Video Aspect Ratio: 4:1

SHE IS YOU

one day retreat

Stem je af op de frequentie van je Higher Self 

Een dag die helemaal draait om jou...

  Je mooiste leven begint met een visie. Een visie van wie je wilt zijn, hoe je wilt leven en wat je wilt bereiken. Je kunt je mooiste leven namelijk pas echt gaan leven als je helder hebt wat het is dat je wilt. 

  Deze dag staat daarom helemaal in het teken van jouw Higher Self. 

  Jouw Higher Self is de hoogste versie van jezelf. De ware jij. Op deze magische en ontspannen dag maak je verbinding met je Higher Self en ga je in liefde loslaten wat je niet meer dient. Je gaat ervaren, voelen en inzichten krijgen die je verder brengen op je pad.

  Door meerdere krachtige sessies waarin we gebruik maken van NLP, meditatie, reiki, en lichaamswerk, brengen we je naar je grootste kracht en innerlijke rust. Na deze magische dag ben je los van alles wat je nu nog klein houdt om onvoorwaardelijk en vol vertrouwen jezelf te zijn. Met een heldere focus en vol energie zul je je gaan richten op alles wat je vanuit de ware jij wilt creëren.

Vrouwencirckel Ceremonie

Er is niets krachtiger dan een groep vrouwen die in energie verbinden. Al eeuwenlang komen vrouwen bij elkaar in ceremonies om hun wijsheden te delen en hun vrouwelijke kracht te versterken. Een moment waar je herkenning vindt en van elkaar kan leren. Dani en Lizzy volgen de flow van de groep en zorgen voor een intieme en veilige omgeving waarin je je kan openstellen op een manier die voor jou fijn voelt. 

Healing sessie

Laat in liefde los wat je af wilt ronden en wat je niet langer meer dient. Onze healings zijn enorm krachtig en een reset voor je mind, lichaam en hart. We combineren NLP met visualisatie en lichamelijke ontladingstechnieken, wat heel bijzonder is omdat we je hele energiesysteem zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel herprogrammeren. Het helen van onverwerkte emoties heeft een positief effect op het zelfhelend vermogen van je cellen en neurologische verbindingen. Negatieve zelf saboterende patronen, gedachten en gevoelens die je leven grotendeels beheersen kun je doorbreken als je leert om te (door)voelen, uit je hoofd te komen en de verbinding met je lichaam te herstellen. De muziek, onze woorden en de reis in jezelf maken het samen tot een magische ervaring. Alle spanningen die je op dit moment in je leven ervaart ga je ontladen zodat je ruimte maakt om nieuwe energie in je leven te verwelkomen.

Kom in harmonie met je vrouwelijke energie 

Verbind je met je vrouwelijke energie, jouw onuitputtelijke oerbron van creatie, heling, intuïtie en flow. In deze sessie leer je om je vrouwelijke energiebron in harmonie te brengen met je mannelijke energie en je natuurlijke cyclische ritme te volgen. Hoe meer je deze vrijheidsflow gaat leven en je openstelt voor wat je voelt en hier ook op gaat vertrouwen, hoe meer jouw vrouwelijke energie in balans zal komen. Als je je lichaam toelaat, liefhebt, laat stromen en ermee gaat samenwerken dan zal je de manier veranderen hoe je naar jezelf kijkt, maar ook hoe je naar anderen en de wereld kijkt. Alles wordt anders, maar in de kern ben jij meer jezelf dan ooit.

Reiki Energy Boost 

We sluiten af met een Reiki Groepssessie waarin we focussen op je hartcentrum. Deze Reiki Boost gaat over zelfacceptatie, zelfliefde en vertrouwen. Leven met een open hart brengt je naar een vervullend en evenwichtig leven. 

Heerlijke gezonde en voedzame lunch

Wij zorgen voor thee, fruit en een gezonde, voedzame lunch. Heb je een allergie of dieetwensen? Laat het ons weten.

Dichtbij huis 

'She is You' vindt plaats in Studio 22 in het idyllische Enkhuizen. Hoewel je Nederland niet verlaat, voelt het bijna als vakantie als je aankomt in deze mooie havenplaats. De locatie is goed te bereiken per auto en trein. Je kan gratis voor de deur parkeren en vanaf de trein is het ongeveer 500 meter lopen. Mocht je na deze dag de omgeving willen verkennen laat het ons dan weten, we delen graag de pareltjes van deze mooie stad. 

Dit is wat anderen over ons zeggen:

 '' Ode aan Dani en Lizzy ''

Ode aan Dani en Lizzy: alleen maar liefde! Zo bijzonder om te zien hoe jullie, op een professionele manier, vertrouwen weten te winnen en een groep aan elkaar en aan jullie weten te binden. Dank voor jullie openheid, dank voor de gesprekken, dank voor het delen van jullie missie en mindset en dank voor het lachen. Het was heel intens en waardevol.

Marije
'' Wat jullie doen is magisch''
In het begin had ik nooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta. Mijn gevoel en verbinding met mezelf waren geblokkeerd. Ik had voor mezelf patronen en overtuigingen gecreëerd waarmee ik mezelf absoluut niet verder hielp. Waar ik eerst geen idee had van hoe ik dit in hemelsnaam moest gaan doen, hebben jullie mij stap voor stap meegenomen in de reis op zoek naar mezelf. Nu sta ik meer in verbinding met mezelf dan ooit (met vallen en opstaan, nog steeds lerende). Dankbaarheid en vertrouwen, twee van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd. Dit is het prille begin van de nieuwe ik, mijn ''nieuwe'' leven. Bedankt lieve Dani & Lizzy, voor dit ontzettend mooie traject. Bedankt voor jullie oprechtheid en kwetsbaarheid. Blijf vooral doen wat jullie doen, want wat jullie doen is magisch en zo bijzonder.''  Veel liefs.
Melissa
'' Twee mooie zielen! ''
Nog steeds elke dag dankbaar voor het feit dat ik bij Dani & Lizzy terecht ben gekomen! Ze zijn een ongelooflijke inspiratie voor mij. Ik ben begonnen met het bijwonen van een event, daar ben ik zo enthousiast geworden over hun verhalen, over de groei die zij door hebben gemaakt, hun aanpak en visies, maar vooral van deze twee mooie zielen. Toen ik hier van thuis kwam, heb ik mij gelijk ingeschreven voor het premium traject en aansluitend het VIP traject. Ik zie er nu al tegenop dat dit op zijn einde loopt. Ze zijn een onderdeel geworden van mijn levenspad, en daarom zal ik ze in alles blijven volgen en supporten. Ik laat ze niet meer los. :) Alleen maar liefde voor deze twee! 
Annet
222,-

SHE IS YOU - One Day Retreat

Inclusief: 


 • Begeleiding van NLP Masters Dani & Lizzy
 • Geleide meditatie en visualisatie waarmee je in verbinding komt met jezelf
 • Healing sessie waarbij los gaat laten wat je niet langer dient 
 • Thee, fruit en een gezonde lunch om je lichaam te voeden
 • Sessie: ''Kom in contact met je vrouwelijke energie''
 • Vrouwencirckel, een ceremonie waarin we delen, leren en groeien
 • Reiki Energy Boost waarbij we je hartcentrum in balans brengen
 • Je gaat naar huis met een gevuld hart en een...
 • Goodiebag met items we love! 


PS: omdat we werken met een kleine exclusieve groep vrouwen, is er beperkt plek.

“When you contact the Higher Self, the source of power within, you tap into a reservoir of infinite power.”

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Zaterdag 28 augustus 2021 

10:00-16:00 Enkhuizen

Zaterdag 18 september 2021

10:00-16:00 Enkhuizen

Zaterdag 9 oktober 2021 

10:00-16:00 Enkhuizen

Zondag 17 oktober 2021

10:00-16:00 Enkhuizen

Zaterdag 30 oktober 2021 

10:00-16:00 Enkhuizen

Zondag 7 november 2021 

10:00-16:00 Enkhuizen

Zaterdag 13 november 2021 

10:00-16:00 Enkhuizen

Er komen nieuwe data in 2022! 

 De retreats in 2021 waren in 4 dagen volledig uitverkocht! In 2022 zullen de groepen kleiner zijn. Schrijf je daarom hieronder in voor de wachtlijst en wordt als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe data! 

50%
Inschrijven wachtlijst 2022
Your information is safe with us
arrow_drop_up arrow_drop_down