Reset Your Life is begonnen... Schrijf je in voor de wachtlijst! 

Naar wachtlijst 

In een wereld die veel van ons vraagt en soms overweldigend is, heeft elke vrouw zo nu en dan een reset nodig.

Een reset om je lichaam te herstellen en je hart te helen. Een reset van je denken, oude patronen en gewoontes die je groei belemmeren. Een reset om je te laten herinneren wie jij echt bent, je hart te volgen en goed voor jezelf te blijven zorgen. Een reset om je vuur en vrouwelijke kracht te ontbranden en het pad vrij te maken van je dromen. 

 

Val je steeds terug in oude destructieve patronen? Leef je veel in je hoofd en struggle je met emotionele, mentale en/of fysieke klachten? Veel vrouwen hebben het gevoel niet in balans te zijn en volledig in hun eigen kracht te staan. Zonder dat ze het bewust doorhebben, beheerst het hun leven en denken dat ze geen keuze hebben of het kunnen veranderen.

 

Is dit herkenbaar? Lees dan vooral verder want wij zijn hier om jou te vertellen, dat het nooit te laat is om je leven te veranderen. Dat waar je nu ook in zit, jij in staat bent om alles te bereiken waar je hart naar verlangd. 

Wij zetten je op koers, laten je het pad zien en brengen je in beweging

Wanneer transformeer je nu echt? 

  De kennis, trainingen, zelfhulpboeken en cursussen liggen voor het oprapen. Je kan alles leren wat je wilt, maar pas je dit ook echt toe? Wat doet het voor je welzijn in je dagelijks leven en herstel van je lichaam? Ons keerpunt kwam met ons waardevolste inzicht: de verbinding met je lichaam is leidend in hoe je je voelt, hoe je de dag beleefd, hoe je voor jezelf zorgt en in de keuzes die je maakt. Lichaam, geest, hart en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zodra je uit je hoofd komt en de verbinding met je lichaam herstelt, stimuleer je jouw mentale groei en zelfhelend vermogen. In de verbinding met je lichaam vind je jouw grootse kracht en heling.

De verbinding met je lichaam is het fundament van innerlijke transformatie en de basis waarop jij jouw leven wilt bouwen 

Op het moment dat je loskomt van je omgeving, van 'denken' en 'moeten' en gaat luisteren naar wat er van binnen gebeurt, zul je erachter komen dat alles wat je nodig hebt al binnen in jou zit. Die innerlijke wijsheid is jouw navigatie in dit leven. Daar vind je jouw heling, geluk, innerlijke rust, kracht, zelfliefde en vertrouwen. Als je dit gaat voelen en ervaren en op je intuïtie leert te vertrouwen, kan niets je meer tegenhouden en heb jij de regie van je leven en welzijn in eigen handen. 

Wij gunnen iedere vrouw deze ijzersterke basis en wij gaan je hierbij helpen!

 • Wil jij staan voor wie je bent en je identiteit versterken?
 • Wil jij volledig in je vrouwelijke kracht staan?
 • Wil je leren om je intuïtieve vermogens te versterken?
 • Wil je leren om naar je lichaam te luisteren?
 • Wil je leven vanuit zelfliefde en de verbinding met je lichaam?
 • Wil je leren hoe je jouw zelfhelend vermogen kan stimuleren?
 • Wil je rust in je hoofd en je mindset beheersen?
 • Wil je positiever denken en oordeelloos naar jezelf zijn?
 • Wil jij je hart volgen ongeacht wat een ander doet of zegt?
 • Wil je je grenzen bewaken?
 • Wil je mentaal en emotioneel stabiel zijn?
 • Wil je beter voor jezelf zorgen?
 • Wil je leren hoe je ruimte creëert om je beter te ontspannen en te ontladen?
 • Wil je oude pijn en het verleden helen?
 • Wil je meer overvloed op alle vlakken van je leven?
 • Wil je meer innerlijke rust?
Is jouw antwoord JA? Dan is Reset Your Life precies voor jou!

Het online transformatie programma waar jij in 12 weken samen met ons je leven transformeert.

Alles wat we geleerd hebben de afgelopen 7 jaar, al onze kennis, wijsheid en persoonlijke ervaring hebben we vertaald naar een toegankelijk transformatie programma wat iedere vrouw kan volgen. Wij staan erom bekend dat wij niet gaan voor een quick fix maar voor duurzame gedragsverandering. Elke les is zo gemaakt dat je ze direct kunt toepassen in jouw leven zoals wij het zelf ook doen! Dit zijn onze allerbeste lessen en ze hebben ons leven in alle opzichten versterkt en verrijkt! Het is de basis waar we altijd weer naar terugschakelen, wat er ook gebeurt.


Reset Your Life is een holistische transformatie beleving die jouw lichaam, mind, hart en ziel in balans brengt. Een krachtig nieuw concept in persoonlijke ontwikkeling. Het versterkt je identiteit en vrouwelijke kracht, stimuleert je zelfhelend vermogen, herstelt je lichaam en heelt je hart. Een nieuw en ijzersterk fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel fundament waarop jij je leven kan bouwen en waardoor jij kunt gaan transformeren naar jouw Higer Self. En niet voor even maar voor de rest van je leven. Of het nu gaat om de relatie met jezelf en anderen of in je carrière of gezin. Dit programma is voor jou als je meer vertrouwen wilt hebben en levensvreugde wilt voelen in alles wat je doet en wie je bent! We helpen jou om die ruimte te creëren in jezelf en je leven.


 • Je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen en modules van Reset Your Life. 

Module 1: Reset

De verbinding met je lichaam is leidend in dit transformatie programma en dus de basis waar jij je leven op gaat bouwen. In de eerste module krijg je technieken, lessen en oefeningen aangereikt die direct de verbinding met je lichaam herstellen en jouw zelfhelend vermogen stimuleren en je ontladen van spanningen. Je krijgt inzicht in wie jij echt bent en wordt bewust van waar je nu staat en waar je heen wilt. 

Module 2: Flow

 Sta in jouw vrouwelijke kracht en connect met je oerbron. Als we onze intuïtie, ons bioritme en onze cyclus helemaal kunnen omarmen en ernaar kunnen luisteren dan worden we unstoppable.  Ontdek hoe je weer kunt leren vertrouwen op je lichaam en ontwaak jouw vrouwelijke vuur! Module 3: Grow

Wat zit jou nog in de weg? Welke beperkende overtuigingen houden je klein en welke saboterende patronen belemmeren jouw groei? Hoe ga je om met de kritische stem in je hoofd en de dingen die je overkomen en hoe buig je het om naar zelfliefde en kracht? Op welke manier kun je liefdevoller en vol vertrouwen naar jezelf en naar de wereld kijken? De inzichten vanuit deze module gaan je leven voor eens en altijd veranderen.

Module 4: Transform

Jij transformeert en daardoor gebeurt er veel in en om jou heen. Hoe blijf je dichtbij jezelf in een omgeving die anders doet en denkt dan jij? Hoe bewaak je je grenzen? Hoe blijf je vol vertrouwen op jouw pad en blijf je focus houden op de dromen en de dingen die voor jouw belangrijk zijn? 

Gratis geleide meditatie

Inclusief onbeperkt toegang tot NLP geleide meditaties en visualisaties

Tijdens het programma voegen we ook nog  5 gloednieuwe Reset Your Life meditaties toe die je ondersteunen tijdens jouw transformatie proces. Ook tot deze meditaties krijg je onbeperkt toegang!

Dit is nog niet alles! Je ontvangt nu deze MEGA BONUSSEN:

12 weken lang online begeleiding van jouw coaches:

Lizzy Blijleven & Dani Jašarević 

Wij hebben een enorme passie voor persoonlijke groei en weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons gespecialiseerd in het herprogrammeren van het brein en energiesysteem, lichaamswerk, innerlijke transformaties en vrouwelijk leiderschap. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen methode waarmee we ons focussen op lange termijn resultaat. Zowel online als offline via onze trajecten, 1 op 1 coaching, online programma's, masterclasses, healings en retreats hebben we al duizenden vrouwen zowel online als offline mogen inspireren en helpen om de regie over hun leven te krijgen en te behouden.

Alleen maar liefde!

Ode aan Dani en Lizzy: alleen maar liefde! Zo bijzonder om te zien hoe jullie, op een professionele manier, vertrouwen weten te winnen en een groep aan elkaar en aan jullie weten te binden. Dank voor jullie openheid, dank voor de gesprekken, dank voor het delen van jullie missie en mindset en dank voor het lachen. Het was heel intens en waardevol.

Marije
Ver uit mijn comfortzone!

Lieve Dani en Lizzy, nogmaals wil ik jullie bedanken voor dit intense traject. jullie zijn zo echt, puur en toegankelijk! Moet eerlijk bekennen dat ik ver uit mijn comfort zone ben gegaan. Hierbij heb ik mijn nogal sceptische en kritische blik echt even geparkeerd. Ik heb stappen gezet met bepaalde doelen en is het vooral mijn mindset welke veranderd is, waardoor ik zelf zoveel meer rust ervaar. 

Lotte

"Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan is geen berg te hoog en geen droom te groot." 

Vanaf mijn jeugd had ik het gevoel dat ik moest knokken om te overleven en te voldoen aan de verwachting van mijn omgeving. Ik wist niet wie ik was en was niet gelukkig. Ik stond constant onder druk, mijn lichaam was zwak door chronische stress en het maakte me ziek. Om mijn lichaam te helen en het leven te leiden waar ik naar verlangde, werd ik door mijn burn-out 'gedwongen' om naar binnen te keren en moest ik loslaten wat me niet verder bracht. Mijn keerpunt kwam tijdens mijn burn-out en de zeer ernstige en ongeneeslijke longziekte van mijn dochter. Het was het vuur wat ik nodig had om te veranderen en er ging een innerlijke wereld voor me open. Ik leerde dat de verbinding met mijn lichaam leidend is in alles wat ik nodig heb om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans te komen. Ik kwam los van negatieve patronen en gedachten en ik vond daar mijn grootste kracht en heling. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt dan is geen berg te hoog en geen droom te groot. Dit is van onschatbare waarde. De afgelopen 8 jaar staat mijn leven volledig in het teken van persoonlijke groei en heling. Nu ik zelf mijn hart volg en de regie over mijn leven heb, wil ik niets liever dan andere vrouwen helpen om een gelukkig, succesvol en betekenisvol leven te creëren en te leiden. Het is mijn levensmissie!

- Oprichter & mede-eigenaresse FITGIRLS. NLP Master Coach, Orthomoleculaire Detox Specialist  & Holistische Therapeut i.o.

"Goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel is essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken."

Al vanaf dat ik klein ben, was ik sterk en dacht ik dat ik alles aankon. Ik wilde alles zelf doen en had geen hulp nodig. Zelfs toen ik een tumor kreeg in mijn pubertijd bleef ik doorgaan, ondanks de pijn. Ik kon mezelf goed klein maken om de ander groot te houden en mijn hele leven deed ik wat ik dacht dat ik ‘moest’ doen. Ik ging trouwen, had een koophuis en had alles goed voor elkaar. Toch voelde ik een innerlijke leegte en ik besloot een aantal weken voor mijn huwelijk niet te trouwen en alles om te gooien. Ik volgde mijn hart en intuïtie. Ik ging doen waar ik gelukkig van werd en koos voor mijn eigen pad,  zonder precies te weten waar ik heen zou gaan. Je hart volgen is spannend en kost energie. Niet alleen gaan je eigen gedachten alle kanten op, je omgeving vindt er ook van alles van. Daarom is goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken. Toen ik dit in balans bracht, vond ik mijn ijzersterke basis en had ik de regie van mijn geluk en succes in eigen handen. Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dan is alles mogelijk!


Mede-eigenaresse FITGIRLS. NLP Master Coach & gevorderd Orthomoleculair voeding & suppletie adviseur.

We doorbreken samen alles wat je nu tegenhoudt om je goed en gelukkig te voelen.

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

Tijdens jouw grootste transformatie ooit, heb je een support systeem nodig van gelijkgestemde vrouwen, daarom krijg je nu 12 weken lang toegang tot onze inner circle:

De Fitmind Community!

Wij leerden in ons eigen proces dat het begin van transformatie niet kan zonder begeleiding en sisterhood. Als je gaat transformeren verandert je leven, wie jij bent en de keuzes die je maakt. En om jou op koers te houden heb je begeleiding en gelijkgestemde vrouwen nodig. Wij nemen we je bij de hand en laten je de weg zien. Dit gaat ervoor zorgen dat jij alles uit dit traject gaat halen, dat beloven we.  


Wat dit traject dus zo bijzonder maakt is dat we het samen doen. Want het beste resultaat behaal je als we elkaar blijven motiveren en stimuleren. Omdat jij patronen gaat doorbreken en je gaat leren verbinden met je lichaam heb je jouw coaches nodig! En daarom staan wij naast je met elke stap die je maakt. Elke module gaan we LIVE om jou er steeds weer aan te herinneren wat belangrijk is en je op koers te houden. 


Het enige wat we van je vragen is je commitment. Dus wat ga je nu doen om ervoor te zorgen dat je de komende jaren op je allerbest functioneert en vol energie en kracht van jouw leven gaat genieten? 


Start met ons en een groep gelijkgestemde vrouwen op de juiste manier!

Daarnaast geven we in de Fitmind Community verdiepende workshops met groepscoaching en Reset en Transformatie healings. 

Dit kun je verwachten in de Fitmind Community 

 • Online Kick OFF event
 • Reset Healing
 • Flow Workshop incl. groepscoaching 
 • Grow Workshop incl. groepscoaching
 • Transformatie Healing
 • Online Goodbye event
 • En natuurlijk een fantastische groep gelijkgestemde vrouwen waarmee je kan connecten en delen
 • Kun je er niet LIVE bij zijn? No worries, alles is terug te zien in de Fitmind Community. 

Reset & Transformatie Healings 

  Door de jaren heen bouwen we spanningen op die we onbewust kunnen onderdrukken en opslaan in ons lichaam. Deze spanningen kunnen fysieke en emotionele blokkades veroorzaken en hebben invloed op je energie.


  Deze blokkades kunnen je ook belemmeren om bij je innerlijke rust en innerlijke kracht te komen. Denk aan angsten, je zorgen maken over te de toekomst, stemmingswisselingen, niet goed genoeg voelen, je niet durven uitspreken, jezelf klein houden, onrust voelen, leegte, niet goed kunnen ontspannen, je eenzaam voelen, niet makkelijk omgaan met emoties, negatieve gedachten en gevoelens, laag zelfbeeld en geen keuzes durven maken.


   Het kan je leven in zijn greep houden wanneer deze onverwerkte spanningen opgeslagen blijven in je lichaam. Deze spanningen ontstaan uit ervaringen in je verleden. Jouw brein slaat deze op in jouw onderbewuste en alles wat datzelfde gevoel van toen naar boven haalt in je leven nu, maakt dat je brein getriggerd wordt en de patronen, emoties en gevoelens van het verleden het vaak overnemen. Dit kan je belemmeren in je persoonlijke groei en in de manier hoe je naar jezelf kijkt en hoe je met anderen omgaat.


   Hoe fijn zou het zijn als je hiervan los komt, jezelf van deze blokkades bevrijd en je lichaam lichter voelt?


   Dat is het effect van onze healings! Waarmee we je je fysiek en emotioneel ontladen van spanningen die je met je mee draagt en je nu niet meer dienen. Dit kunnen oude overtuigingen of patronen zijn vanuit je verleden maar ook vanuit recente situaties. Je hoeft het niet eens specifiek te weten of te delen, omdat we met jouw onderbewuste gaan werken en daarmee jouw zelfhelend vermogen stimuleren. Jouw lichaam weet precies wat het los wil laten.Dit zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat om nieuwe positieve energie in je lichaam te verwelkomen en jij meer in je eigen kracht kan staan! 

Verdiepende workshops met groepscoaching 

Tijdens de workshops en groepscoaching ga jij leren om alles wat je leert vanuit de lessen in de praktijk toe te passen. We gaan met elkaar in gesprek en beantwoorden al jouw vragen. Wij zorgen er samen voor dat jij alles uit jezelf gaat halen en je lichaam gaat helen.We houden je liefdevol een spiegel voor, stellen ons open en staan aan je zijde om je te motiveren.  Jouw leven gaat veranderen en dan is het heel waardevol om met ons uit te zoomen op jouw situatie en ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes blijft maken en op je pad blijft.

Wat een traject!

Wat een traject heb ik met jullie doorlopen! :) Een jaar geleden had ik nooit durven dromen waar ik nu sta. Het is niet makkelijk geweest, maar jullie constante aanmoedigingen en de open, kwetsbare manier van coachen gaf me vaak een duwtje om verder te gaan omdat het veilig voelde.  


Vooral jouw verhaal Lizzy, leek heel erg op het mijne, dat zorgde voor een extra connectie en extra geloof in dat het voor mij ook anders kon. Ik ontdekte dat ik heel veel in mijn leven anders deed dan dat ik het eigenlijk wilde of gewoon afblokte of blokkeerde uit angst, zowel op werkgebied als privé.


Angst voor het onbekende, angst voor financiële onzekerheid, angst om niet 'lief' gevonden te worden of om niet 'goed genoeg' te zijn...

Dorien
Life changing!

Even twijfelde ik of dit traject wel iets voor mij was, qua leeftijd. Hier kwam ik al snel op terug; dit is voor iedere leeftijd! Er is voor mij een degelijke onuitwisbare basis neergelegd, dat LIFE CHANGING is. Heb binnen een paar maanden inzicht gekregen in beperkende overtuigingen en patronen, dat ik tijdens jarenlange therapie nooit heb ontdekt en geleerd.


Dani en Lizzy zijn ontzettende lieve, kundige en betrokken coaches. Dit maakte dat het voor mij, als iemand die moeilijk om hulp vraagt en accepteert, makkelijker was om nu wel hulp te vragen en te ontvangen. Na een traumatische jeugd, een burn-out en gediagnosticeerd met een aantal GGZ-diagnoses, was ik ervan overtuigd, dat ik qua persoonlijkheid niets meer uit het leven kon halen.


WAUW, was I wrong! Dit traject, geeft je inzichten, zet je aan het werk, en geeft je tools mee voor de rest van je leven. Dani en Lizzy; Heel erg bedankt voor deze prachtige reis van 4 maanden. Alleen maar liefde!

Karin

Dit, en nog veel meer, komt aan bod tijdens Reset Your Life:

Je ware identiteit

Wat is jouw ware identiteit en wat wil jij nu echt in het leven?

Voelen

Leer hoe je bij je gevoel komt en verbinding kan maken met jezelf en anderen. 

Zelfvertrouwen

Krijg meer vertrouwen in jezelf en ga met meer zelfliefde door het leven.

Vrouwelijke cyclus

Kom in contact met je lijf en leer leven naar je cyclus. 

Vertrouw op je intuïtie

Leer hoe je kunt luisteren naar je intuïtie en vanuit vertrouwen hiernaar kunt handelen. 

Doelen bereiken

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn.

Angsten overwinnen

Laat negatieve emoties en gevoelens je niet langer beheersen.

Patronen doorbreken

Overwin en breek je belemmerende denk- en gedragspatronen.

Doelen bereiken

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn.

Beheers je mindset

Leer je hoofd en lichaam tot rust te brengen en neem de regie over je leven. 

Omgeving

Laat je niet langer leiden door wat anderen van je denken en verwachten. 

Innerlijke rust

Ervaar innerlijke rust en krijg energie voor de dingen waar je blij van wordt. 

Samenwerking

Kom in contact met ons en andere deelnemers en motiveer  elkaar. Onze community is een veilige omgeving.

Vraag en antwoord

Stel al je brandende vragen aan ons en aan elkaar. Deel successen en help elkaar.

Vriendschap

Ontmoet en verbind je met vrouwen die het beste bij je naar boven halen. 

Dank voor deze reis!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze reis. Ik durf weer te dromen en te voelen. Door de pijn heen te gaan en steeds meer op mezelf te vertrouwen. Ik weet dat ik er nog niet ben maar heb zoveel geleerd en kijk uit naar alles wat het mij nog gaat brengen. Zo blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd om aan dit traject te beginnen. Ik ben ook erg benieuwd naar de meditaties.

Alanna
Vol vertrouwen

Wat is er al een hoop gebeurd sinds vorige week. Door de meditatie waarin we moesten visualiseren welk patroon we zouden willen doorbreken is er al behoorlijk wat doorbroken. Ter plekke voelde ik een heftige reactie in mijn lijf. Ik vind het superspannend wat er allemaal nog komen gaat, maar ik ga vol vertrouwen en motivatie het traject tegemoet.

Katinka
Ik kan weer stralen

Vroeger ben ik veel gepest tot mijn 15de ongeveer en dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel onzeker was en een heel negatief zelfbeeld had. Vorig jaar kon ik mezelf niet eens in de spiegel aankijken. Dankzij Dani en Lizzy heb ik hard aan mezelf gewerkt en ben ik niet meer dat onzekere meisje. Ik kan weer stralen en tevreden in de spiegel kijken. Ben zo dankbaar!

Mandy

Reset Your Life,  het online transformatie programma waar jij in 12 weken samen met ons je leven transformeert heeft een waarde van: 

 • Onbeperkt toegang Reset Your Life  transformatie programma met 4 unieke modules t.w.v. €450,-
 • Onbeperkt toegang tot (nieuwe) unieke geleide meditaties en visualisaties t.w.v. €47,


Reset Your Life transformatie programma totale waarde van €497,- 


+ MEGA BONUS 

 • 12 weken lang online begeleiding en coaching van Dani & Lizzy t.w.v. €600,-
 • 12 weken lang toegang tot de besloten community inclusief verdiepende workshops, groepscoaching & Healings t.w.v. €600,-


Reset Your Life mega bonussen totale waarde van: €1200,-


TOTAAL  €1697 

Maar...


omdat wij onze missie willen verspreiden en alle vrouwen de kans willen geven om voor deze ultieme body, mind & soul transformatie te gaan bieden we nu het hele Reset Your Life transformatie programma inclusief de mega bonussen aan voor slechts:

€ 1697,-
€ 147,-

RESET YOUR LIFE 

 • Reset Your Life, volledig online transformatie programma met 4 unieke modules 
 • Transformeer op body, mind en zielsniveau
 • Onbeperkt toegang tot alle modules in de Fitmind Academy
 • Onbeperkt toegang tot (nieuwe) unieke geleide meditaties en visualisaties
 • Beschikbaar via desktop, tablet en smartphone en de gratis app
 • We starten op 21 september 2021 

  BONUS:
 • 12 weken lang toegang tot de Fitmind Community 
 • Verdiepende workshops met groepscoaching 
 • Reset & Transformatie healings 
 • 12 weken lang online begeleiding van Dani en Lizzy 


  LET OP:  je kunt je t/m 20 september inschrijven!

  Niet goed, geld terug garantie 
Naar wachtlijst 


Was je te laat?

Schrijf je hieronder in voor de wachtlijst en  wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe editie van Reset Your Life!

50%
Schrijf je hier in voor de wachtlijst van Reset Your Life
We kijken er naar uit om met je aan de slag te gaan!
Inschrijven wachtlijst
Your information is safe with us

Veelgestelde vragen

Reset Your Life

Hoe gaat het precies in zijn werking als ik dit aanschaf?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je van ons je inloggegevens en een mail met hierin alle informatie. Lees deze goed door! De startdatum van Reset Your Life is 21 september. Je kunt direct inloggen op De Fitmind Academy via desktop en app (hiervoor moet je wel de gratis app downloaden). Je kunt hierin alvast jouw profiel aanmaken. Op 20 september staat jouw eerste les voor je klaar in de Academy. Elke maandag komt er een nieuwe les vrij. Soms zit hier een opdracht bij, soms hoef je alleen iets te lezen. Voor het maken van de opdrachten heb je alleen pen en papier nodig. And yay! Op 21 september gaan we om 20:00 LIVE voor een speciale Kick Off met alle nieuwe deelnemers!

Hoeveel tijd kost dit en is het te combineren met een baan / gezin?

Wij raden aan om een uur per week vrij te houden voor de lessen. Soms duurt een les langer, soms korter. Er komt 12 weken lang, elke maandag een les vrij. Je kan de lessen inplannen waar en wanneer jij wilt. Het traject is dus ook vanuit het buitenland te volgen. Les gemist? Geen probleem. Probeer deze zo snel mogelijk in te halen. Het traject is goed te combineren en je gaat leren om van jezelf een prioriteit te maken dus wanneer jij het gevoel hebt dat je misschien tijd te kort komt, is dit traject juist wat je nodig hebt! Omdat we het de komende drie maanden samen doen, is het natuurlijk wel extra leuk als je elke week de les maakt! Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om de lessen later te doen, omdat je onbeperkt toegang krijgt tot de lessen.

Ik heb het Premium traject gevolgd, is dit dan alsnog interessant?

Jazeker! Met het Premium traject heb je al een heel mooi begin gemaakt. Je weet hoe je in de basis patronen kunt doorbreken, overtuigingen om kan buigen en hoe je verbinding maakt met je lichaam. Maar doe je het ook? Daar zit de valkuil voor veel mensen: het consistent toepassen van alle kennis.. En dat niet alleen.. Vaak zitten er ook nog onverwerkte thema's vanuit het verleden die je zelf niet zo makkelijk helder krijgt. Hier gaan we je de komende 12 weken bij helpen! Tijdens Reset Your Life ga je namelijk echt transformeren. Dit doen we niet alleen d.m.v. de vernieuwde modules maar ook door onze krachtige Reset en transformatie healings en extra workshops (die overigens op toegankelijke tijdstippen worden gegeven en die je tijdens het programma terug kunt kijken). Na deze 12 weken heb je niet alleen inzichtelijk gekregen wat het is dat jou nog tegenhoudt, maar heb je dit waarschijnlijk ook al (grotendeels) losgelaten. Is je brein geherprogrammeerd, heb je nieuwe krachtgevende gewoontes aangeleerd en heb je weer energie voor de dingen waar jij blij van wordt. Daarnaast zullen Dani en Lizzy actief aanwezig zijn in de community en zullen ze met al hun ervaring jou helpen nog dieper tot de kern te gaan en helpen de lessen te integreren in je dagelijks leven. And last but not least: je krijgt onbeperkt toegang tot de modules, dus je kunt als je klaar bent alles terugkijken wanneer je maar wilt!

Ik heb de Energy Recharge gevolgd, is dit dan alsnog interessant?

Absoluut! Het is een totaal ander programma wat elkaar perfect aanvult. Tijdens de Energy Recharge heb je alles geleerd over energiemanagement, en hoe belangrijk het is om je hart te volgen en de dingen te doen die bij je kernwaarden passen. Tijdens Reset Your Life gaan we jou transformeren, dat betekent dat je nu daadwerkelijk aan de slag gaat met al je dromen en doelen. We maken je los van alles wat je nu nog tegenhoudt en helpen je stap voor stap naar jouw Higher Self. Als je klaar bent voor de volgende stap en je wacht op een seintje: this is it! Ben je nog niet klaar met de Energy Recharge? No worries, je hebt het niet nodig om Reset Your Life te kunnen starten.

Wat is het verschil tussen Reset Your Life en het VIP traject?

Het VIP traject is een intensiever traject en heeft zeer beperkt plek waardoor je in een heel kleine groep zit. Tijdens het VIP traject word je persoonlijk en live gecoacht door Dani en Lizzy. Ook zijn er 2 LIVE dagen en heb je 2 persoonlijke 1-1 sessies. . Hierdoor is er meer aandacht voor jou persoonlijk. Mocht je verder willen en interesse hebben in het VIP traject, stuur ons dan een mail.

Kan ik ook alleen toegang krijgen tot de community, zonder de lessen en begeleiding?

Nee, De Fitmind Community is alleen voor mensen die ons Reset Your Life programma of VIP traject volgen. Hierdoor zitten er in De Fitmind Community alleen maar gelijkgestemde mensen!

Krijg ik voeding- en trainingschema’s?

We gaan het zeker over voeding en training hebben tijdens de komende 12 weken! Echter geloven wij niet in voeding- en trainingsschema's voor de lange termijn. Het Reset Your Life programma gaat je daarom juist helpen om datgene te vinden wat voor jou op de lange termijn werkt. Geen quick fixe zoals een eetschema, maar echt dat mega belangrijke fundament! Een basis waar je altijd naar kunt terugschakelen en op kan gaan bouwen. Nooit meer een schuldgevoel en juist (weer) genieten van eten en het leven!

Ik wil graag meedoen, maar ik ga in de tussentijd een week op vakantie. Is dit programma dan iets voor mij?

Zeker! Het geeft niets als je een keer een les of workshop mist. Je kunt je les altijd inhalen op een moment dat het voor jou schikt. Healings en workshops kun je ook tijdens het programma terugkijken, deze nemen we allemaal op. Wij vinden het stiekem het allerleukste als je er LIVE bij bent maar dat hoeft uiteraard niet.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dit kan! Dit doen we om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Betalen in termijnen is wel duurder dan het bedrag eenmalig betalen vanwege de administratieve kosten en risico's.

Niet goed? Geld terug!

Is Reset Your Life niet wat je had verwacht? Geen probleem! Als je stopt binnen 14 dagen krijg je direct je geld terug. Hiervoor moet je voor 4 oktober 2021 een mail sturen naar naar info@fitmindacademy.nl met jouw verzoek.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Mail naar info@fitmindacademy.nl (het is op dit moment erg druk, maar we doen ons best je vraag z.s.m. te beantwoorden. )

arrow_drop_up arrow_drop_down