Vergiftig jij jezelf? 

Waarschijnlijk wel…
En ja, dat klinkt heftig,
Maar het is helaas waar…

Elke dag krijg jij gifstoffen binnen in je lijf via o.a.:

 1. (Industriële) Voeding

 2. Cosmetica zoals shampoo, make-up, crèmes, tandpasta etc.

 3. Je eigen stress-systeem! (pijnlijk)

 4. Vervuilde lucht

 5. Je toxische omgeving en relaties (ja, zelfs die beste vriendin!)



Ons lichaam heeft een geweldig complex en intelligent zelfhelend en zelfreinigend systeem, maar helaas is dit systeem door al deze gifstoffen overbelast. Als jouw lichaam meer toxines opslaat dan afscheidt dan hopen de afvalstoffen zich op in je weefsels. Dit kan jouw gezondheid dus aantasten. En dan hebben we het niet alleen over je fysieke gezondheid, maar ook over je mentale en emotionele gezondheid! 

Dani legt je in deze persoonlijke video uit wat dit voor haar betekende

Toxische vriendinnen?

Het bestaat! 

In bijna alles wat we innemen, inademen en opsmeren zitten toxines. Niet alleen dat: ook je gedachten, je relaties en wat je consumeert qua informatie kan toxisch zijn. 


Op deze manier vergiftig je jezelf dus… Toen we dit ontdekten ging er een wereld voor ons open. Het gaat dus veel verder dan ongezond eten, toxische deodorant gebruiken, of vervuilde lucht inademen. 


Wist je bijvoorbeeld dat negatieve (laag trillende) gedachten zoals ‘’ik ben niet goed genoeg’’ of ‘’dit lukt mij nooit’’ een enorme impact hebben op jouw mentale en emotionele gezondheid? En dat er hierdoor blokkades kunnen ontstaan in jouw lichaam waardoor je fysieke klachten krijgt? 


Die blokkades kun je voorkomen, maar helaas hebben we nooit geleerd hoe we dit kunnen doen. Dus in plaats van verbinding te maken met ons lichaam en onze gevoelens toe te laten, gaan we urenlang scrollen op Social Media of Netflix series bingewatchen om maar niet te hoeven voelen wat er echt aan de hand is. 


En dan hebben we het nog niet eens over de negatieve en toxische dingen die je daar allemaal voorbij ziet komen 🙈… 


Helaas houdt het hier nog lang niet bij op want niet alleen jouw gedachten en je gevoelens kunnen toxisch zijn, ook de relaties die je hebt met de mensen om je heen. Nu denk je misschien dat dit om slechte personen gaat, maar zelfs je beste vriendin, werkgever of moeder kunnen in sommige gevallen toxisch voor jou zijn. 


 1. Voel je je vaak leeggezogen als je bij een bepaald persoon bent geweest? 
 2. Voel je een strijd?  
 3. Kom je niet uit je woorden of is er geen respect voor wat je voelt? 
 4. Heerst er een gevoel van onzekerheid? 

Dan kan het  zo zijn dat je in een toxische relatie met iemand zit. Gelukkig hoef je diegene niet direct uit je leven te verbannen, maar wat je wel kunt doen? Ontgiften! Hoe? Daar vertellen we je hieronder meer over. 

Je kunt jezelf letterlijk ziek eten én denken! 

Detoxen is een term uit de alternatieve geneeskunde en is het Engelse woord voor ontgiften of ontslakken. Het betekent dat je je energiesysteem ontdoet van gifstoffen. Met het energiesysteem bedoelen wij fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/energetisch. Door te ontgiften, word je weer ‘schoon’ en krijgt je energiesysteem weer de ruimte om optimaal te functioneren.  


Er zijn verschillende manieren om te ontgiften. Je kunt bijvoorbeeld een intensieve sappenkuur doen of vasten. Wij geloven zeker dat de traditionele korte detoxen kunnen bijdragen, maar wat nog veel waardevoller is, is dat je gaat leren en ervaren hoe je je lichaam en leven kunt ontgiften op de langere termijn. En vastgeroeste patronen gaat doorbreken!

Voeding speelt hierin een essentiële rol, maar dat is zeker niet het enige. Hoe jij intern geprogrammeerd bent, omgaat met je gedachten, emoties, activiteiten, omgeving en rust hebben een net zo belangrijke rol! Als jij gaat inzien welke patronen voor jou ziekmakend zijn en welke patronen en gewoontes gaan bijdragen aan jouw welzijn en gezondheid, dan ga je pas écht ontgiften. Daarom geloven wij heilig in een Holistische Detox. 


Waarom Holistisch? 

Holisme betekent dat alle vier de niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel/energetisch) onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en dat het één effect heeft op het ander. Wat je eet heeft bijvoorbeeld effect op de werking van je brein en je hoe je je voelt. En dat heeft weer effect op jouw gezondheid. Net als wat je leest en hoe je tegen jezelf praat. Zo hebben stresssituaties weer effect op je gedachten, je emoties en fysiologische processen.

Onze huid, gewicht en hormonen zijn veel meer in balans.


Hoe meer inzicht je krijgt in hoe je op alle vier de holistische niveaus je lichaam en leven ontgift en voedt, hoe meer je leven en gezondheid positief zal veranderen. Zo is dat ook bij ons gegaan. 

Toen wij ontdekte dat onze omgeving, relaties en gedachten ons ziek maakte en we op die manier verbanden leerde te leggen tussen onze fysieke, mentale en emotionele klachten ging er een wereld voor ons open. 


We gingen ons steeds verder verdiepen in dit onderwerp. We hebben diverse boeken en onderzoeken gelezen en hebben ontzettend veel dingen uitgeprobeerd. Uiteindelijk hebben we ook nog onze kennis verdiept met de Orthomoleculaire Hormoon en Detox specialisaties. Alles wat we leerden begonnen we toe te passen en zo ontdekte we wat wel, en wat vooral niet voor ons werkt. Je kunt immers alle informatie en kennis hebben van de wereld, het gaat er uiteindelijk om wat je ermee doet en dat je vindt wat werkt voor jou. 


Inmiddels zijn we jaren verder en is onze huid, ons gewicht en hormonen veel meer in balans. We vinden het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te kiezen voor onszelf en we hebben echt de regie over ons leven. 


En wanneer dit niet zo is, dan weten we precies waardoor het komt en wat we eraan moeten doen: een Holistische Detox. 

Dit willen we niet voor onszelf houden..


We leven in een tijdperk waar er informatie in overvloed is. Er zijn zoveel wetenschappelijke tegenstrijdigheden. Elk onderzoek lijkt te kloppen en elk wetenschappelijk resultaat ondersteunt zijn eigen resultaten. Dat brengt voor veel mensen verwarring. Als er tegenstrijdige antwoorden zijn op jouw vragen, wat doe je dan?


Dan mag je gaan voelen en leren vertrouwen op wat je lichaam en intuïtie zeggen in wat wel en niet klopt. Je mag leren om daarnaar te handelen. Dat is waar wij jou bij willen helpen! We eren de wetenschap als basis, maar we verwelkomen vooral het intuïtie tijdperk, waarin je gaat leren om de intuïtieve relatie met jezelf en je lichaam te versterken en te onderhouden.


We zijn dan ook heel blij en trots dat we met je kunnen delen dat we alle kennis en inzichten over holistisch detoxen hebben samengebracht in ons nieuwste programma: 

'Detox Your Life' Het 5 stappen holistische detox programma voor je lichaam, geest en omgeving!

null

Dit wil ik! 

Bewust kiezen voor wat je lichaam voedt en heelt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel/energetisch niveau heeft ons zoveel gebracht en we weten zeker dat je met dit bijzondere programma ook jouw leven gaat veranderen! 

Detox Your Life bevat 5 modules

Wist je dat meditatie helpt om gelukkiger en gezonder te leven? We leggen uit hoe dat kan.

Detox Your Vibration 

In deze module gaan we het uitgebreid hebben over het effect van chronische stress, angst en negatieve gedachten op je lichaam en gemoedstoestand. De eerste stap om je lichaam en leven te ontgiften, is door een manier te vinden om stress te ontladen op een duurzame manier, zodat dit ruimte en prioriteit krijgt in jouw leven.  Langdurige stress, angst en negatieve gedachten zijn immers ziekmakers! Door middel van de lessen en opdrachten uit deze module helpen we je o.a. te ontspannen en brengen je naar de gewenste hoge energie trillingen!

Detox Your Space

In deze module  zijn de themawoorden ‘energie’ en ‘ruimte’. Het belang van de energie en de ruimte die je om je heen hebt, wordt enorm onderschat. Een toxische omgeving kan je enorm belemmeren. Een gezonde energieflow draagt bij en is essentieel voor optimale gezondheid. Je krijgt door middel van de lessen en opdrachten inzicht in wat voor jou toxisch aanvoelt en hoe je de ruimtes om je heen kunt reinigen en kunt vullen met positieve energie.

Detox Your Body

Na het toepassen van de inzichten uit de eerste twee modules gaan we de verdieping in. Vanuit een ontspannen lichaam kunnen we aandacht geven aan het ontgiften van jouw voedingspatroon. We hebben aan deze module ook een 3-daagse milde detox toegevoegd zodat je even helemaal los kunt komen van je oude voedingspatronen en kunt gaan ontdekken wat werkt voor jou! 

Detox Your Products & Activities 

Sta jij weleens stil bij wat je met je kostbare tijd doet? Welke gewoontes dragen bij aan het verhogen van jouw energie trilling en welke passen niet (meer) bij je en halen je trilling omlaag? We nemen steeds meer afscheid van de ‘oude’ jij en leren de ‘nieuwe’ jij steeds beter kennen!  In deze module nemen we je mee in een digitale detox, maar krijg je door de lessen en opdracht ook inzicht in de activiteiten die je doet en de producten die je gebruikt. 

Detox Your Environment 

Alle modules zijn van grote waarde en alle modules versterken elkaar. Zo is dat ook met onze relaties. De relaties die je hebt met jezelf en met anderen kunnen je energiesysteem versterken en het beste uit je halen. Maar.. ze kunnen je juist ook verzwakken en je groei belemmeren. Daarom mag deze module zeker niet ontbreken. Door de lessen en opdrachten uit deze module krijg je inzicht in je relaties en  hoe je met jezelf en anderen omgaat. Hierdoor ga je ervoor zorgen dat je de regie weer in eigen handen neemt.

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle lessen van Detox Your Life! En dat is nog niet alles!

Gratis geleide meditatie

Je krijgt ook  onbeperkt toegang tot een nieuwe NLP geleide ademhalingsmeditatie!

Wist je al dat je ademhaling en het gebruik van ademhalingstechnieken één van de meest onderschatte tools is voor ontgifting, stressregulatie en innerlijke rust? En voor het ontladen van emoties en angstgevoelens?  

En een 3- daagse milde detox! 

Een fysieke detox mocht natuurlijk niet ontbreken in Detox Your Life! Deze detox is inclusief recepten en kun je elk seizoen opnieuw uitvoeren op elke gewenst moment.


  Onze ervaring is dat je na deze detox:

  • meer energie hebt;

  • meer focus hebt;

  • je fitter voelt;

  • meer in verbinding staat met je lijf en intuïtieve vermogens;

  • makkelijker bewuste keuzes maakt;

  • versterkte smaakpapillen krijgt;

  • helderder uit je ogen kijkt;

  • een stralende huid hebt met minder oneffenheden;

  • soms wat gewicht verliest;

  • een plattere buik krijgt;

  • minder last hebt van bepaalde klachten.

€ 200,-

DETOX YOUR LIFE  

 • Het Holistische Detox programma voor je lichaam, geest en omgeving
 • 5 uitgebreide modules waarbij je duurzaam je leven leert ontgiften 
 • Onderwerpen zoals voeding, stressregulatie, omgeving, projectiemechanisme.
 • Maar ook:  relaties, producten, taalgebruik en nog veel meer komen allemaal aan bod! 
 • Inclusief nieuwe ademhalingsoefening die je ondersteunt bij het ontgiften
 • En inclusief een 3 - daagse milde detox 
 • Je kunt Detox Your Life doen wanneer je wilt en elk seizoen herhalen.
 • Toegankelijk via Desktop en telefoon via onze gratis app 
 • Je krijgt direct onbeperkt toegang tot het hele programma!


null

Veelgestelde vragen

Hoe gaat het in zijn werking als ik dit aanschaf?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je van ons een mail met hierin alle informatie. Lees deze goed door! Je ontvangt in een aparte mail je inloggegevens en kunt dan direct inloggen op De Fitmind Academy via desktop en app (hiervoor moet je wel de gratis app downloaden, ook dit staat vermeld in je mail). Je kunt nadat je je hebt aangemeld direct starten met Detox Your Life. Het programma bestaat uit 5 modules met meer dan 15 lessen en opdrachten. Voor het maken van de opdrachten heb je alleen pen en papier nodig. Je kunt het hele programma op je eigen tempo doen en zo vaak volgen als je wilt want je krijgt onbeperkt toegang!

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedereen die zijn gezondheid wil boosten en bewuste keuzes wilt maken. Wij geloven dat dit programma je heel goed kan ondersteunen bij een burn-out of of andere mentale en emotionele klachten. Het is ook heel geschikt als je meer zelfliefde wilt ontwikkelen of gewoon simpelweg beter voor jezelf wilt zorgen. We brengen kennis en onze eigen persoonlijke inzichten bij elkaar op een manier waarop jij zelf kunt gaan ervaren wat wel en niet voor je werkt. Een belangrijke note: we zijn geen artsen en wetenschappers, maar holistische lifestyle experts. Loop je in een medisch traject of ben je zwanger? Vraag dan altijd eerst om advies van je arts wanneer je de extra 3-daagse milde detox wilt doen die in het programma zit.

Ik volg al een programma bij jullie, kan ik dit combineren?

Zeker! Dit programma kan je tijdens, voor of na al onze andere programma's volgen. Sterker nog: het vult elkaar enorm aan!

Word ik door jullie begeleid?

Nee, je kunt Detox Your Life helemaal zelfstandig uitvoeren! Er zit dus geen begeleiding of Community bij zoals bij ons grote transformatie programma Reset Your Life.

Dit is wat onze deelnemers over ons zeggen: 

Ze staan altijd voor je klaar!

Dani en Lizzy zijn de beste coaches die je maar kunt wensen: ze staan altijd voor je klaar. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, betrokken en geven vanuit hun eigen kennis en ervaring handige tips die je gelijk kunt toepassen. En ze stellen precies de juiste vragen zodat jij gestimuleerd wordt om net die ene verdiepingsslag te maken. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze dames en het traject, en ik gun het iedere vrouw om met behulp van Reset Your Life in haar eigen licht te gaan staan!

Suze

Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart.
Het traject Reset Your Live was mijn 1e kennismaking met Dani & Lizzy en Fitmind Academy. Hiervoor had ik al een ander traject gevolgd, maar ik had behoefte aan iets 'professionelers', iets met wat meer body. Inmiddels heb ik al meerdere communities ervaren en de groepservaring is altijd weer bijzonder. Wat ik bij Dani & Lizzy extra bijzonder vind is dat ze echt heel persoonlijk betrokken zijn, vanuit hun diepste wezen zijn ze oprecht geïnteresseerd en beantwoorden ze alle vragen die je stelt.  De verbinding die ze weten te leggen is bijzonder. Je voelt aan alles dat ze dit heel oprecht doen, diep vanuit hun hart. En daarnaast hebben ze een heel gedegen achtergrond waar ze uit kunnen putten. Jarenlange persoonlijke ervaring gecombineerd met opleidingen maken Dani & Lizzy tot de meest waardevolle coaches die ik heb mogen meemaken tot nu toe (en ik heb al aardig wat coaches, psychologen e.d. op m'n reis gehad 😉). Ze weten direct de vinger op de zere plek te leggen, door te voelen en te luisteren, houden je op een zachte manier een spiegel voor en weten daarbij wel ook echt door te dringen. De online bijeenkomsten zijn heel warm, de meditaties en healings heel fijn en bijzonder. Het traject is heel goed te doen, of je nou 'beginner' bent of al meerdere trajecten gedaan hebt, het is voor iedereen toepasbaar.
Sabina

Ik durf nu ook voor mezelf te kiezen, zelfs in moeilijke situaties

Het Reset Your Life programma heeft mij zoveel gebracht. Het is zo'n goed uitgedacht programma met fijne begeleiding en waardevolle informatie die op een gedoseerde manier aan je gegeven wordt, zodat het goed kan landen. Ik heb zoveel inzichten opgedaan in deze 12 weken. Ik voel me sterker en zorg beter voor mezelf en mijn energie. Wat voor mij het meest waardevolle is, en waar ik zo dankbaar voor ben, is dat ik geleerd heb om uit mijn hoofd te komen en begrijp dat ik de controle los mag laten. Bij de controle los laten kan ik af en toe nog spanning voelen, maar ik heb nu handvatten om daar verder mee aan de slag te gaan. Uit mijn hoofd gaan lukt me steeds beter, en dat is zo'n goed gevoel. Dit is altijd mijn strijd geweest, dat ik te veel in mijn hoofd zat. Nu ik dankzij Dani en Lizzy echt heb gevoeld en begrepen dat het niet nodig is om in mijn hoofd te zitten, heeft dit zo'n positief effect op mijn leven. Ik durf nu ook voor mezelf te kiezen, zelfs in moeilijke situaties, zoals ik er laatst een had op mijn werk. Het kwam goed uit dat ik net met dit programma bezig was! Kortom, een aanrader als je meer energie wil hebben en meer de dingen wil doen op jouw manier!

Sylvia
Het brengt je terug bij de kern

Reset your life is een enorm waardevol programma om aan deel te nemen. Het brengt je terug bij de kern, bij je ware zelf en leert je waar het nu echt om gaat. Door de healings, de wekelijkse opdrachten en de workshops leer je echt naar binnen te keren, te doorvoelen en te ontdekken wat jou belemmert in je dagelijkse leven maar ook waar jij van gaat stralen. Dani en Lizzy zijn professionele en lieve coaches die goed aanvoelen waar je tegenaan loopt en wat jij nodig hebt op dit moment. Door de kennis die zij delen raak je gemotiveerd om jezelf nog verder te ontwikkelen en om ook echt tijd voor jezelf vrij te maken. Het bekende ‘kaarsje, theetje’ moment met jezelf zal een dagelijks terugkerend moment worden die je niet meer loslaat. Lieve vrouwen, jullie zijn het waard om dit mooie programma te volgen

Joyce
Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken
Reset Your Life.....de naam sprak me meteen aan en kwam voor mij op precíes het goede moment! Sinds maart 2021 uit het werk geraakt, nadat mijn lieve moeder helaas in februari was overleden. Ik zat in de rouw, maar al snel voelde ik dat er meer met mij aan de hand was. Ik startte met rouwtherapie, toen RYL op mijn pad kwam. Elke week 1 les, stap voor stap, geeft t mij duidelijk inzicht en ik heb al vele concrete stappen mogen zetten! Op het moment dat ik me volledig ging overgeven en zowel mijn donkere kanten áls mijn lichtere kanten ging omarmen, voel ik me zoveel lichter en bevrijd! 
Geertje

Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken 

Na jaren in therapie geweest te zijn, was dit het ontbrekende stukje wat ik nog nodig had! Ik voel me echt een ander mens na deze 12 weken. Dankjewel hiervoor, en de hopelijk volgende cursussen ga ik zeker weer meedoen!

Charita

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten.

Dani en Lizzy leren je hoe je jezelf, met al je overtuigingen kan resetten. 

Jij mag er zijn, jij bent genoeg. Ik mag er zijn en ik ben genoeg. Ik ben er nog niet, maar ik merk wel dat ik weer meer geniet van de kleine dingen. Eerder nee kan zeggen wanneer ik het er niet bij kan hebben, voor mezelf kan kiezen en mezelf beter kan verwoorden. Mocht je ooit een training of cursus van Lizzy en Dani voorbij zien komen en je struggled met jezelf? Of je weet even niet hoe je verder moet? Mocht je merken dat je jezelf in de weg zit? Niet lekker in je vel zit? Geef jezelf dan een training of cursus van deze dames cadeau. Het is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf kan geven. 

Sharon

Ze zijn heel duidelijk en willen je zo veel mogelijk meegeven, zo leerzaam! 

Een hele leerzame tijd gehad met  het programma Reset your life. En waar ik nu zeker mee verder kan ! Heel veel tips gekregen en handvatten. Lizzy en Dani zijn hele goede, en fijne coaches. Ze zijn heel duidelijk en willen je zo veel mogelijk meegeven, zo leerzaam! Dit is echt iets waar ik nu zo fijn weer mee vooruit kan.  

Whitney

Tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen

Toen ik begon aan Reset Your Life had ik heel erg behoefte aan rust en ruimte. Ik had het gevoel dat ik vooral in mijn hoofd zat, waardoor ik mijn leven niet echt leefde. De lessen en de meditaties hebben me veel innerlijke rust gegeven en ik sta meer in verbinding met mezelf. Ik voel me lichter, maar tegelijkertijd ook meer geaard. Dani en Lizzy zijn zo enthousiast, lief, toegankelijk en betrokken! Ze weten precies waar ze het over hebben en geven je tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel van deze lieve dames kan leren!

Doutzen

Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen.

Na drie maanden Reset Your Life heb ik geleerd  hoe belangrijk het is om de connectie met je lichaam op te zoeken en te behouden.Ik kan nu nog bewuster mijn energie managen in de week om het beste uit mijzelf te halen. Ik kies er elke dag voor om alles te omarmen wat er op mijn pad komt en er zelf lessen uit te halen als dat van toepassing is.

Caressa

Ik omarm mijn Higher self 

Wat een reis is dit geweest en wat ben ik jullie hier dankbaar voor. Jullie zijn zo gepassioneerd en helpen andere vrouwen vanuit een puur en open hart. Met heel veel enthousiasme maar ook aardig wat onzekerheid over mijzelf ben ik dit avontuur aangegaan. Niet weten wat mij te wachten stond, maar toch met vol vertrouwen ben ik dit aangegaan. En wat ben ik blij dat ik hieraan heb mogen deelnemen. Tussendoor heb ik ook nog een She is you retrait mogen meemaken en wauw wat een bijzondere dag was dat zeg! Wat een ruimte vol vrouwen qua energie met je doet is mega bijzonder en wat was het leuk om jullie in het echt te zien! Het einde van dit proces is nu hier, maar dit zal altijd een grote rol spelen in wie ik nu aan het worden ben. Ik omarm mijn Higher self en koester de lessen vanuit mijn innerlijk kind. Nogmaals dank lieve Dani en Lizzy en ik zie jullie zeker weer een keer terug. 

Deborah

Ik leun niet meer op de goedkeuring van anderen

Toen ik begon aan Reset Your Life had ik heel erg behoefte aan rust en ruimte. Ik had het gevoel dat ik vooral in mijn hoofd zat, waardoor ik mijn leven niet echt leefde. De lessen en de meditaties hebben me veel innerlijke rust gegeven en ik sta meer in verbinding met mezelf. Ik voel me lichter, maar tegelijkertijd ook meer geaard.


Dani en Lizzy zijn zo enthousiast, lief, toegankelijk en betrokken! Ze weten precies waar ze het over hebben en geven je tools die je iedere keer weer opnieuw kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik heb het gevoel dat ik nog heel veel van deze lieve dames kan leren!



Het Reset Your Life programma heeft mij zoveel rust en geluk gebracht.  Ik heb mezelf beter leren kennen. Ik weet wat me energie geeft en vooral wat niet. Ik heb geleerd dat emoties er gewoon willen zijn. Ik hoef ze niet weg te drukken en ik weet nu hoe ik kan ze toelaten zonder het gevoel te hebben dat ik verdrink in mijn emoties. 

Het belangrijkste vind ik misschien nog wel dat ik heb geleerd om oké te zijn met kiezen voor mezelf, ook al gaan deze keuzes tegen de verwachtingen van mijn omgeving in. Ik leun niet meer op de goedkeuring van anderen. Ik weet wat goed is voor mij en wat bijdraagt aan mijn geluk en ik kies hier vol vertrouwen voor. 


Ik heb inzicht gekregen in de overtuigingen die mij tegenhielden, dat bleken er meer te zijn dan ik dacht! Dankzij de healings weet ik van veel overtuigingen ook waar deze vandaan komen. Dit vond ik één van de meest waardevolle momenten van het programma. Iedere vrouw draagt haar eigen rugzakje met zich mee. Ik weet nu welke dingen uit dit rugzakje mij niet meer dienen en hoe ik deze los kan laten. 

Lieve Dani en Lizzy, ik ben zo dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Jullie open houding en het delen van jullie eigen verhaal heeft me het vertrouwen gegeven dat ook ik de regie over mijn leven en mijn geluk kan nemen. Ik durf te vertrouwen op mezelf en groots te dromen en dat is iets wat niemand mij meer afneemt. Ik gun iedere vrouw deze mooie transformatie. 

Latisha

Eindelijk is de eindeloze cirkel doorbroken! 

Wat een bijzondere reis! Toen ik me aanmeldde voor dit programma was ik uitgeblust, gestrest, geïrriteerd en voelde ik mij totaal niet de moeder die ik wilde zijn. Dit was na een 2 jarige zoektocht, een soort van mijn laatste hoop. Op zoek naar de balans en de rust in mijzelf.

Eindelijk is de eindeloze cirkel doorbroken! Ik ben er zeker nog niet, maar het begin is er. Dani en Lizzy hebben mij handvaten voor het leven gegeven. De rust, liefde en het begrip die de dames uitstralen hebben mij enorm geïnspireerd. Zo'n voorbeeld wil ik voor mijn dochters zijn!

terug. 

Bianca

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

Meld je nu aan voor

Detox Your Life!