In een wereld die veel van ons vraagt en soms overweldigend is, heeft elke vrouw zo nu en dan een reset nodig

Wij zetten je op koers, laten je het pad zien en brengen je in beweging richting je ultieme body, mind & soul transformatie.

Ook jij hebt zo nu en dan een reset nodig om je lichaam te herstellen en je hart te helen. Een reset van je denken, van gewoontes die je groei belemmeren. Een reset om je te laten herinneren wie jij echt bent, je hart te volgen en goed voor jezelf te blijven zorgen. Een reset om je vuur en vrouwelijke kracht te ontbranden en het pad vrij te maken van je dromen. 

 

Val je steeds terug in oude belemmerende, of zelfs destructieve patronen?

Heb je het gevoel dat je jezelf tekort doet?

Leef je veel in je hoofd en struggle je met emotionele, mentale en/of fysieke klachten?

Ben je vaak aan het uitstellen of jezelf aan het afleiden door bijvoorbeeld te scrollen op social media of Netflixen?

Heb je het gevoel dat doet wat je verwacht wordt, maar niet waar jouw hart naar verlangd?

Zit je vast in een omgeving waarin je het gevoel hebt niet te kunnen groeien?

Sta je voor iedereen klaar, maar is er voor me-time of selfcare eigenlijk nooit tijd?


We feel you! 


Veel vrouwen hebben het gevoel niet in balans te zijn en volledig in hun eigen kracht te staan. Zonder dat ze het vaak bewust doorhebben, beheersen belemmerende overtuigingen en patronen hun leven en denken ze dat ze geen keuze hebben of of dat ze het kunnen veranderen.

 

Is dit herkenbaar? Lees dan vooral verder. Wij zijn hier om jou te vertellen, dat het nooit te laat is om je leven te veranderen. Dat waar je nu ook in staat in je leven, jij in staat bent om alles te bereiken waar je hart naar verlangd. 

Je weet wel hoe het moet, maar je doet het niet.. 

  De kennis, trainingen, zelfhulpboeken en cursussen liggen voor het oprapen. Je kan alles leren wat je wilt, maar pas je dit ook echt toe? Wat doe je bijvoorbeeld voor je welzijn en het herstel van je lichaam in je dagelijks leven? Ons keerpunt kwam met ons meest waardevolle inzicht: De verbinding met je lichaam is leidend in hoe je je voelt, hoe je de dag beleefd, hoe je voor jezelf zorgt en in de keuzes die je maakt. Lichaam, geest, hart en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zodra je uit je hoofd komt en de verbinding met je lichaam herstelt, stimuleer je jouw mentale groei en zelfhelend vermogen. In de verbinding met je lichaam vind je dus jouw grootste kracht en heling.


Op het moment dat je loskomt van je omgeving, van 'denken' en 'moeten' en gaat luisteren naar wat er vanbinnen gebeurt, zul je erachter komen dat alles wat je nodig hebt al binnen in jou zit. Die innerlijke wijsheid is jouw navigatie in dit leven. Daar vind je jouw heling, geluk, innerlijke rust, kracht, zelfliefde en vertrouwen. Als je dit gaat voelen en ervaren en op je intuïtie leert te vertrouwen, kan niets je meer tegenhouden en heb jij de regie van je leven en welzijn in eigen handen. 

Als wij het kunnen, kun jij het ook! 

Wij, Dani Jasarevic (rechts) en Lizzy Blijleven (links), weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Wij ontdekten dat niet alleen wij, maar heel veel vrouwen om ons heen struggelde met dezelfde problemen die wij hadden gehad. We voelde vanuit onze tenen een missie ontstaan om deze vrouwen te helpen en zo zijn wij gestart met het ontwikkelen van onze methode.  


We hebben in ons leven veel meegemaakt: relaties die werden verbroken, ziektes van onszelf en de mensen om ons heen, veel verdriet.. En ook jij hebt dit waarschijnlijk meegemaakt. Zo hebben we allemaal ons eigen verhaal. Wij weten zeker dat jij, net als wij, hier juist je kracht van kunt maken zodra je uit je hoofd komt en in verbinding komt met je lichaam!

Je weet misschien alleen nog niet hoe je dit kunt doen, op een manier bij bij jou past en die je vol kunt houden. 


Door onze enorme passie voor persoonlijke groei en om aan onze missie te kunnen werken hebben wij in de afgelopen 10 jaar onze kennis en ervaring verdiept met diverse boeken, cursussen en opleidingen.  We hebben ons hiermee gespecialiseerd in het herprogrammeren van het brein en energiesysteem, lichaamswerk, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen holistische methode waarmee we ons focussen op lange termijn resultaat. Bij ons vind je geen quick fix, of iets wat maar voor even werkt.


Onze methode komt terug in onze 1 op 1 trajecten, online programma's, masterclasses, healings en retreats. Hiermee hebben we al duizenden vrouwen zowel online als offline mogen inspireren en geholpen om de regie over hun leven te krijgen en te behouden.


Cursussen en opleidingen die we o.a. hebben gedaan: NLP Master, Systemisch Coach, Familie en Organisatie opsteller, Gedragsexpert, Holistisch Therapeut, Reiki, Orthomoleculair Gevorderd Adviseur, Orthomoleculair Detox en hormonen specialisatie. 

null

Wij gunnen iedere vrouw een ijzersterke basis

Wil jij ook..

 • staan voor wie je echt bent en je identiteit versterken?
 • volledig in je vrouwelijke kracht staan en meer leven naar je natuurlijk ritme?
 • leren om je intuïtieve vermogens te versterken?
 • leren om naar je lichaam te luisteren?
 • leven vanuit zelfliefde en de verbinding met je lichaam?
 • leren hoe je jouw zelfhelend vermogen kan stimuleren?
 • rust in je hoofd en je mindset beheersen?
 • positiever denken en oordeelloos naar jezelf zijn?
 • je hart volgen ongeacht wat een ander doet of zegt?
 • je grenzen bewaken?
 • mentaal en emotioneel weerbaarder en stabiel zijn?
 • beter voor jezelf zorgen?
 • leren hoe je ruimte creëert om je beter te ontspannen en te ontladen?
 • oude pijn en het verleden helen?
 • meer overvloed op alle vlakken van je leven?
 • meer innerlijke rust?
Is jouw antwoord JA? Dan gaat Reset Your Life je de doorbraak geven die je nodig hebt

Ik durf nu ook voor mezelf te kiezen, zelfs in moeilijke situaties

Het Reset Your Life programma heeft mij zoveel gebracht. Het is zo'n goed uitgedacht programma met fijne begeleiding en waardevolle informatie die op een gedoseerde manier aan je gegeven wordt, zodat het goed kan landen. Ik heb zoveel inzichten opgedaan in deze 12 weken. Ik voel me sterker en zorg beter voor mezelf en mijn energie. Wat voor mij het meest waardevolle is, en waar ik zo dankbaar voor ben, is dat ik geleerd heb om uit mijn hoofd te komen en begrijp dat ik de controle los mag laten. Bij de controle los laten kan ik af en toe nog spanning voelen, maar ik heb nu handvatten om daar verder mee aan de slag te gaan. Uit mijn hoofd gaan lukt me steeds beter, en dat is zo'n goed gevoel. Dit is altijd mijn strijd geweest, dat ik te veel in mijn hoofd zat. Nu ik dankzij Dani en Lizzy echt heb gevoeld en begrepen dat het niet nodig is om in mijn hoofd te zitten, heeft dit zo'n positief effect op mijn leven. Ik durf nu ook voor mezelf te kiezen, zelfs in moeilijke situaties, zoals ik er laatst een had op mijn werk. Het kwam goed uit dat ik net met dit programma bezig was! Kortom, een aanrader als je meer energie wil hebben en meer de dingen wil doen op jouw manier!

Sylvia
Het brengt je terug bij de kern

Reset your life is een enorm waardevol programma om aan deel te nemen. Het brengt je terug bij de kern, bij je ware zelf en leert je waar het nu echt om gaat. Door de healings, de wekelijkse opdrachten en de workshops leer je echt naar binnen te keren, te doorvoelen en te ontdekken wat jou belemmert in je dagelijkse leven maar ook waar jij van gaat stralen. Dani en Lizzy zijn professionele en lieve coaches die goed aanvoelen waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt op dit moment. Door de kennis die zij delen raak je gemotiveerd om jezelf nog verder te ontwikkelen en om ook echt tijd voor jezelf vrij te maken. Het bekende ‘kaarsje, theetje’ moment met jezelf zal een dagelijks terugkerend moment worden die je niet meer loslaat. Lieve vrouwen, jullie zijn het waard om dit mooie programma te volgen

Joyce
Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken
Reset Your Life.....de naam sprak me meteen aan en kwam voor mij op precíes het goede moment! Sinds maart 2021 uit het werk geraakt, nadat mijn lieve moeder helaas in februari was overleden. Ik zat in de rouw, maar al snel voelde ik dat er meer met mij aan de hand was. Ik startte met rouwtherapie, toen RYL op mijn pad kwam. Elke week 1 les, stap voor stap, geeft t mij duidelijk inzicht en ik heb al vele concrete stappen mogen zetten! Op het moment dat ik me volledig ging overgeven en zowel mijn donkere kanten áls mijn lichtere kanten ging omarmen, voel ik me zoveel lichter en bevrijd! 
Geertje

null

Het online transformatie programma waar jij in 12 weken samen met ons je leven transformeert

Alles wat we geleerd hebben de afgelopen 10 jaar, al onze kennis, wijsheid en persoonlijke ervaring hebben we vertaald naar een toegankelijk transformatie programma wat iedere vrouw kan volgen.


Wij staan erom bekend dat wij niet gaan voor een quick fix maar voor duurzame gedragsverandering. Elke les is zo gemaakt dat je ze direct kunt toepassen in jouw leven zoals wij het zelf ook doen. Dit zijn onze allerbeste lessen en ze hebben ons leven in alle opzichten versterkt en verrijkt! Het is de basis waar we altijd weer naar terugschakelen, wat er ook gebeurt.


Reset Your Life is een holistische transformatie beleving die jouw lichaam, mind, hart en ziel in balans brengt. Het is een nieuwe manier van leren. Een krachtig nieuw concept in persoonlijke ontwikkeling. Het versterkt je identiteit en vrouwelijke kracht, stimuleert je zelfhelend vermogen, herstelt je lichaam en heelt je hart. Een nieuw en ijzersterk fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel fundament waarop jij je leven kan bouwen en waardoor jij kunt gaan transformeren naar jouw Higher Self. En niet voor even, maar voor de rest van je leven. Of het nu gaat om de relatie met jezelf en anderen of in je carrière of gezin, dit programma is voor jou als je meer vertrouwen wilt hebben en levensvreugde wilt voelen in alles wat je doet en wie je bent! We helpen jou om die ruimte te creëren in jezelf en je leven.


 • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen en modules van Reset Your Life. Je volgt het in je eigen tempo en in je eigen tijd.

Module 1: Reset

De verbinding met je lichaam is leidend in dit transformatie programma en is de basis waar jij je leven op gaat bouwen. In de eerste module krijg je lichaamsgerichte technieken, lessen en oefeningen aangereikt die direct de verbinding met je lichaam herstellen,  jouw zelfhelend vermogen stimuleren en je ontladen van spanningen.  Je krijgt inzicht in wie jij echt bent en wordt bewust van waar je nu staat en waar je heen wilt. 

Module 2: Flow

 Sta in jouw vrouwelijke kracht en connect met je oerbron. Als we onze intuïtie, ons bioritme en onze cyclus helemaal kunnen omarmen. ernaar kunnen luisteren en het kunnen volgen, dan worden we unstoppable.  Ontdek hoe je weer kunt leren vertrouwen op je lichaam en ontwaak jouw vrouwelijke vuur & kracht.Module 3: Grow

Wat staat jou nog in de weg? Welke beperkende overtuigingen houden je klein en welke saboterende patronen belemmeren jouw groei? Hoe ga je om met de kritische stem in je hoofd en de dingen die je overkomen, en hoe buig je het om naar zelfliefde en kracht? Op welke manier kun je liefdevoller en vol vertrouwen naar jezelf en naar de wereld kijken? De inzichten vanuit deze module gaan je leven voor eens en altijd veranderen.

Module 4: Transform

Jij transformeert en daardoor gebeurt er veel in en om jou heen. Hoe blijf je dichtbij jezelf in een omgeving die anders doet en denkt dan jij? Hoe bewaak je je grenzen? Hoe blijf je vol vertrouwen op jouw pad en blijf je focus houden op de dromen en de dingen die voor jouw belangrijk zijn? 

Gratis geleide meditatie

Inclusief onbeperkt toegang tot NLP geleide meditaties en visualisaties

Tijdens het programma heb jij ook onbeperkt toegang tot onze gloednieuwe Reset Your Life NLP meditaties die je ondersteunen tijdens jouw transformatie proces.

Dit kom komt allemaal aan bod tijdens Reset Your Life

Je ware identiteit

Wie ben jij diep vanbinnen en wat zijn je diepste verlangens?

Voelen

Leer hoe je bij je gevoel komt en verbinding kan maken met jezelf en anderen. 

Zelfvertrouwen

Krijg meer vertrouwen in jezelf en ga met meer zelfliefde door het leven.

Vrouwelijke cyclus

Kom in contact met je lijf, je bioritme en leer leven naar je cyclus. 

Vertrouw op je intuïtie

Leer hoe je kunt luisteren naar je intuïtie en hiernaar handelt. 

Doelen bereiken

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn.

Beheers je mindset

Neem de regie over je leven. 

Omgeving

Laat je niet langer leiden door wat anderen van je denken en verwachten. 

Innerlijke rust

Ervaar innerlijke rust en krijg energie voor de dingen waar je blij van wordt. 

Dit is het resultaat wat het je kan brengen 

Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken 

Na jaren in therapie geweest te zijn, was dit het ontbrekende stukje wat ik nog nodig had! Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken. Dankjewel hiervoor, en de hopelijk volgende cursussen ga ik zeker weer meedoen!

Charita

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten.

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten. 

Jij mag er zijn, jij bent genoeg. Ik mag er zijn en ik ben genoeg. Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat ik weer meer geniet van de kleine dingen. Eerder nee kan zeggen wanneer ik het er niet bij kan hebben, voor mezelf kan kiezen en mezelf beter kan verwoorden. Mocht je ooit een training of cursus van Lizzy en Dani voorbij zien komen en je struggled met jezelf? Of je weet even niet hoe je verder moet? Mocht je merken dat je jezelf in de weg zit? Niet lekker in je vel zit? Geef jezelf dan een training of cursus van deze dames cadeau. Het is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf kan geven. 

Sharon

Ze zijn heel duidelijk en willen je zo veel mogelijk meegeven, zo leerzaam! 

Een hele leerzame tijd gehad met  het programma Reset your life. En waar ik nu zeker mee verder kan ! Heel veel tips gekregen en handvatten. Lizzy en Dani zijn hele goede, en fijne coaches. Ze zijn heel duidelijk en willen je zo veel mogelijk meegeven, zo leerzaam! Dit is echt iets waar ik nu zo fijn weer mee vooruit kan.  

Whitney
null
697,-

RESET YOUR LIFE 

 • Reset Your Life, volledig online transformatie programma met 4 unieke modules 
 • Transformeer op body, mind en zielsniveau
 • Onbeperkt toegang tot alle modules in de Fitmind Academy
 • Onbeperkt toegang tot (nieuwe) unieke geleide meditaties en visualisaties
 • Beschikbaar via desktop, tablet en smartphone en de gratis app


  Laten we samen alles doorbreken wat je nu nog tegenhoudt. 

  Betalen in termijnen is mogelijk.

  Niet goed, geld terug garantie Wil je je aanmelden? Stuur ons een mail via info@fitmindacademy.nl of schrijf je hieronder in voor de wachtlijst. 


Dit is wat deelnemers van Reset Your Life over ons zeggen: 

Ze staan altijd voor je klaar!

Dani en Lizzy zijn de beste coaches die je maar kunt wensen: ze staan altijd voor je klaar. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, betrokken en geven vanuit hun eigen kennis en ervaring handige tips die je gelijk kunt toepassen. En ze stellen precies de juiste vragen zodat jij gestimuleerd wordt om net die ene verdiepingsslag te maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze dames en het traject, en ik gun het iedere vrouw om met behulp van Reset Your Life in haar eigen licht te gaan staan!

Suze

Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart.
Het traject Reset Your Live was mijn 1e kennismaking met Dani & Lizzy en Fitmind Academy. Hiervoor had ik al een ander traject gevolgd, maar ik had behoefte aan iets 'professionelers', iets met wat meer body. Inmiddels heb ik al meerdere communities ervaren en de groepservaring is altijd weer bijzonder. Wat ik bij Dani & Lizzy extra bijzonder vind is dat ze echt heel persoonlijk betrokken zijn, vanuit hun diepste wezen zijn ze oprecht geïnteresseerd en beantwoorden ze alle vragen die je stelt.  De verbinding die ze weten te leggen is bijzonder. Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart. En daarnaast hebben ze een heel gedegen achtergrond waar ze uit kunnen putten. Jarenlange persoonlijke ervaring gecombineerd met opleidingen maken Dani & Lizzy tot de meest waardevolle coaches die ik heb mogen meemaken tot nu toe (en ik heb al aardig wat coaches, psychologen e.d. op m'n reis gehad 😉). Ze weten direct de vinger op de zere plek te leggen, door te voelen en te luisteren, houden je op een zachte manier een spiegel voor en weten daarbij wel ook echt door te dringen. De online bijeenkomsten zijn heel warm, de meditaties en healings heel fijn en bijzonder. Het traject is heel goed te doen, of je nou 'beginner' bent of al meerdere trajecten gedaan hebt, het is voor iedereen toepasbaar.
Sabine

Grootste voordeel je voelt echt dat je het samen doet.

Het gehele programma is bijzonder waardevol. De lessen, de workshops, de community. Grootste voordeel je voelt echt dat je het samen doet. Samen met de coaches en de andere deelnemers. Dani en Lizzy zijn volop aanwezig in het programma. Je leert heel goed tot jezelf komen en blijven voelen. Ik zou zo nog een keer meedoen.

Nancy

Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen.

Na drie maanden Reset Your Life heb ik geleerd  hoe belangrijk het is om de connectie met je lichaam op te zoeken en te behouden.Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen. Ik kies er elke dag voor om alles te omarmen wat er op mijn pad komt en er zelf lessen uit te halen als dat van toepassing is.

Caressa

Tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen

Toen ik begon aan Reset Your Life had ik heel erg behoefte aan rust en ruimte. Ik had het gevoel dat ik vooral in mijn hoofd zat, waardoor ik mijn leven niet echt leefde. De lessen en de meditaties hebben me veel innerlijke rust gegeven en ik sta meer in verbinding met mezelf. Ik voel me lichter, maar tegelijkertijd ook meer geaard. Dani en Lizzy zijn zo enthousiast, lief, toegankelijk en betrokken! Ze weten precies waar ze het over hebben en geven je tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel van deze lieve dames kan leren!

Doutzen

Ik omarm mijn Higher self 

Wat een reis is dit geweest en wat ben ik jullie hier dankbaar voor. Jullie zijn zo gepassioneerd en helpen andere vrouwen vanuit een puur en open hart. Met heel veel enthousiasme maar ook aardig wat onzekerheid over mijzelf ben ik dit avontuur aangegaan. Niet weten wat mij te wachten stond, maar toch met vol vertrouwen ben ik dit aangegaan. En wat ben ik blij dat ik hieraan heb mogen deelnemen. Tussendoor heb ik ook nog een She is you retrait mogen meemaken en wauw wat een bijzondere dag was dat zeg! Wat een ruimte vol vrouwen qua energie met je doet is mega bijzonder en wat was het leuk om jullie in het echt te zien! Het einde van dit proces is nu hier, maar dit zal altijd een grote rol spelen in wie ik nu aan het worden ben. Ik omarm mijn Higher self en koester de lessen vanuit mijn innerlijk kind. Nogmaals dank lieve Dani en Lizzy en ik zie jullie zeker weer een keer terug. 

Deborah

Ik leun niet meer op de goedkeuring van anderen

Toen ik begon aan Reset Your Life had ik heel erg behoefte aan rust en ruimte. Ik had het gevoel dat ik vooral in mijn hoofd zat, waardoor ik mijn leven niet echt leefde. De lessen en de meditaties hebben me veel innerlijke rust gegeven en ik sta meer in verbinding met mezelf. Ik voel me lichter, maar tegelijkertijd ook meer geaard.


Dani en Lizzy zijn zo enthousiast, lief, toegankelijk en betrokken! Ze weten precies waar ze het over hebben en geven je tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel van deze lieve dames kan leren!Het Reset Your Life programma heeft mij zoveel rust en geluk gebracht.  Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik weet wat me energie geeft en vooral wat niet. Ik heb geleerd dat emoties er gewoon willen zijn. Ik hoef ze niet weg te drukken en ik weet nu hoe ik kan ze toelaten zonder het gevoel te hebben dat ik verdrink in mijn emoties. 

Het belangrijkste vind ik misschien nog wel dat ik heb geleerd om oké te zijn met kiezen voor mezelf, ook al gaan deze keuzes tegen de verwachtingen van mijn omgeving in. Ik leun niet meer op de goedkeuring van anderen. Ik weet wat goed is voor mij en wat bijdraagt aan mijn geluk en ik kies hier vol vertrouwen voor. 


Ik heb inzicht gekregen in de overtuigingen die mij tegenhielden, dat bleken er meer te zijn dan ik dacht! Dankzij de healings weet ik van veel overtuigingen ook waar deze vandaan komen. Dit vond ik één van de meest waardevolle momenten van het programma. Iedere vrouw draagt haar eigen rugzakje met zich mee. Ik weet nu welke dingen uit dit rugzakje mij niet meer dienen en hoe ik deze los kan laten. 

Lieve Dani en Lizzy, ik ben zo dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Jullie open houding en het delen van jullie eigen verhaal heeft me het vertrouwen gegeven dat ook ik de regie over mijn leven en mijn geluk kan nemen. Ik durf te vertrouwen op mezelf en groots te dromen en dat is iets wat niemand mij meer afneemt. Ik gun iedere vrouw deze mooie transformatie. 

Latisha

Eindelijk is de eindeloze cirkel doorbroken! 

Wat een bijzondere reis! Toen ik me aanmeldde voor dit programma was ik uitgeblust, gestrest, geïrriteerd en voelde ik mij totaal niet de moeder die ik wilde zijn. Dit was na een 2 jarige zoektocht, een soort van mijn laatste hoop. Op zoek naar de balans en de rust in mijzelf.

Eindelijk is de eindeloze cirkel doorbroken! Ik ben er zeker nog niet, maar het begin is er. Dani en Lizzy hebben mij handvaten voor het leven gegeven. De rust, liefde en het begrip die de dames uitstralen hebben mij enorm geïnspireerd. Zo'n voorbeeld wil ik voor mijn dochters zijn!

terug. 

Bianca