Gratis geleide meditatie | leer mediteren

Guided Meditation Bundle

Maak kennis met onze 15 toegankelijke NLP geleide meditaties & visualisaties

  1. Voel je je fysiek en mentaal vermoeid?
  2. Voel je vaak onrust en vind je het moeilijk om te ontspannen?
  3. Leef je in je hoofd en blijf je maar piekeren? 
  4. Heb je moeite met keuzes maken of grenzen bewaken?

   Onder onrust zit vaak een fysiek, mentaal of emotioneel energielek en als je vooral uit je hoofd leeft, voel je dit vaak niet. Dit patroon kan je doorbreken als je leert om uit je hoofd te komen en verbinding met je lichaam te maken. Je zoomt dan als het ware uit en komt los van gedachten, emoties, afleiding en ruis. Zodat je kan gaan luisteren wat er vanbinnen gebeurt. 

   Je hebt die stilte in jezelf nodig om te voelen wat je nodig hebt en daar op de juiste manier naar te handelen. Meditatie is een hele effectieve tool om deze state of mind te bereiken. De reden dat het zo effectief is, is omdat je zonder veel inspanning direct de verbinding met je lichaam beoefent en je energiebalans hersteld. 

   Wij noemen meditatie dus ook wel zelfhelend. Niet alleen heeft het een positief effect op je mentale en emotionele energie; ook fysiek en hormonaal worden lichaamsprocessen positief gestimuleerd door meditatie. 


In onze coachingstrajecten gebruiken we meditatie als tool en dit draagt zo positief bij aan je gemoedstoestand en het doorbreken van belemmerende patronen.

Vanaf het moment dat ik zag dat de meditatie over zelfacceptatie ging, vond ik het best spannend. Wauw, wat was dit intens. Tranen over m’n wangen bij het bekijken van alles wat er is gebeurd in mijn leven. De meditatie afgesloten met een glimlach omdat ik door jullie begeleiding het om kon zetten in kracht. Het deed me inzien dat het me ook gemaakt heeft tot wie ik nu ben en dat het ook hele mooie dingen met zich heeft mee gebracht. Ik voel me een stukje lichter. Heel erg bedankt. Jullie hebben me weer een stukje dichterbij mezelf hebt gebracht.
Melissa

Wetenschappelijk bewezen

Wat wij van experts leerden is dat je op wetenschappelijk niveau aan het mediteren bent als je jouw hersengolven kunt verlagen naar Alfa of Theta niveau. Zodra je je ogen sluit nemen de alfa-golven toe. Dit houdt verband met ontspannen waakzaamheid en een licht meditatief bewustzijn. Je lichaam gaat zich dan al herstellen. Alfa-golven zijn ook aanwezig bij dagdromen, fantaseren en visualiseren.

Met name het verlagen van je hersengolven naar een Theta niveau bewijst volgens de wetenschap dat dit een meditatieve staat is. Ideaal om rust en herstel te creëren. Hier sta je ook meer in verbinding met je creativiteit, je intuïtie en het vertrouwen in jezelf. Theta hersengolven stimuleren de aanmaak van serotonine, dopamine, DHEA en Endorfine. Kort gezegd helpen deze hormonen je lichaam en mind om rustig te worden en te herstellen.

We willen jou graag kennis laten maken met onze unieke manier van meditaties geven.
We gebruiken onder andere NLP technieken en visualisaties. We verlagen je hersengolven om je te verbinden met je onderbewuste en je zelfhelend vermogen te stimuleren.

Guided Meditation Bundle 

 • 15 geleide NLP geleide meditaties en visualisaties voor elke dag.
 • Verschillende verdiepende thema's
 • Audio én video afspeellijst
 • Te beluisteren via je telefoon en computer wanneer het jou uitkomt
 • Inclusief eenvoudig stappenplan om te leren mediteren
 • Ingesproken door Dani Jašarević  & Lizzy Blijleven 
 • Onbeperkt toegang
Yes, die wil ik!
Guided Meditation Bundel 

Dit zijn de 15 thema's van onze Guided Meditation Bundle  

 

Morning boost

Begin de dag vol goede energie en focus. Door direct te starten met het beoefenen van de verbinding met je lichaam, zul je de hele dag door bewustere keuzes maken.

Lekker slapen

Zorg voor ruimte in je hoofd en slaap beter. We maken gebruik van binuaral beats die je hersengolven verlagen en dat heeft effect op je slaapkwaliteit.

Dankbaarheid

Deze meditatie gaat over dankbaarheid. Dankbaarheid voelen stimuleert op een positieve manier je leven en je lichaamsprocessen. 

Zelfacceptatie

Zelfacceptatie is de basis van zelfliefde. Een cadeautje aan jezelf, want je verdient het! 

Zelfliefde

Zelfliefde is de belangrijkste vorm van liefde. Omarm jezelf en vul je hart met liefde en compassie. 

Zelfvertrouwen

Vertrouwen hebben in jezelf is het ingrediënt om in jezelf te geloven en je dromen waar te maken.

Stabiel in de storm

Voel de kern van wie jij bent. Je bent niets anders dan innerlijke rust, liefde en vertrouwen. Deze meditatie is een bijzondere ervaring om de stilte in jezelf te voelen. 

Kom los van je omgeving

Loskomen van je dagelijkse to do's, andere mensen en je werk is essentieel om dichtbij jezelf te blijven en te voelen wat je nodig hebt om je goed te voelen. Deze meditatie brengt je bij je innerlijke kompas.

Ground yourself

Maak verbinding en blijf geaard. Deze meditatie en visualisatie brengt je helemaal terug in je lichaam. Heel fijn om even los te komen van een drukke agenda of om bij jezelf terug te komen.

5 minute energy boost

Doorbreek het patroon van je automatische piloot en kom even terug bij jezelf en het moment. Een oplaadmomentje die je elk moment en overal kunt toepassen.

Vrouwelijke energie

Omarm je sensualiteit en je vrouwelijke energie. Deze krachtige bron van energie wakkert het vuur aan diep in jezelf. In deze meditatie kun je jezelf helemaal overgeven. 

Heel je innerlijk kind

Ga de dialoog aan met je innerlijk kind en stimuleer je je zelfhelend vermogen. Deze meditatie helpt je te helen van oude pijnen uit je verleden. Emoties die loskomen zullen je helpen bij de verwerking. 

Diepe ontspanning

Leer je volledig te ontspannen en geef je over aan je lichaam. Een diepe ontspanning zorgt ervoor dat je lichaam zich optimaal kan herstellen.

The power of the breath

Ideaal als je spanningen wilt ontladen voor een belangrijke afspraak of spannende activiteit. Maar ook om even uit je hoofd te komen en tussendoor op te laden.

Bodyscan 

Kom uit je hoofd en maak in liefde verbinding met elk deel van je lichaam. Ga met volledige aandacht alle lichaamsdelen af om volledig te ontspannen.
Ik heb nog nooit zo'n mooie en intense geleide meditatie gehad. Bij het moment van de visualisatie kwam er zoveel los... zo bijzonder! Dit was er echt zo een voor mij, in deze fase van mijn leven. Ik ben intens dankbaar dat ik jullie gevonden heb en mee mag stromen. Ik laat jullie niet meer los! Dank je wel! 
Annet

Direct toegang tot de bundel?

Yes, dat wil ik!

Meditatie houd je stabiel in de storm

Zodra je onze geleide meditaties onderdeel maakt van jouw lifestyle, zul je merken dat je veel beter kunt ontspannen en veel meer in het moment gaat leven. Iedere dag een momentje terug bij jezelf komen is een waardevol geschenk. Je zal gaan voelen dat je in deze momenten elke keer weer thuiskomst bij jezelf.

Dit levert mediteren je op:

 • Je voelt je meer verbonden met jezelf, je ware zelf. 
 • Je krijgt meer zelfinzicht
 • Je hebt meer energie
 • Je hebt meer rust in je hoofd
 • Je kunt beter omgaan met je emoties en gevoelens
 • Je kunt je volledig en beter ontspannen
 • Je voelt meer innerlijke rust
 • Je leeft meer in het moment 
 • Je kunt meer genieten van de momenten
 • Je hebt een positieve mindset
 • Je kunt mensen en situaties makkelijker loslaten
 • Je bent helder en hebt meer focus
 • Je slaapt beter
 • Je maakt je minder druk
 • Je voelt meer balans 
 • Je voelt beter wat je nodig hebt om je goed te voelen
 • Je gaat meer vertrouwen op je intuïtie 
 • Je kunt je energie beter managen en je grenzen bewaken
 • Je hebt minder last fysieke, emotionele en mentale klachten


Voor een optimaal resultaat hoeft het mediteren niet veel van je tijd te vragen. Met een paar minuten per dag kun je jouw zelfhelend vermogen al stimuleren, meer ontspannen zijn, veel beter in verbinding staan met je lichaam, je krachtiger voelen en beter in je vel zitten.

Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar een geleide meditatie. En omdat je een stem volgt is het eenvoudiger om je eraan over te geven en tot rust te komen.

"Je hebt de stilte in jezelf nodig om te voelen wat je nodig hebt" - Fitmind Academy

Dit zijn de stemmen die jou meenemen op de ontdekkingsreis in en naar jezelf!

Dani Jašarević  & Lizzy Blijleven 

Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons als NLP Master Coach gespecialiseerd in innerlijke transformaties. Met onze jarenlange kennis en persoonlijke ervaring en onze eigen methode hebben wij inmiddels al honderden vrouwen mogen coachen.

Meditatie is een krachtige tool die wij die wij gebruiken in onze trajecten, lezingen en retreats. We zien nu steeds meer bewijs dat meditatie een effectieve methode is, al dan niet een noodzakelijke in deze onrustige en drukke tijden. 

Voordat wij zelf gingen mediteren beleefden we ook het leven vooral vanuit ons hoofd. We identificeerden ons met onze gedachten en die gedachten waren vaak negatief en vol oude belemmerende patronen. In ons hoofd was het dus niet echt een fijne plek om te zijn en we voelden qua energie helemaal niet wat we nodig hadden. 

Toen we gingen mediteren voelden we ons lichaam en het leven weer en konden we veel makkelijker uitzoomen en loskomen van situaties, emoties en gedachten. Dan ga je zien en voelen dat jij je gedachten en emoties niet bent.

Er schuilt een grote kracht in het leren beheren en richten van onze emoties en gedachten tijdens een meditatieve staat. Je pakt veel makkelijker de regie over je leven en leert je mindset te beheersen vanuit een hoger bewustzijn. Meditatie kan er echt voor zorgen dat je meer energie, vertrouwen en creativiteit hebt om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt!

Guided Meditation Bundel
47,-

Guided Meditation Bundle 

 • 15 geleide NLP geleide meditaties en visualisaties voor elke dag met verdiepende thema’s.
 • Te beluisteren via de gratis app op de momenten wanneer het jou uitkomt.
 • Een handleiding waarin we in eenvoudige stappen uitleggen hoe je het beste kunt mediteren.
 • Onbeperkt toegang.

De blokkade valt weg en alles stroomt

Jullie meditaties komen altijd precies op het juiste moment dat ik het gevoel heb dat er emoties zitten die er niet uitkomen. Tijdens de meditaties valt die blokkade weg en stroomt alles eruit. Echt een hele fijne stem om naar te luisteren, houdt ook goed de aandacht vast. Mooie en fijne meditatie. Wederom dank lieverds. 

Sandra 

Ik voelde even geen pijn

Super bedankt voor de fijne meditatie! Had vandaag veel pijn vanwege een behandeling bij de fysio. Door de meditatie heb ik gewoon een half uur even geen pijn gevoeld en was ik helemaal in het moment! Zo dankbaar hiervoor! Nogmaals Dankjewel! 


Mandy

Veelgestelde vragen

Guided Meditation Bundle

Wanneer krijg ik toegang tot de Guided Meditation Bundle?

Je krijgt na je aankoop direct een mail met daarin alle info over de Guided Meditation Bundle. Lees deze goed door! Het kan zijn dat de mail in je spam beland, dus check deze ook even. In een andere mail ontvang je van ons je inloggegevens. Je kan alle geleide meditaties en visualisaties via de gratis app beluisteren waar en wanneer je maar wilt.

Ik ben lid van de Fitmind Academy, kan ik deze Guided Meditation Bundle ook beluisteren?

Nee, dit is een apart product waar je na aankoop onbeperkt toegang tot hebt. In deze Guided Mediation Bundle zitten 10 gloednieuwe, nog niet eerder gedeelde geleide meditaties en visualisaties. In totaal zijn het er 15.

Hoelang duren de geleide meditaties en visualisaties?

Dit is verschillend! We hebben voor elk moment en veel verschillende thema's een geleide meditatie en visualisatie gemaakt. Denk hierbij aan een energie boost voor in de ochtend, een voor het slapen gaan en thema's zoals zelfliefde, zelfacceptatie. zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Heb je een andere vraag?

Stuur een mailtje naar info@fitmindacademy.nl

Direct toegang tot de bundel?