Wat kan Reset Your Life voor jou betekenen?

In een wereld die veel van ons vraagt en soms overweldigend is,

heeft elke vrouw zo nu en dan een reset nodig.

Een reset om je lichaam te herstellen en je hart te helen. Een reset van je denken, van gewoontes die je groei belemmeren. Een reset om je te laten herinneren wie jij echt bent, je hart te volgen en goed voor jezelf te blijven zorgen. Een reset om je vuur en vrouwelijke kracht te ontbranden en het pad vrij te maken van je dromen. 

 

Val je steeds terug in oude destructieve patronen? Heb je het gevoel dat je jezelf tekort doet? Leef je veel in je hoofd en struggle je met emotionele, mentale en/of fysieke klachten? Veel vrouwen hebben het gevoel niet in balans te zijn en volledig in hun eigen kracht te staan. Zonder dat ze het vaak bewust doorhebben, beheerst het hun leven en denken dat ze geen keuze hebben of het kunnen veranderen.

 

Is dit herkenbaar? Lees dan vooral verder. Wij zijn hier om jou te vertellen, dat het nooit te laat is om je leven te veranderen. Dat waar je nu ook in staat in je leven, jij in staat bent om alles te bereiken waar je hart naar verlangd. 

Wij zetten je op koers, laten je het pad zien en brengen je in beweging

  De kennis, trainingen, zelfhulpboeken en cursussen liggen voor het oprapen. Je kan alles leren wat je wilt, maar pas je dit ook echt toe? Wat doet het voor je welzijn in je dagelijks leven en herstel van je lichaam? Ons keerpunt kwam met ons waardevolste inzicht. De verbinding met je lichaam is leidend in hoe je je voelt, hoe je de dag beleefd, hoe je voor jezelf zorgt en in de keuzes die je maakt. Lichaam, geest, hart en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zodra je uit je hoofd komt en de verbinding met je lichaam herstelt, stimuleer je jouw mentale groei en zelfhelend vermogen.
  In de verbinding met je lichaam vind je jouw grootste kracht en heling.

De verbinding met je lichaam is het fundament van innerlijke transformatie en de basis waarop jij jouw leven wilt bouwen 

Op het moment dat je loskomt van je omgeving, van 'denken' en 'moeten' en gaat luisteren naar wat er vanbinnen gebeurt, zul je erachter komen dat alles wat je nodig hebt al binnen in jou zit. Die innerlijke wijsheid is jouw navigatie in dit leven. Daar vind je jouw heling, geluk, innerlijke rust, kracht, zelfliefde en vertrouwen. Als je dit gaat voelen en ervaren en op je intuïtie leert te vertrouwen, kan niets je meer tegenhouden en heb jij de regie van je leven en welzijn in eigen handen. 

Wij gunnen iedere vrouw deze ijzersterke basis en wij gaan je hierbij helpen!

 • staan voor wie je echt bent en je identiteit versterken?
 • volledig in je vrouwelijke kracht staan en meer leven naar je natuurlijk ritme?
 • leren om je intuïtieve vermogens te versterken?
 • leren om naar je lichaam te luisteren?
 • leven vanuit zelfliefde en de verbinding met je lichaam?
 • leren hoe je jouw zelfhelend vermogen kan stimuleren?
 • rust in je hoofd en je mindset beheersen?
 • positiever denken en oordeelloos naar jezelf zijn?
 • je hart volgen ongeacht wat een ander doet of zegt?
 • je grenzen bewaken?
 • mentaal en emotioneel weerbaarder en stabiel zijn?
 • beter voor jezelf zorgen?
 • leren hoe je ruimte creëert om je beter te ontspannen en te ontladen?
 • oude pijn en het verleden helen?
 • meer overvloed op alle vlakken van je leven?
 • meer innerlijke rust?
Is jouw antwoord JA? Dan is Reset Your Life precies voor jou!

null

Het online transformatie programma waar jij in 12 weken samen met ons je leven transformeert.

Alles wat we geleerd hebben de afgelopen 8 jaar, al onze kennis, wijsheid en persoonlijke ervaring hebben we vertaald naar een toegankelijk transformatie programma wat iedere vrouw kan volgen.


Wij staan erom bekend dat wij niet gaan voor een quick fix maar voor duurzame gedragsverandering. Elke les is zo gemaakt dat je ze direct kunt toepassen in jouw leven zoals wij het zelf ook doen. Dit zijn onze allerbeste lessen en ze hebben ons leven in alle opzichten versterkt en verrijkt! Het is de basis waar we altijd weer naar terugschakelen, wat er ook gebeurt.


Reset Your Life is een holistische transformatie beleving die jouw lichaam, mind, hart en ziel in balans brengt. Het is een nieuwe manier van leren. Een krachtig nieuw concept in persoonlijke ontwikkeling. Het versterkt je identiteit en vrouwelijke kracht, stimuleert je zelfhelend vermogen, herstelt je lichaam en heelt je hart. Een nieuw en ijzersterk fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel fundament waarop jij je leven kan bouwen en waardoor jij kunt gaan transformeren naar jouw Higher Self. En niet voor even, maar voor de rest van je leven. Of het nu gaat om de relatie met jezelf en anderen of in je carrière of gezin, dit programma is voor jou als je meer vertrouwen wilt hebben en levensvreugde wilt voelen in alles wat je doet en wie je bent! We helpen jou om die ruimte te creëren in jezelf en je leven.


 • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen en modules van Reset Your Life. Je volgt het in je eigen tempo en in je eigen tijd.

Module 1: Reset

De verbinding met je lichaam is leidend in dit transformatie programma en is de basis waar jij je leven op gaat bouwen. In de eerste module krijg je lichaamsgerichte technieken, lessen en oefeningen aangereikt die direct de verbinding met je lichaam herstellen,  jouw zelfhelend vermogen stimuleren en je ontladen van spanningen.  Je krijgt inzicht in wie jij echt bent en wordt bewust van waar je nu staat en waar je heen wilt. 

Module 2: Flow

 Sta in jouw vrouwelijke kracht en connect met je oerbron. Als we onze intuïtie, ons bioritme en onze cyclus helemaal kunnen omarmen. ernaar kunnen luisteren en het kunnen volgen, dan worden we unstoppable.  Ontdek hoe je weer kunt leren vertrouwen op je lichaam en ontwaak jouw vrouwelijke vuur & kracht.Module 3: Grow

Wat staat jou nog in de weg? Welke beperkende overtuigingen houden je klein en welke saboterende patronen belemmeren jouw groei? Hoe ga je om met de kritische stem in je hoofd en de dingen die je overkomen, en hoe buig je het om naar zelfliefde en kracht? Op welke manier kun je liefdevoller en vol vertrouwen naar jezelf en naar de wereld kijken? De inzichten vanuit deze module gaan je leven voor eens en altijd veranderen.

Module 4: Transform

Jij transformeert en daardoor gebeurt er veel in en om jou heen. Hoe blijf je dichtbij jezelf in een omgeving die anders doet en denkt dan jij? Hoe bewaak je je grenzen? Hoe blijf je vol vertrouwen op jouw pad en blijf je focus houden op de dromen en de dingen die voor jouw belangrijk zijn? 

Gratis geleide meditatie

Inclusief onbeperkt toegang tot NLP geleide meditaties en visualisaties

Tijdens het programma heb jij ook onbeperkt toegang tot onze gloednieuwe Reset Your Life NLP meditaties die je ondersteunen tijdens jouw transformatie proces.

Dit is nog niet alles! Je ontvangt nu deze MEGA BONUSSEN:

12 weken lang online begeleiding van jouw coaches.

Lizzy Blijleven & Dani Jašarević 

Wij hebben een enorme passie voor persoonlijke groei en weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons gespecialiseerd in het herprogrammeren van het brein en energiesysteem, lichaamswerk, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen methode waarmee we ons focussen op lange termijn resultaat. Zowel online als offline via onze trajecten, 1 op 1 coaching, online programma's, masterclasses, healings en retreats hebben we al duizenden vrouwen zowel online als offline mogen inspireren en geholpen om de regie over hun leven te krijgen en te behouden.

"Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan is geen berg te hoog en geen droom te groot." 

Vanaf mijn jeugd had ik het gevoel dat ik moest knokken om te overleven en te voldoen aan de verwachting van mijn omgeving. Ik wist niet wie ik was en was niet gelukkig. Ik stond constant onder druk, mijn lichaam was zwak door chronische stress en het maakte me ziek. Om mijn lichaam te helen en het leven te leiden waar ik naar verlangde, werd ik door mijn burn-out 'gedwongen' om naar binnen te keren en moest ik loslaten wat me niet verder bracht. Mijn keerpunt kwam tijdens mijn burn-out en de zeer ernstige en ongeneeslijke longziekte van mijn dochter. Het was het vuur wat ik nodig had om te veranderen en er ging een innerlijke wereld voor me open. Ik leerde dat de verbinding met mijn lichaam leidend is in alles wat ik nodig heb om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te komen. Ik kwam los van negatieve patronen en gedachten en ik vond daar mijn grootste kracht en heling. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt dan is geen berg te hoog en geen droom te groot. Dit is van onschatbare waarde. De afgelopen 8 jaar staat mijn leven volledig in het teken van persoonlijke groei en heling. Nu ik zelf mijn hart volg en de regie over mijn leven heb, wil ik niets liever dan andere vrouwen helpen om een gelukkig, succesvol en betekenisvol leven te creëren en te leiden. Het is mijn levensmissie!

- Oprichter & mede-eigenaresse FITGIRLS. Oprichter & mede-eigenaresse Fitmind Academy. NLP Master Coach, Orthomoleculair detox specialist  & Holistisch therapeut i.o.

"Goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel is essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken."

Al vanaf dat ik klein ben, was ik sterk en dacht ik dat ik alles aankon. Ik wilde alles zelf doen en had geen hulp nodig. Zelfs toen ik een tumor kreeg in mijn pubertijd bleef ik doorgaan, ondanks de pijn. Ik kon mezelf goed klein maken om de ander groot te houden en mijn hele leven deed ik wat ik dacht dat ik ‘moest’ doen. Ik ging trouwen, had een koophuis en had alles goed voor elkaar. Toch voelde ik een innerlijke leegte en ik besloot een aantal weken voor mijn huwelijk niet te trouwen en alles om te gooien. Ik volgde mijn hart en intuïtie. Ik ging doen waar ik gelukkig van werd en koos voor mijn eigen pad,  zonder precies te weten waar ik heen zou gaan. Je hart volgen is spannend en kost energie. Niet alleen gaan je eigen gedachten alle kanten op, je omgeving vindt er ook van alles van. Daarom is goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken. Toen ik dit in balans bracht, vond ik mijn ijzersterke basis en had ik de regie van mijn geluk en succes in eigen handen. Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dan is alles mogelijk!


Mede-eigenaresse FITGIRLS. Oprichter & mede-eigenaresse Fitmind Academy. NLP Master Coach, gevorderd Orthomoleculair voeding & suppletie adviseur en Orthomoleculair hormoon specialist. 

Ze staan altijd voor je klaar!

Dani en Lizzy zijn de beste coaches die je maar kunt wensen: ze staan altijd voor je klaar. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, betrokken en geven vanuit hun eigen kennis en ervaring handige tips die je gelijk kunt toepassen. En ze stellen precies de juiste vragen zodat jij gestimuleerd wordt om net die ene verdiepingsslag te maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze dames en het traject, en ik gun het iedere vrouw om met behulp van Reset Your Life in haar eigen licht te gaan staan!

Suze

Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart.
Het traject Reset Your Live was mijn 1e kennismaking met Dani & Lizzy en Fitmind Academy. Hiervoor had ik al een ander traject gevolgd, maar ik had behoefte aan iets 'professionelers', iets met wat meer body. Inmiddels heb ik al meerdere communities ervaren en de groepservaring is altijd weer bijzonder. Wat ik bij Dani & Lizzy extra bijzonder vind is dat ze echt heel persoonlijk betrokken zijn, vanuit hun diepste wezen zijn ze oprecht geïnteresseerd en beantwoorden ze alle vragen die je stelt.  De verbinding die ze weten te leggen is bijzonder. Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart. En daarnaast hebben ze een heel gedegen achtergrond waar ze uit kunnen putten. Jarenlange persoonlijke ervaring gecombineerd met opleidingen maken Dani & Lizzy tot de meest waardevolle coaches die ik heb mogen meemaken tot nu toe (en ik heb al aardig wat coaches, psychologen e.d. op m'n reis gehad 😉). Ze weten direct de vinger op de zere plek te leggen, door te voelen en te luisteren, houden je op een zachte manier een spiegel voor en weten daarbij wel ook echt door te dringen. De online bijeenkomsten zijn heel warm, de meditaties en healings heel fijn en bijzonder. Het traject is heel goed te doen, of je nou 'beginner' bent of al meerdere trajecten gedaan hebt, het is voor iedereen toepasbaar.
Sabine

null

We doorbreken samen alles wat je nu tegenhoudt om je goed en gelukkig te voelen.

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

Tijdens jouw grootste transformatie ooit, heb je een support systeem nodig van gelijkgestemde vrouwen, daarom krijg je nu 12 weken lang toegang tot onze inner circle:

Wij leerden in ons eigen proces dat het begin van transformatie niet kan zonder begeleiding en sisterhood. Als je gaat transformeren verandert je leven, wie jij bent en de keuzes die je maakt. En om jou op koers te houden heb je begeleiding en gelijkgestemde vrouwen nodig. Wij nemen we je bij de hand en laten je de weg zien. Dit gaat ervoor zorgen dat jij alles uit dit traject gaat halen, dat beloven we.  


Wat dit traject zo bijzonder maakt is dat we echt het samen doen. Want het beste resultaat behaal je als we elkaar blijven motiveren en stimuleren. Omdat jij patronen gaat doorbreken en gaat leren verbinden met je lichaam heb je jouw coaches nodig! Daarom staan wij naast je met elke stap die je maakt. Elke module gaan we LIVE om jou er steeds weer aan te herinneren wat belangrijk is en je op koers te houden. 


Het enige wat we van je vragen is je commitment. Dus wat ga je nu doen om ervoor te zorgen dat je de komende jaren op je allerbest functioneert en vol energie en kracht van jouw leven gaat genieten? 


Start met ons en een groep gelijkgestemde vrouwen op de juiste manier!

Daarnaast geven we in de Fitmind Community verdiepende workshops met groepscoaching en Reset en Transformatie healings. 

Dit kun je verwachten in de Fitmind Community 

 • Online Kick OFF event
 • Reset Healing
 • Flow Workshop incl. groepscoaching 
 • Grow Workshop incl. groepscoaching
 • Transformatie Healing
 • Online Goodbye event
 • En natuurlijk een fantastische groep gelijkgestemde vrouwen waarmee je kan connecten en delen
 • Kun je er niet LIVE bij zijn? No worries, alles is terug te zien in de Fitmind Community. 

Reset & Transformatie Healings 

  Door de jaren heen bouwen we spanningen op die we onbewust kunnen onderdrukken en opslaan in ons lichaam. Deze spanningen kunnen fysieke en emotionele blokkades veroorzaken en hebben invloed op je energie. 


  Deze blokkades kunnen je ook belemmeren om bij je innerlijke rust en innerlijke kracht te komen. Denk aan angsten, je zorgen maken over de toekomst, stemmingswisselingen, niet goed genoeg voelen, je niet durven uitspreken, jezelf klein houden, onrust voelen, leegte, niet goed kunnen ontspannen, je eenzaam voelen, niet makkelijk omgaan met emoties, negatieve gedachten en gevoelens, laag zelfbeeld en geen keuzes durven maken.


   Het kan je leven in zijn greep houden wanneer deze onverwerkte spanningen opgeslagen blijven in je lichaam. Deze spanningen ontstaan uit ervaringen in je verleden, en noemen we vaak jouw innerlijk kind deel. Jouw brein slaat deze op in jouw onderbewuste en alles wat datzelfde gevoel van toen naar boven haalt in je leven nu, maakt dat je brein getriggerd wordt en de patronen, emoties en gevoelens van het verleden het vaak overnemen. Dit kan je belemmeren in je persoonlijke groei en in de manier hoe je naar jezelf kijkt en hoe je met anderen omgaat.


   Hoe fijn zou het zijn als je hiervan los komt, jezelf van deze blokkades bevrijd en je lichaam lichter voelt?


   Dat is het effect van onze healings! Waarmee we je je fysiek en emotioneel ontladen van spanningen die je met je mee draagt en je nu niet meer dienen. Dit kunnen oude overtuigingen of patronen zijn vanuit je verleden maar ook vanuit recente situaties. Je hoeft het niet eens specifiek te weten of te delen, omdat we met jouw onderbewuste gaan werken en daarmee jouw zelfhelend vermogen stimuleren. Jouw lichaam weet precies wat het los wil laten. Dit zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat om nieuwe positieve energie in je lichaam te verwelkomen en jij meer in je eigen kracht kan staan! 

Verdiepende workshops met groepscoaching 

Jouw leven gaat veranderen en dan is het heel waardevol om met ons uit te zoomen op jouw situatie en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes blijft maken en op je pad blijft. Tijdens de workshops en groepscoaching ga jij leren om alles wat je leert vanuit de lessen in de praktijk toe te passen. We gaan met elkaar in gesprek en beantwoorden al jouw vragen. Wij zorgen er samen voor dat jij alles uit jezelf gaat halen en je lichaam gaat helen. We houden je liefdevol een spiegel voor, stellen ons open en staan aan je zijde om je te motiveren.  

NIEUW IN DE FITMIND ACADEMY!

✨Expert Sessies ✨ Dit zijn verschillende sessies met diverse Holistische Experts. Thema’s die aan bod zullen komen zijn; Breathwork, Hormonen, Vrouwelijke Cyclus, Manifesteren, Voeding, Gezondheid, Wet van Aantrekking, Astrologie en ga zo maar door! 

Dit, en nog veel meer, komt aan bod tijdens Reset Your Life:

Wie ben jij diep vanbinnen en wat zijn je diepste verlangens?

Voelen

Leer hoe je bij je gevoel komt en verbinding kan maken met jezelf en anderen. 
Krijg meer vertrouwen in jezelf en ga met meer zelfliefde door het leven.

Vrouwelijke cyclus

Kom in contact met je lijf, je bioritme en leer leven naar je cyclus. 

Vertrouw op je intuïtie

Leer hoe je kunt luisteren naar je intuïtie en hiernaar handelt. 

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn.

Neem de regie over je leven. 

Laat je niet langer leiden door wat anderen van je denken en verwachten. 

Ervaar innerlijke rust en krijg energie voor de dingen waar je blij van wordt. 

Kom in contact met ons en andere deelnemers en motiveer  elkaar. Onze community is een veilige omgeving.
Stel al je brandende vragen aan ons en aan elkaar. Deel successen en help elkaar.

Ontmoet en verbind je met vrouwen die het beste bij je naar boven halen. 

null

Reset Your Life
Het online transformatie programma waar jij in 12 weken samen met ons je leven transformeert heeft een waarde van: 

 • Onbeperkt toegang Reset Your Life  transformatie programma met 4 unieke modules t.w.v. €450,-
 • Onbeperkt toegang tot (nieuwe) unieke geleide meditaties en visualisaties t.w.v. €47,


Reset Your Life transformatie programma totale waarde van €497,- 


+ MEGA BONUS 

 • 12 weken lang online begeleiding en coaching van Dani & Lizzy t.w.v. €600,-
 • 12 weken lang toegang tot de besloten community inclusief verdiepende workshops, groepscoaching & Healings t.w.v. €600,-


Reset Your Life mega bonussen totale waarde van: €1200,-


TOTAAL  €1697 

null

RESET YOUR LIFE 

 • Reset Your Life, volledig online transformatie programma met 4 unieke modules 
 • Transformeer op body, mind en zielsniveau
 • Onbeperkt toegang tot alle modules in de Fitmind Academy
 • Onbeperkt toegang tot (nieuwe) unieke geleide meditaties en visualisaties
 • Beschikbaar via desktop, tablet en smartphone en de gratis app

  BONUS:
 • 12 weken lang toegang tot de Fitmind Community 
 • Verdiepende workshops met groepscoaching 
 • Reset & Transformatie healings 
 • 12 weken lang online begeleiding van Dani en Lizzy 
 • NIEUW: ✨Expert Sessies ✨ verschillende sessies met diverse Holistische Experts. waaraan jij je vragen kunt stellen. Thema's als Breathwork, Hormonen, Manifesteren, Voeding, Astrologie en ga zo maar door! 

  Kun je ergens niet bij aanwezig zijn? No worries, we nemen alles op en je kunt het op je eigen tijd en tempo bekijken.

  Laten we samen alles doorbreken wat je nu nog tegenhoudt. 

  Betalen in termijnen is mogelijk.

  Niet goed, geld terug garantie 
50%
Ik meld mij aan voor de wachtlijst  
Your information is safe with us

Deze vrouwen gingen je voor...

Ik durf nu ook voor mezelf te kiezen, zelfs in moeilijke situaties

Het Reset Your Life programma heeft mij zoveel gebracht. Het is zo'n goed uitgedacht programma met fijne begeleiding en waardevolle informatie die op een gedoseerde manier aan je gegeven wordt, zodat het goed kan landen. Ik heb zoveel inzichten opgedaan in deze 12 weken. Ik voel me sterker en zorg beter voor mezelf en mijn energie. Wat voor mij het meest waardevolle is, en waar ik zo dankbaar voor ben, is dat ik geleerd heb om uit mijn hoofd te komen en begrijp dat ik de controle los mag laten. Bij de controle los laten kan ik af en toe nog spanning voelen, maar ik heb nu handvatten om daar verder mee aan de slag te gaan. Uit mijn hoofd gaan lukt me steeds beter, en dat is zo'n goed gevoel. Dit is altijd mijn strijd geweest, dat ik te veel in mijn hoofd zat. Nu ik dankzij Dani en Lizzy echt heb gevoeld en begrepen dat het niet nodig is om in mijn hoofd te zitten, heeft dit zo'n positief effect op mijn leven. Ik durf nu ook voor mezelf te kiezen, zelfs in moeilijke situaties, zoals ik er laatst een had op mijn werk. Het kwam goed uit dat ik net met dit programma bezig was! Kortom, een aanrader als je meer energie wil hebben en meer de dingen wil doen op jouw manier!

Sylvia
Het brengt je terug bij de kern

Reset your life is een enorm waardevol programma om aan deel te nemen. Het brengt je terug bij de kern, bij je ware zelf en leert je waar het nu echt om gaat. Door de healings, de wekelijkse opdrachten en de workshops leer je echt naar binnen te keren, te doorvoelen en te ontdekken wat jou belemmert in je dagelijkse leven maar ook waar jij van gaat stralen. Dani en Lizzy zijn professionele en lieve coaches die goed aanvoelen waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt op dit moment. Door de kennis die zij delen raak je gemotiveerd om jezelf nog verder te ontwikkelen en om ook echt tijd voor jezelf vrij te maken. Het bekende ‘kaarsje, theetje’ moment met jezelf zal een dagelijks terugkerend moment worden die je niet meer loslaat. Lieve vrouwen, jullie zijn het waard om dit mooie programma te volgen

Joyce
Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken
Reset Your Life.....de naam sprak me meteen aan en kwam voor mij op precíes het goede moment! Sinds maart 2021 uit het werk geraakt, nadat mijn lieve moeder helaas in februari was overleden. Ik zat in de rouw, maar al snel voelde ik dat er meer met mij aan de hand was. Ik startte met rouwtherapie, toen RYL op mijn pad kwam. Elke week 1 les, stap voor stap, geeft t mij duidelijk inzicht en ik heb al vele concrete stappen mogen zetten! Op het moment dat ik me volledig ging overgeven en zowel mijn donkere kanten áls mijn lichtere kanten ging omarmen, voel ik me zoveel lichter en bevrijd! 
Geertje

Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken 

Na jaren in therapie geweest te zijn, was dit het ontbrekende stukje wat ik nog nodig had! Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken. Dankjewel hiervoor, en de hopelijk volgende cursussen ga ik zeker weer meedoen!

Charita

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten.

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten. 

Jij mag er zijn, jij bent genoeg. Ik mag er zijn en ik ben genoeg. Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat ik weer meer geniet van de kleine dingen. Eerder nee kan zeggen wanneer ik het er niet bij kan hebben, voor mezelf kan kiezen en mezelf beter kan verwoorden. Mocht je ooit een training of cursus van Lizzy en Dani voorbij zien komen en je struggled met jezelf? Of je weet even niet hoe je verder moet? Mocht je merken dat je jezelf in de weg zit? Niet lekker in je vel zit? Geef jezelf dan een training of cursus van deze dames cadeau. Het is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf kan geven. 

Sharon

Ze zijn heel duidelijk en willen je zo veel mogelijk meegeven, zo leerzaam! 

Een hele leerzame tijd gehad met  het programma Reset your life. En waar ik nu zeker mee verder kan ! Heel veel tips gekregen en handvatten. Lizzy en Dani zijn hele goede, en fijne coaches. Ze zijn heel duidelijk en willen je zo veel mogelijk meegeven, zo leerzaam! Dit is echt iets waar ik nu zo fijn weer mee vooruit kan.  

Whitney

Grootste voordeel je voelt echt dat je het samen doet.

Het gehele programma is bijzonder waardevol. De lessen, de workshops, de community. Grootste voordeel je voelt echt dat je het samen doet. Samen met de coaches en de andere deelnemers. Dani en Lizzy zijn volop aanwezig in het programma. Je leert heel goed tot jezelf komen en blijven voelen. Ik zou zo nog een keer meedoen.

Nancy

Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen.

Na drie maanden Reset Your Life heb ik geleerd  hoe belangrijk het is om de connectie met je lichaam op te zoeken en te behouden.Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen. Ik kies er elke dag voor om alles te omarmen wat er op mijn pad komt en er zelf lessen uit te halen als dat van toepassing is.

Caressa

Tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen

Toen ik begon aan Reset Your Life had ik heel erg behoefte aan rust en ruimte. Ik had het gevoel dat ik vooral in mijn hoofd zat, waardoor ik mijn leven niet echt leefde. De lessen en de meditaties hebben me veel innerlijke rust gegeven en ik sta meer in verbinding met mezelf. Ik voel me lichter, maar tegelijkertijd ook meer geaard. Dani en Lizzy zijn zo enthousiast, lief, toegankelijk en betrokken! Ze weten precies waar ze het over hebben en geven je tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel van deze lieve dames kan leren!

Doutzen

Ik omarm mijn Higher self 

Wat een reis is dit geweest en wat ben ik jullie hier dankbaar voor. Jullie zijn zo gepassioneerd en helpen andere vrouwen vanuit een puur en open hart. Met heel veel enthousiasme maar ook aardig wat onzekerheid over mijzelf ben ik dit avontuur aangegaan. Niet weten wat mij te wachten stond, maar toch met vol vertrouwen ben ik dit aangegaan. En wat ben ik blij dat ik hieraan heb mogen deelnemen. Tussendoor heb ik ook nog een She is you retrait mogen meemaken en wauw wat een bijzondere dag was dat zeg! Wat een ruimte vol vrouwen qua energie met je doet is mega bijzonder en wat was het leuk om jullie in het echt te zien! Het einde van dit proces is nu hier, maar dit zal altijd een grote rol spelen in wie ik nu aan het worden ben. Ik omarm mijn Higher self en koester de lessen vanuit mijn innerlijk kind. Nogmaals dank lieve Dani en Lizzy en ik zie jullie zeker weer een keer terug. 

Deborah

Ik leun niet meer op de goedkeuring van anderen

Toen ik begon aan Reset Your Life had ik heel erg behoefte aan rust en ruimte. Ik had het gevoel dat ik vooral in mijn hoofd zat, waardoor ik mijn leven niet echt leefde. De lessen en de meditaties hebben me veel innerlijke rust gegeven en ik sta meer in verbinding met mezelf. Ik voel me lichter, maar tegelijkertijd ook meer geaard.


Dani en Lizzy zijn zo enthousiast, lief, toegankelijk en betrokken! Ze weten precies waar ze het over hebben en geven je tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel van deze lieve dames kan leren!Het Reset Your Life programma heeft mij zoveel rust en geluk gebracht.  Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik weet wat me energie geeft en vooral wat niet. Ik heb geleerd dat emoties er gewoon willen zijn. Ik hoef ze niet weg te drukken en ik weet nu hoe ik kan ze toelaten zonder het gevoel te hebben dat ik verdrink in mijn emoties. 

Het belangrijkste vind ik misschien nog wel dat ik heb geleerd om oké te zijn met kiezen voor mezelf, ook al gaan deze keuzes tegen de verwachtingen van mijn omgeving in. Ik leun niet meer op de goedkeuring van anderen. Ik weet wat goed is voor mij en wat bijdraagt aan mijn geluk en ik kies hier vol vertrouwen voor. 


Ik heb inzicht gekregen in de overtuigingen die mij tegenhielden, dat bleken er meer te zijn dan ik dacht! Dankzij de healings weet ik van veel overtuigingen ook waar deze vandaan komen. Dit vond ik één van de meest waardevolle momenten van het programma. Iedere vrouw draagt haar eigen rugzakje met zich mee. Ik weet nu welke dingen uit dit rugzakje mij niet meer dienen en hoe ik deze los kan laten. 

Lieve Dani en Lizzy, ik ben zo dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Jullie open houding en het delen van jullie eigen verhaal heeft me het vertrouwen gegeven dat ook ik de regie over mijn leven en mijn geluk kan nemen. Ik durf te vertrouwen op mezelf en groots te dromen en dat is iets wat niemand mij meer afneemt. Ik gun iedere vrouw deze mooie transformatie. 

Latisha

Eindelijk is de eindeloze cirkel doorbroken! 

Wat een bijzondere reis! Toen ik me aanmeldde voor dit programma was ik uitgeblust, gestrest, geïrriteerd en voelde ik mij totaal niet de moeder die ik wilde zijn. Dit was na een 2 jarige zoektocht, een soort van mijn laatste hoop. Op zoek naar de balans en de rust in mijzelf.

Eindelijk is de eindeloze cirkel doorbroken! Ik ben er zeker nog niet, maar het begin is er. Dani en Lizzy hebben mij handvaten voor het leven gegeven. De rust, liefde en het begrip die de dames uitstralen hebben mij enorm geïnspireerd. Zo'n voorbeeld wil ik voor mijn dochters zijn!

terug. 

Bianca

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het precies in zijn werking als ik dit aanschaf?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je van ons een mail met hierin alle informatie. Lees deze goed door! De startdatum van Reset Your Life is 17 januari.Je ontvangt van ons direct je inloggegevens en kunt dan direct inloggen op De Fitmind Academy via desktop en app (hiervoor moet je wel de gratis app downloaden, ook dit staat vermeld in je mail). Je kunt direct jouw profiel aanmaken in de Community. Op 17 januari staat jouw eerste les voor je klaar in de Academy. Elke maandag komt er een nieuwe les vrij. Soms zit hier een opdracht bij, soms hoef je alleen iets te lezen. Voor het maken van de opdrachten heb je alleen pen en papier nodig. And yay! Op 17 januari gaan we om 20:00 LIVE voor een speciale Kick Off met alle nieuwe deelnemers! Dit wordt ook opgenomen en kun je terugkijken als je er niet bij kunt zijn.

Hoeveel tijd kost dit en is het te combineren met een baan / gezin?

Wij raden aan om een uur per week vrij te houden voor de lessen. Soms duurt een les langer, soms korter. Er komt 12 weken lang, elke maandag een les vrij. Je kan het maken van de lessen inplannen waar en wanneer jij wilt. Het programma is dus ook vanuit het buitenland te volgen. Les gemist? Geen probleem. Probeer deze zo snel mogelijk in te halen. Het programma is goed te combineren en je gaat leren om van jezelf een prioriteit te maken dus wanneer jij het gevoel hebt dat je misschien tijd te kort komt, is dit programma juist wat je nodig hebt! Omdat we het de komende drie maanden samen doen, is het natuurlijk wel extra leuk als je elke week de les maakt! Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om de lessen later te doen, omdat je onbeperkt toegang krijgt tot de lessen.

Ik heb de Energy Recharge gevolgd, is dit dan alsnog interessant?

Absoluut! Het is een totaal ander programma wat elkaar perfect aanvult. Tijdens de Energy Recharge heb je alles geleerd over energiemanagement, en hoe belangrijk het is om je hart te volgen en de dingen te doen die bij je kernwaarden passen. Tijdens Reset Your Life gaan we jou transformeren, dat betekent dat je nu daadwerkelijk aan de slag gaat met al je dromen en doelen. We maken je los van alles wat je nu nog tegenhoudt en helpen je stap voor stap naar jouw Higher Self. Als je klaar bent voor de volgende stap en je wacht op een seintje: this is it! Ben je nog niet klaar met de Energy Recharge? No worries, je hebt het niet nodig om Reset Your Life te kunnen starten.

Wat is het verschil tussen Reset Your Life en het VIP traject?

Het VIP traject is een intensiever traject en heeft zeer beperkt plek waardoor je in een heel kleine groep zit. Tijdens het VIP traject word je persoonlijk en live gecoacht door Dani en Lizzy. Ook zijn er 3 verdiepende LIVE groep coachingsessies op locatie en heb je 2 persoonlijke 1-1 sessies. Hierdoor is er meer aandacht voor jou persoonlijk. Mocht je verder willen en interesse hebben in het VIP traject, stuur ons dan een mail. We starten 6 februari.

Kan ik ook alleen toegang krijgen tot de community, zonder de lessen en begeleiding?

Nee, de Fitmind Community is nu nog alleen voor mensen die ons Reset Your Life programma of VIP traject volgen. Hierdoor zitten er in De Fitmind Community alleen maar gelijkgestemde mensen!

Krijg ik voeding- en trainingschema’s?

We gaan het zeker over voeding en training hebben tijdens de komende 12 weken! Echter geloven wij niet in voeding- en trainingsschema's voor de lange termijn. Het Reset Your Life programma gaat je daarom juist helpen om datgene te vinden wat voor jou op de lange termijn werkt. Geen quick fixe zoals een eetschema, maar echt dat mega belangrijke fundament! Een basis waar je altijd naar kunt terugschakelen en op kan gaan bouwen. Nooit meer een schuldgevoel en juist (weer) genieten van eten en het leven!

Ik wil graag meedoen, maar ik ga in de tussentijd een week op vakantie. Is dit programma dan iets voor mij?

Zeker! Het geeft niets als je een keer een les of workshop mist. Je kunt je les altijd inhalen op een moment dat het voor jou schikt. Healings en workshops kun je ook tijdens het programma terugkijken, deze nemen we allemaal op. Wij vinden het stiekem het allerleukste als je er LIVE bij bent maar dat hoeft uiteraard niet.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit kan! Dit doen we om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Betalen in termijnen is wel duurder dan het bedrag eenmalig betalen vanwege de administratieve kosten en risico's.

Niet goed? Geld terug!

Is Reset Your Life niet wat je had verwacht? Geen probleem! Als je stopt binnen 14 dagen krijg je direct je geld terug. Hiervoor moet je voor 31 januari een mail sturen naar naar info@fitmindacademy.nl met jouw verzoek.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail naar info@fitmindacademy.nl (het is op dit moment erg druk, maar we doen ons best je vraag z.s.m. te beantwoorden. )