DEZE EENMALIGE WELKOM ACTIE VERLOOPT OVER:  

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Guided Meditation Bundle 

 Maak kennis met onze 15 toegankelijke NLP geleide meditaties & visualisaties.

Guided Meditation Bundle

 Maak kennis met onze 15 toegankelijke NLP geleide meditaties & visualisaties

"Je hebt de stilte in jezelf nodig om te voelen wat je nodig hebt" - Fitmind Academy

Weinig inspanning, veel resultaat

  1. Voel je je fysiek en mentaal vermoeid?
  2. Voel je vaak onrust?
  3. Vind het moeilijk om helemaal te ontspannen?
  4. Leef je in je hoofd en blijf je maar piekeren? 

   Dit is meestal een teken dat je niet in verbinding met jezelf staat. Je hebt dan waarschijnlijk ook moeite met goede keuzes maken, prioriteiten stellen en je grenzen bewaken. Onder onrust zit vaak een fysieke, mentale of emotionele energielek en als je vooral uit je hoofd leeft, voel je dit vaak niet. Dit patroon kan je doorbreken als je leert om regelmatig uit je hoofd te komen en verbinding met je lichaam te maken. Je zoomt dan als het ware uit en komt los van gedachten, emoties, afleiding en ruis. Zodat je kan gaan luisteren wat er vanbinnen gebeurt. 

   Je hebt die stilte in jezelf nodig om te voelen wat je nodig hebt en daar op de juiste manier naar te handelen. Meditatie is een hele effectieve tool om deze state of mind te bereiken. De reden dat het zo effectief is, is omdat je zonder veel inspanning direct de verbinding met je lichaam beoefent en je energiebalans hersteld. 

   Wij noemen meditatie dus ook wel zelfhelend. Niet alleen heeft het een positief effect op je mentale en emotionele energie; ook fysiek en hormonaal worden lichaamsprocessen positief gestimuleerd door meditatie. Zweverig kun je het allang niet meer noemen want er zijn genoeg onderzoeken die bewijzen dat meditatie goed voor ons is. In onze coachingstrajecten gebruiken we meditatie als tool en dit draagt zo positief bij aan je gemoedstoestand en het doorbreken van belemmerende patronen. Het vergroot je bewustzijn waardoor je meer zelfinzicht krijgt en daardoor betere keuzes gaat maken.

 Annet 

Ik heb nog nooit zo'n mooie en intense geleide meditatie gehad. Bij het moment van de visualisatie kwam er zoveel los... zo bijzonder! Dit was er echt zo een voor mij, in deze fase van mijn leven. Ik ben intens dankbaar dat ik jullie gevonden heb en mee mag stromen.  Ik laat jullie niet meer los! Dank je wel! 

null

Daarom willen we jou graag kennis laten maken met onze unieke manier van meditaties geven.
We gebruiken onder andere NLP technieken en visualisaties. We verlagen je hersengolven om je te verbinden met je onderbewuste en je zelfhelend vermogen te stimuleren.

Wetenschappelijk bewezen

Wat wij van experts leerden is dat je op wetenschappelijk niveau aan het mediteren bent als je jouw hersengolven kunt verlagen naar Alfa of Theta niveau. Zodra je je ogen sluit nemen de alfa-golven toe. Dit houdt verband met ontspannen waakzaamheid en een licht meditatief bewustzijn. Je lichaam gaat zich dan al herstellen. Alfa-golven zijn ook aanwezig bij dagdromen, fantaseren en visualiseren.

Met name het verlagen van je hersengolven naar een Theta niveau bewijst volgens de wetenschap dat dit een meditatieve staat is. Ideaal om rust en herstel te creëren. Hier sta je ook meer in verbinding met je creativiteit, je intuïtie en het vertrouwen in jezelf. Theta hersengolven stimuleren de aanmaak van serotonine, dopamine, DHEA en Endorfine. Kort gezegd helpen deze hormonen je lichaam en mind om rustig te worden en te herstellen.

Direct naar het aanbod  


Melissa

Vanaf het moment dat ik zag dat de meditatie over zelfacceptatie ging, vond ik het best spannend. Wauw, wat was dit intens. Tranen over m’n wangen bij het bekijken van alles wat er is gebeurd in mijn leven. De meditatie afgesloten met een glimlach omdat ik door jouw begeleiding het om kon zetten in kracht. Het deed me inzien dat het me ook gemaakt heeft tot wie ik nu ben en dat het ook hele mooie dingen met zich heeft mee gebracht. Ik voel me een stukje lichter. Heel erg bedankt. Jullie hebben me weer een stukje dichterbij mezelf hebt gebracht.

Meditatie brengt je naar jezelf en het houd je stabiel in de storm. 

Zodra je onze geleide meditaties onderdeel maakt van jouw lifestyle, zul je merken dat je veel beter kunt ontspannen en veel meer in het moment gaat leven. Iedere dag een momentje terug bij jezelf komen is een waardevolle gift. Je zal gaan voelen dat je in deze momenten elke keer weer thuiskomst bij jezelf.

Dit levert mediteren je op


 • Je voelt je meer verbonden met jezelf, je ware zelf. 
 • Je krijgt meer zelfinzicht
 • Je hebt meer energie
 • Je hebt meer rust in je hoofd
 • Je kunt beter omgaan met je emoties en gevoelens
 • Je kunt je volledig en beter ontspannen
 • Je voelt meer innerlijke rust
 • Je leeft meer in het moment 
 • Je kunt meer genieten van de momenten
 • Je hebt een positieve mindset
 • Je kunt mensen en situaties makkelijker loslaten
 • Je bent helder en hebt meer focus
 • Je slaapt beter
 • Je maakt je minder druk
 • Je voelt meer balans 
 • Je voelt beter wat je nodig hebt om je goed te voelen
 • Je gaat meer vertrouwen op je intuïtie 
 • Je kunt je energie beter managen en je grenzen bewaken
 • Je hebt minder last fysieke, emotionele en mentale klachten


Voor een optimaal resultaat hoeft het mediteren niet veel van je tijd te vragen.  Met een paar minuten per dag kun je jouw zelfhelend vermogen al stimuleren, meer ontspannen zijn, veel beter in verbinding staan met je lichaam, je krachtiger voelen en beter in je vel zitten. Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar een geleide meditatie. En omdat je een stem volgt is het eenvoudiger om je eraan over te geven en tot rust te komen.

Met onze 15 geleide meditaties kun je verschillende thema’s aanspreken die op dat moment in je leven de aandacht nodig hebben. Thema’s zoals zelfliefde, zelfacceptatie, innerlijke rust, korte energie boosts komen aan bod om je te helpen die diepe verbinding met jezelf aan te gaan. 

Mediteren kun je leren!

Wil je ontdekken of meditatie wat voor je is? Dan zijn onze meditaties een toegankelijke manier om er kennis mee te maken. Ben je al bekend met meditatie? Dan zal het zeker een aanvulling zijn. Wat je motivatie ook is, onze meditaties zullen een magische aanwinst voor je zijn!

JE HEBT NOG: 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
47,-
EENMALIGE ACTIEPRIJS € 27-

Guided Meditation Bundle 

 • 15 geleide NLP geleide meditaties en visualisaties voor elke dag met verdiepende thema’s.
 • Te beluisteren via de gratis app op de momenten wanneer het jou uitkomt.
 • Een handleiding waarin we in eenvoudige stappen uitleggen hoe je het beste kunt mediteren.
 • Onbeperkt toegang

Dit zijn de stemmen die jou meenemen op de ontdekkingsreis in en naar jezelf!

Dani Jašarević  & Lizzy Blijleven 


Wij hebben een enorme passie voor persoonlijke groei en weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons als NLP Master Coach gespecialiseerd in innerlijke transformaties. Met onze jarenlange kennis en persoonlijke ervaring en onze eigen zelfontwikkelde methode hebben wij inmiddels al honderden vrouwen mogen coachen.

Meditatie is een enorm krachtige tool die wij die wij ook gebruiken in al onze trajecten, masterclasses, lezingen en retreats. We zien nu steeds meer bewijs dat meditatie een effectieve methode is, al dan niet een noodzakelijke in deze onrustige en drukke tijden. 

Voordat wij zelf gingen mediteren beleefden we ook het leven vooral vanuit ons hoofd. We identificeerden ons met onze gedachten en die gedachten waren vaak negatief en vol oude belemmerende patronen. In ons hoofd was het dus niet echt een fijne plek om te zijn en we voelden qua energie helemaal niet wat we nodig hadden. 

Toen we gingen mediteren voelden we ons lichaam en het leven weer en konden we veel makkelijker uitzoomen en loskomen van situaties, emoties en gedachten. Dan ga je zien en voelen dat jij je gedachten en emoties niet bent. Er schuilt een grote kracht in het leren beheren en richten van onze emoties en gedachten tijdens een meditatieve staat. Je pakt veel makkelijker de regie over je leven en leert je mindset te beheersen vanuit een hoger bewustzijn. Meditatie kan er echt voor zorgen dat je meer energie, vertrouwen en creativiteit hebt om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt!

Wat anderen zeggen over onze meditaties? 

De blokkade valt weg en alles stroomt

Jullie meditaties komen altijd precies op het juiste moment dat ik het gevoel heb dat er emoties zitten die er niet uitkomen. Tijdens de meditaties valt die blokkade weg en stroomt alles eruit. Echt een hele fijne stem om naar te luisteren, houdt ook goed de aandacht vast. Mooie en fijne meditatie. Wederom dank lieverds. 

Sandra 

Ik voelde even geen pijn

Super bedankt voor de fijne meditatie! Had vandaag veel pijn vanwege een behandeling bij de fysio. Door de meditatie heb ik gewoon een half uur even geen pijn gevoeld en was ik helemaal in het moment! Zo dankbaar hiervoor! Nogmaals Dankjewel! 


Mandy

Wil jij meer innerlijke rust, zelfliefde en energie? 

Veelgestelde vragen

Guided Meditation Bundle

Wanneer krijg ik toegang tot de Guided Meditation Bundle?

Je krijgt na je aankoop direct een mail met daarin alle info over de Guided Meditation Bundle. Lees deze goed door! Het kan zijn dat de mail in je spam beland, dus check deze ook even. In een andere mail ontvang je van ons je inloggegevens. Je kan alle geleide meditaties en visualisaties via de gratis app beluisteren waar en wanneer je maar wilt.

Ik ben lid van de Fitmind Academy, kan ik deze Guided Meditation Bundle ook beluisteren?

Nee, dit is een apart product waar je na aankoop onbeperkt toegang tot hebt. In deze Guided Mediation Bundle zitten 10 gloednieuwe, nog niet eerder gedeelde geleide meditaties en visualisaties. In totaal zijn het er 15.

Hoelang duren de geleide meditaties en visualisaties?

Dit is verschillend! We hebben voor elk moment en veel verschillende thema's een geleide meditatie en visualisatie gemaakt. Denk hierbij aan een energie boost voor in de ochtend, een voor het slapen gaan en thema's zoals zelfliefde, zelfacceptatie. zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Heb je een andere vraag?

Stuur een mailtje naar info@fitmindacademy.nl