Gratis geleide meditatie

Thema 'Zelfliefde'

Altijd al willen leren mediteren? 

Download deze geleide meditatie en ervaar de voordelen:

  • Je ervaart minder stress
  • Het versterkt je immuunsysteem 
  • Je hebt minder slaap nodig
  • Betere concentratie 
  • Het vermindert de kans op angst en depressie
  • Je kan emoties beter verwerken
  • Inclusief stappenplan met uitleg over hoe je het beste kunt mediteren.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
Gratis geleide meditatie
Thema  
Reactie op geleide meditatie
Reactie op geleide meditatie
Reactie op geleide meditatie

Reactie op geleide meditatie


Reactie op geleide meditatie

  Reactie op geleide meditatie

   Reactie op geleide meditatie

Reactie op geleide meditatie

Ontdek de stilte in jezelf

De enige manier om los te komen van onrust, stress, negatieve gedachten en patronen vind je niet in de chaos om je heen maar in de stilte binnenin je. Omdat we vooral uit ons hoofd leven en niet in verbinding staan met ons lichaam slaan we deze stap vaak over, wat kan leiden tot emotionele en fysieke blokkades. Daarom delen wij deze enorm krachtige tool met je!


We combineren deze gratis meditatie met een visualisatie, wat het extra bijzonder maakt. Je brein maakt namelijk geen onderscheid tussen wat echt gebeurt en wat er gevisualiseerd wordt. Ontdek nu direct de kracht van je gedachten en ervaar deze  boost met zelfdliefde!

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

Dani Jašarević en Lizzy Blijleven

Wij weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Gezondheid kreeg voor ons een andere definitie toen we beide te maken kregen met ernstige problemen met onze eigen gezondheid en die van onze dierbaren. Daarbij helemaal opgebrand te zijn door het streven naar het ‘perfecte’ plaatje en te voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij, besloten de regie van ons leven in eigen handen te nemen.


We kregen een enorme drive voor persoonlijke ontwikkeling en kraakte de code om vanuit een basis van innerlijke rust onze grootste dromen waar te maken. Door bewust te worden van onze innerlijke wereld, onze denk- en gedragspatronen te veranderen en met name te vinden wat werkt voor ons op de lange termijn, is ons leven positief veranderd. We zagen daarbij zoveel vrouwen struggelen met hun fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Maar ook met hun energie, zelfbeeld en prioriteiten stellen, dat we besloten om samen hierin het verschil te maken. Het werd onze levensmissie.


Na jarenlang ons succesvolle platform FITGIRLS te runnen, besloten we ons te ontwikkelen tot NLP Master Coach en Gedragsexpert. Met onze kennis en ervaring hebben we Fitmind Academy opgericht, waarmee we met hun eigen Be Your Own Guru - methode honderden vrouwen coachen naar een duurzame en bewuste lifestyle. Dit doen we met onze eigen ontwikkelde online programma’s, trainingen, lezingen, retreats en events! Wij geloven erin dat iedere vrouw naar haar volste potentie kan leven door te verbinden met haar binnenwereld. De verbinding met je lichaam speelt hierin de grootste rol. 

null

Controleer jij je mind, of controleert je mind jou?

De enige manier om los te komen van onrust, stress, negatieve gedachten en patronen vind je niet in de chaos om je heen maar in de stilte binnenin je! Meditatie is een krachtige tool die je hierbij kan helpen. Probeer het nu gratis uit met onze geleide meditatie / visualisatie. 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Download gratis meditatie
Gratis geleide meditatie