Video Aspect Ratio: 4:1

Energy Recharge

Dé succesformule waarmee je fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans komt én blijft! 

Wat anderen zeggen over de Energy Recharge

Mindshift teweeg gebracht

Door de Energy Recharge begin en eindig ik veel bewuster mijn dag, voel ik me minder geleefd, en leer ik mezelf echt beter begrijpen en vanuit zelfliefde mezelf te gunnen en geven wat ik nodig heb. Deze cursus heeft bij mij een mindshift teweeg gebracht, waar ik in mijn dagelijks leven zoveel profijt van heb!

Deelnemer Energy Recharge 

Direct verschil merkbaar

Het is niet té intensief, je krijgt tools aangereikt die je direct toe kunt passen, en er is direct verschil/verandering merkbaar. Ik kijk nu echt met een andere blik naar mijn energie, en voel me veel beter nu ik er zo bewust mee omga. Ik ben ervan overtuigd dat het voor een groot deel mijn burn-out herstel ondersteunt/bepaalt.

Deelnemer Energy Recharge 

Ik begin mijn dag met meer energie

De Energy Recharge heeft mij fijne inzichten gegeven. Hierdoor sta ik fijner op en begin ik met meer energie aan mijn dag. Ik vond het vooral leuk en fijn dat de Energy Recharge is opgebouwd uit filmpjes, dit zorgt ervoor dat er meer blijft hangen.

Deelnemer Energy Recharge 
Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Heel fijn programma, ik kan de lessen op mijn eigen tempo volgen en ook evt terug kijken wanneer ik het nodig vind. Ik vind het erg fijn dat het programma je elke les eigenlijk een soort handvatten geeft en daarmee kan je dan uitvinden wat voor jou werkt. De Energy Recharge heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Deelnemer Energy Recharge 

Herkenbaar? 

  1. Is jouw energievat al 'leeg', voordat de dag om is?
  2. Kun je niet echt goed ontspannen?
  3. Leef je van to do naar do to?
  4. Zit je continue in je hoofd en pieker je veel? 
  5. Heb je vaak last van negatieve gedachten en gevoelens?
  6. Voel je veel spanning in je lichaam en ben je snel overprikkeld? 
  7. Kun je moeilijk je grenzen bewaken?
  8. Lukt het je maar niet om in balans te blijven?
  9. Ben je mentaal moe en lukt het niet om goed voor jezelf te blijven zorgen?
  10. Val je steeds weer terug in belemmerende patronen?


  Als NLP Master Coach hebben we ons gespecialiseerd in innerlijke transformaties. Dagelijks komen we in aanraking met vrouwen die uitgeput zijn doordat ze continu in hun hoofd leven. Ze leven op de automatische piloot, staan niet in verbinding met hun lichaam, met wie ze echt zijn en richten hun energie op het tevreden stellen van anderen mensen, to do's en de verwachtingen van de maatschappij. Ze houden veel spanning vast in hun lichaam en geven continu hun energie weg zonder bewust de ruimte te creëren om te ontladen, op te laden of te ontspannen. Dit veroorzaakt op de lange termijn energielekken en dit kan uiteindelijk leiden tot een burn-out.

Verspil je energie niet door in je hoofd te blijven zitten.

Gebruik je energie voor creatie, heling en groei.

Ook wij hebben ons jarenlang zo gevoeld...

  Onze zoektocht naar meer energie komt niet zomaar. We waren mentaal, emotioneel en fysiek helemaal leeg. We stonden niet in verbinding met onszelf en wisten ook niet hoe we onze grenzen konden bewaken en hoe we van ons welzijn een prioriteit moesten maken. Met lichamelijke en mentale klachten zoals chronische vermoeidheid, hartkloppingen, eetproblemen, hyperventilatie en een burn-out als gevolg. We waren niet de vrouw, vriendin en moeder die we wilden zijn. We deden anderen tekort, maar vooral onszelf.. 


  We besloten er alles aan te doen om te herstellen en dat werd de start van onze zoektocht naar meer energie.


  We verdiepten ons in energiemanagement en onze energiebalans. Toen we deze kennis en inzichten in de praktijk brachten, herstelden we de verbinding met ons lichaam en begon ons leven positief te veranderen. We laden makkelijker op, ontspannen beter en voelen wat ons lichaam nodig heeft. We geven veel minder energie weg en krijgen meer gedaan van het juiste. We voelen meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen en ongeacht in welke situatie we zitten, lukt het ons om goed voor onszelf te zorgen. Het managen van onze energie heeft ons leven en hoe we naar onszelf, naar anderen en naar de wereld kijken positief veranderd!


  We zijn er zelfs van overtuigd dat als iedereen deze inzichten zou gaan leven, dat er geen burn-outs meer zouden bestaan. 

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

null

Expandeer jouw energie en voel meer eenheid in jezelf

Als jouw energiemanagement niet op orde is, blijf je vaak in oude patronen en ben je niet fit en helder genoeg om de juiste keuzes te maken. Je kan dan ook niet op de juiste manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je innerlijke rust, de verbinding met jezelf, aan je relaties en je grote dromen. 


Deze wetenschap missen wij in onze maatschappij en op het gebied van persoonlijke groei. Je kan leren om productiever te zijn, maar wat heb je eraan als je geen energie hebt en daardoor niet optimaal kunt genieten van het leven?


Tijdens onze zoektocht naar meer energie spraken we met high performers en topsporters zoals Formule 1 coureur Lewis Hamilton en meerdere experts op verschillende vakgebieden. We gooiden onszelf in de zelfstudie, deden opleidingen en verdiepten ons in de werking van ons brein, lichaamswerk, productiviteit en energie.


We kwamen tot de conclusie dat high performers een heel helder beeld hebben van wie ze zijn en waar ze naartoe willen. Daarbij managen ze heel bewust niet hun tijd, maar hun energie. Ze zorgen niet alleen voor hun fysieke energie maar ook voor hun mentale, emotionele en spirituele energie. Het een kan niet zonder het ander. Deze 4 energiebronnen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en alles valt en staat met hun energiemanagement.


Als je weet hoe je vanuit deze 4 energiebronnen op kunt laden en ze allemaal met elkaar verbindt, dan expandeer je jouw energie naar een optimale flow voor energetische transformatie. Dan bereik je het gevoel van eenheid in jezelf, gaat alles je moeiteloos af en voel je dat alles klopt. Hier wil je dus zijn!


Deze kennis hebben wij voor jou samengebracht en vertaald naar jouw dagelijks leven want in energiemanagement vind je alles wat je nodig hebt om je mooiste en succesvolste leven te leiden.


Wij willen jou laten zien en vooral laten voelen dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn met de juiste kennis, inzichten en makkelijk toepasbare tools!

Energy Recharge

Alle onze kennis en ervaring over energiemanagement hebben we nu teruggebracht in dit toegankelijke online programma waarmee je de verbinding met je lichaam herstelt, je energie verhoogt en in balans brengt!

Ik doe mee! 

Je hebt geen invloed op de tijd maar je hebt wel

invloed op de energie in de de tijd die je hebt!

Iris

Deelnemer Energy Recharge 

Deze cursus heeft me zo ontzettend veel gebracht!

Het heeft me inzichten gegeven én ik ben gegroeid als mens. Iedere les gaf me weer inzichten. In mijn Journal heb ik alles opgeschreven, de opdrachten gemaakt en alle quotes genoteerd. Ik werd helderder. Ik zag waar mijn valkuilen lagen. Ik zag hoe mijn gedachtepatronen ontstonden. Ik zag hoe ik mijn negatieve gedachtes kon omvormen tot positieve gedachten. Ik heb mijn routines eens op de schop gegooid, en daar geniet ik iedere dag weer van. Een heerlijk rustig moment van opstaan in de ochtend en een heerlijk ontspannen moment van slapen. Het is een proces, want vaak sta ik gelijk 'aan' en ook dat heb ik geleerd; alles gebeurd met vallen en opstaan, maar stap voor stap ga je vooruit. Ik vond het mega interessant om alles te leren over de vier verschillende vormen van energie. Oh ja, dat komt iedere dag ook naar voren: het invullen van de Energy Planner. Ik vind dit zo'n handige tool! Inzicht krijgen in hoe ik me voel en op welke manier ik mijn dag zo gebalanceerd mogelijk kan invullen. Ik word er iedere keer enthousiast van en eigenlijk kan ik niet stoppen met typen, haha. Dank lieve meiden!

Dit is jouw ijzersterke basis

De Energy Recharge is een compleet online programma met inspirerende video's, lessen en inzichten 

 Je gaat ontdekken waar je energielekken zitten, hoe je deze kunt dichten, waar je energie van krijgt en wat je energie ontneemt. Jij weet na deze cursus precies hoe je vanuit jouw lichaam en energiebehoefte je energiesysteem in balans krijgt. Dit betekent niet dat je altijd in balans bent, maar dat je weet wat je moet doen om in balans te komen. Wat er ook gebeurt, je kunt hier altijd weer op terugvallen. 


null

Direct toegang

Jij bent prioriteit #1

Je energie managen is voor ons de hoogste vorm van zelfliefde omdat je van jezelf en dus van jouw energie een prioriteit gaat leren maken. Vanuit die state of mind zullen we je gelijk motiveren en een handje helpen om direct goed te starten! 

Verbinding met jezelf 

Lichaam en geest zijn verbonden. En als je de beste versie van jezelf wilt worden dan wil je dat deze twee goed gaan samenwerken want hoe beter jij je voelt, hoe betere keuzes je gaat maken. Als je uit je hoofd leeft, dan voel je niet meer wat je lichaam nodig heeft om op te laden.

Fysieke energie

Dit is de brandstof van je leven en het fundament van jouw welzijn. Dit is hoe je fysiek voor je lichaam zorgt; dus wat je eet, hoe je beweegt en slaapt.

Mentale energie

Dit de brandstof voor mentale vaardigheden en positive thinking. Dit is je focus en concentratie. Als je mentale energie uitgeput is kun je niet werken aan nieuwe gewoontes en patronen doorbreken.

Emotionele energie

Dit heeft betrekking op je gevoelens, hoe je met jezelf en anderen omgaat. Deze energie brengt je zelfliefde, zelfvertrouwen, kracht, dankbaarheid en geluk.

Spirituele energie

Dit is geen religie, maar dit is jouw ‘WAAROM’. De reden waarvoor je het doet. Het is jouw levensmissie en de meest krachtige motivatie om naar je droomleven toe te werken. Deze energie brengt je naar ongekende hoogtes. 

Lichaamsgericht

De drie lichaamsgerichte oefeningen (geleide meditatie/visualisatie, bodyscan & ademhalingsoefening) helpen je om de kennis en inzichten die je krijgt te ervaren en te voelen. 

Kernwaarden ontdekken

Zolang je onbewust en onwetend bent over je kernwaarden blijf je energie geven aan dingen die je niet verrijken en ben je niet in harmonie met je kernwaarden. Ontdek jouw kernwaarden en focus je energie puur op datgene wat jij vanuit je hart belangrijk vindt.

+ audio afspeellijsten

Naast de video's ontvang je ook de audio in een handige afspeellijst zodat je het programma bijvoorbeeld ook onderweg kunt volgen.

Onze Holy grail

Deze cursus is gemaakt op basis van gedragswetenschappen, NLP, sociale psychologie, neurowetenschappen, zelfkennis en onze persoonlijke ervaring. Het is de basis van ons leven. Alles gaat pas echt van waarde zijn als je je energiemanagement op orde hebt.

Dé succesformule 

We hebben met deze cursus een methode ontwikkeld die je gegarandeerd succes oplevert. Alles wat we geleerd hebben over energiemanagement hebben we samengebracht in deze toegankelijke cursus en vertaald naar jouw dagelijkse leven.

Lieve supervrouwen,
Wat hebben jullie een gave cursus gemaakt! Ik vind de setup echt fijn. Het is gewoon doen en niet teveel denken! Echt iets voor mij en precies wat ik nu nodig heb. Ik ben trots op jullie en dankbaar dat ik deel mag zijn van deze reis. 

Jaimie, deelnemer van de Energy Recharge 

Wil jij je mooiste leven leven?

Vol energie op staan elke dag?

Weten wat je nodig hebt, fysiek, mentaal en emotioneel?

Zonder schuldgevoel van jezelf een prioriteit maken?

Ontdekken wat jouw “WHY’’ is? 

Ontdekken wat jouw kernwaarden zijn en daarnaar leren leven? 

En vooral leren hoe je dit consistent blijft doen? 

Doe dan mee met de Energy Recharge!
€ 197,-

Energy Recharge 

  • Online programma waarmee je fysiek, mentaal, emotioneel in balans komt én blijft! 
  • Herstelt en versterkt de verbinding met je lichaam
  • De basis van je welzijn en het aanleren van nieuwe patronen en gewoontes
  • Verhoog gelijk je energie met de Daily Energy Planner (werkblad)
  • Lichaamsgerichte & energie verhogende NLP meditaties 
  • Ontdek wie jij bent en wat jij belangrijk vindt voor een optimale focus 
  • Leer negatieve energie om te zetten naar positieve energie 
  • Onbeperkt toegang:  je kan starten wanneer je wilt, in je eigen tempo. 
  • Te bekijken en beluisteren via desktop, tablet en smartphone 


Ben jij straks ook zo'n enthousiaste deelnemer? 

Het heeft me al zo onwijs geholpen.

Het heeft me al zo onwijs geholpen, is erg efficiënt en heel toegankelijk. Ik vind ‘m echt heeeel erg fijn! ♥️

Deelnemer Energy Recharge

Ik durf te dromen.

Meiden, jullie zijn zo inspirerend, echt fantastisch! Door mensen zoals jullie durf ik te dromen en kan ik groeien, dankjewel!

Deelnemer Energy Recharge

Erg leerzaam en informatief.

Ik vind het erg leerzaam en informatief. Het is goed dat jullie je uitspraken baseren op feiten en alle informatie overzichtelijk overbrengen.

Deelnemer Energy Recharge

Zoals ik van jullie gewend ben. 
Het is een overzichtelijke opzet waarbij je je heel bewust wordt. Echte eye openers. Heel fijn om op deze manier jezelf te ontwikkelen. Het tempo is zelf te bepalen. Het heeft mij enorm geholpen zoals ik van jullie gewend ben!

Deelnemer Energy Recharge

Veelgestelde vragen

Energy Recharge

Hoe werkt deze cursus?

De Energy Recharge is een video cursus met 17 video’s die je kennis brengt en inzicht geeft die je direct in de praktijk kunt toepassen. Omdat deze cursus er ook op is gericht om de verbinding met je lichaam te herstellen, zullen we ook lichaamsgerichte oefeningen toepassen zoals o.a. een meditatie/visualisatie.

De vragen in de lessen helpen je om inzicht te krijgen. Je vult de antwoorden in voor jezelf en het beantwoorden doet zijn werk al in jouw brein. Ze worden niet door ons beoordeeld. Bij sommige vragen zul je diep moeten graven, neem hier dan ook echt de tijd voor. De waarde van deze inzichten kunnen net datgene zijn wat je nodig hebt om je leven te veranderen.

Omdat je deze cursus hoogstwaarschijnlijk start met een tekort aan energie, hebben we de video’s en de lessen zo gemaakt dat ze weinig inspanning van je vragen, maar je wel stimuleren om je energiebalans zo optimaal mogelijk te herstellen. De ene video duurt wat langer dan de ander. De lessen zijn soms kort en soms wat uitgebreider. We raden je in ieder geval niet aan om de cursus te binge-watchen want hoe kort een video voor jouw gevoel misschien ook is, elke video en les heeft tijd nodig om te integreren in je systeem. Het beste kun je een moment per week aanhouden op een vast gepland tijdstip om een video te bekijken en een les te maken of te ervaren.

Ik ben heel moe, is de cursus dan iets voor mij?

Jazeker, juist! Als je je energie leert te managen in plaats van je tijd, ga je ontdekken wat je nodig hebt en daar naar handelen. Dit zorgt ervoor dat je van jezelf een prioriteit maakt, beter voor jezelf zorgt en meer energie krijgt. Je gaat werken aan een blijvende basis, als je dit eenmaal onder de knie hebt (wat heel snel kan zijn) zal je ontdekken dat je niet alleen meer energie hebt, maar ook meer tijd voor de dingen die jij leuk en belangrijk vindt!

Kan ik dit deze cursus combineren met een ander traject?

Deze cursus is de basis in alles wat wij doen. Dit is dus zeker te combineren met onze trajecten, maar ook als je bijvoorbeeld aan het herstellen bent van een burn-out. Met deze cursus werk je aan een basis waar je altijd op terug kan vallen. Daarbij heb je onbeperkt toegang dus kan je alles in je eigen tempo bekijken en beluisteren.

Hoe lang heb ik toegang?

Dit is jouw basis, en je energie herstellen is een leerproces. Je hebt daarom onbeperkt toegang tot de leeromgeving zodat je altijd weer kunt terugschakelen naar jouw basis. Hoe fijn! Je ontvangt na je aanmelding je inloggegevens en een bevestigingsmail en kan dan direct aan de slag.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor de cursus?

Omdat als je deze cursus start, je hoogstwaarschijnlijk bent gestart met een tekort aan energie, hebben we de video’s en de lessen zo gemaakt dat ze weinig inspanning van je vragen, maar je wel stimuleren om je energiebalans zo optimaal mogelijk te herstellen. De ene video duurt wat langer dan de ander. De lessen zijn soms kort en soms wat uitgebreider. We raden je in ieder geval niet aan om de cursus te binge-watchen want hoe kort een video voor jouw gevoel misschien ook is, elke video en les heeft tijd nodig om te integreren in je systeem.

Word ik tijdens deze cursus begeleid door jullie en is er een Community met andere deelnemers?

Nee, deze cursus doe je zelfstandig. Wil je wel door ons begeleid worden en onderdeel zijn van de Community waarin je begeleid wordt door ons en kunt connecten met andere deelnemers dan kun je meedoen aan ons Reset Your Life programma (start januari 2023) of ons persoonlijke 1-1 VIP traject (start febrauri 2023).