy met hun team aan een grote en landelijke community FITGIRLS gebouwd waarin zij vrouwen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Zij bereiken nu met hun platform en social media kanalen tienduizenden vrouwen in Nederland en België en zijn nog steeds groeiende. Eigenaresses Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven zijn beide gecertificeerd NLP Master en Systemisch Coach. Met deze verdieping én om jou daadwerkelijk next level te kunnen helpen hebben zij het nieuwe bedrijf Fitmind Academy in 2018 opgericht.

Fitmind Academy is voor wie?

Wij weten als geen ander dat je een druk leven hebt en dat je alle ballen hoog probeert te houden. Dat het misschien een uitdaging is om voor jezelf te kiezen, om balans te vinden in je mindset, in je voeding en training. Wij kunnen je helpen om in balans te komen, zowel fysiek als mentaal.

Dit doen we met De Fitmind Academy. Wij hebben jarenlang gewerkt aan onze eigen unieke 'Be Your Own Guru' methode waarmee we jou kunnen helpen om de regie over je leven te krijgen. Dat doen we met gratis en betaalde programma’s. Soms is dit laagdrempelig, maar we bieden ook programma’s aan bieden waarbij we de diepte induiken. We organiseren events, trainingen, lezingen, hebben online programma’s, producten en nog veel meer. 


Door onze unieke Fitmind Academy Methode vind je wat werkt voor jou, omdat wij je juist niet gaan vertellen wat je moet doen, maar we leren jou met onze jarenlange ervaring en kennis; om je eigen expert te worden op het gebied van voeding, training en mindset. Want alleen als het vanuit jou komt zal het je duurzaam succes brengen!


We leren je om onbewuste denk- en gedragspatronen die je belemmeren in je groei, te doorbreken zodat je dit kan veranderen en er juist je kracht van kan maken. Je leert om je mind fit te maken zodat je om kunt gaan met alles wat er om je heen gebeurt zodat je je kunt focussen op alles wat er vanbinnen gebeurt. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je weet wat goed voor je is en hier ook bewust voor kiest!


Een fit mind heeft niet alleen mentaal en fysiek een positief effect, maar je bereikt ook meer succes in alles wat je doet. Dus ook in je carrière, sport en in je relaties realiseer je meer groei. En dat is toch wat iedereen wilt? Je happy voelen en je puur focussen op de dingen die jij echt belangrijk vindt!