Je hebt nog maar heel even om je aan te melden! 

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Tijdens jouw grootste transformatie ooit, heb je een support systeem nodig van gelijkgestemde vrouwen

Blijf je bij ons in de Fitmind Community?

Er is een eind gekomen van onze reis samen. Wat was het fijn en bijzonder om dit samen met jou te mogen doen. We hebben enorm genoten van alle input en het gevoel van saamhorigheid wat in onze Community is ontstaan. We hebben enorm genoten van de verbinding met elkaar en willen je daarom ook bedanken vanuit de grond van ons hart  ♥️ We hopen dan ook heel erg dat onze reis samen hier niet eindigt..

 

We hopen dat je bij ons blijft en hebben daarom voor al onze deelnemers van Reset Your Life een geweldige mogelijkheid gecreëerd om Reset Your Life te verlengen en lid te blijven van onze Community!

Wil jij verbonden blijven met ons? Dan is ons Fitmind Membership precies voor jou!

Alleen NU eenmalig met KORTING en met MEGA BONUS!

Fitmind Membership

Word jij Fitmind Member? Dan hebben we een geweldig aanbod voor je!

  • Toegang tot alle opnames van Reset Your Life #3 

  • Toegang tot de Community incl. check-ins en groepen 

  • In contact komen met gelijkgestemde vrouwen die net als jij Reset Your Life volgen of hebben gevolgd

  • De mogelijkheid om Dani en Lizzy jouw vragen te stellen! 
  • Als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten en (live) events! 
  • Toegang tot nieuwe activiteiten in de Fitmind Academy zoals LIVE healings, meditaties, workshops  & Q&A's. 

 

+ MEGA BONUS 

  • Toegang tot de NIEUWE editie van Reset Your Life die in september start met verdiepende workshops, groepscoaching & Healings t.w.v. €600,-

  • Toegang tot alle opnames van alle NIEUWE Reset Your Life verdiepende workshops, groepscoaching & Healings

Dit betekent dat je zolang je lid bent alles terug kunt kijken én LIVE mee kunt doen als jij daar behoefte aan hebt! 

En... er komen ook nieuwe onderdelen in de Community waar je toegang tot krijgt 👀♥️  

Word jij onderdeel van onze inner circle

per maand

Maandelijks opzegbaar

€ 11-

per jaar

Bespaar 36% ! 

€ 97,-

Benieuwd wat onze deelnemers zeggen?

Meest waardevolle coaches 

Het traject Reset Your Live was mijn 1e kennismaking met Dani&Lizzy en Fitmind Academy. Hiervoor had ik al een ander traject gevolgd, maar ik had behoefte aan iets 'professionelers', iets met wat meer body. Inmiddels heb ik al meerdere communities ervaren en de groepservaring is altijd weer bijzonder. Wat ik bij Dani&Lizzy extra bijzonder vind is dat ze echt heel persoonlijk betrokken zijn, vanuit hun diepste wezen zijn ze oprecht geïnteresseerd en beantwoorden ze alle vragen die je stelt. En dat met een groep van 300 vrouwen vind ik echt indrukwekkend! De verbinding die ze weten te leggen is bijzonder. Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart. En daarnaast hebben ze een heel gedegen achtergrond waar ze uit kunnen putten. Jarenlange persoonlijke ervaring gecombineerd met opleidingen maken Dani&Lizzy tot de meest waardevolle coaches die ik heb mogen meemaken tot nu toe (en ik heb al aardig wat coaches, psychologen e.d. op m'n reis gehad 😉 ). Ze weten direct de vinger op de zere plek te leggen, door te voelen en te luisteren, houden je op een zachte manier een spiegel voor en weten daarbij wel ook echt door te dringen. De online bijeenkomsten zijn heel warm, de meditaties en healings heel fijn en bijzonder.

Sabina
Waardevol cadeau

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten. Jij mag er zijn, jij bent genoeg. Ik mag er zijn en ik ben genoeg. Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat ik weer meer geniet van de kleine dingen. Eerder nee kan zeggen wanneer ik het er niet bij kan hebben, voor mezelf kan kiezen en mezelf beter kan verwoorden. Mocht je ooit een training of cursus van Lizzy en Dani voorbij zien komen en je struggled met jezelf? Of je weet even niet hoe je verder moet? Mocht je merken dat je jezelf in de weg zit? Niet lekker in je vel zit? Geef jezelf dan een training of cursus van deze dames cadeau. Het is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf kan geven. 

Sharon

Het doet meer dan je denkt

Na drie maanden Reset Your Life heb ik geleerd  hoe echt belangrijk het is om de connectie met je lichaam op te zoeken en te behouden.Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen. Ik kies er elke dag voor om alles te omarmen wat er op mijn pad komt en er zelf lessen uit te halen als dat van toepassing is. Wat ik graag mee wil geven aan vrouwen die dit programma met zichzelf aan willen gaan; Ook al gaat het niet zoals je wilt en loop je misschien achter met de lessen. Weet dat het ondertussen meer met je doet dan dat je denkt en dat er in je onderbewuste heel veel gaande is

Caressa