Vip traject

1-op-1 coaching

Verander je mindset, beheers je energie en creëer meer rust,

zelfvertrouwen en levensgeluk

Tijdens het VIP traject begeleiden NLP Master Coaches Dani en Lizzy jou 3 maanden lang met een persoonlijk op maat gemaakt traject en leer je om op een consistente manier te transformeren naar de beste versie van jezelf. Inclusief 1-op-1 coaching, lichaamswerk en verdiepende Live MasterMinds.


Wij weten hoe je met de juiste begeleiding snel tot de kern komt en hoe je fysiek, mentaal & emotioneel in balans komt en enorme doorbraken maakt in je persoonlijke groei. Daarom bieden wij nu een traject aan wat je gegarandeerd resultaat oplevert en ervoor gaat zorgen dat je voor eens en altijd het verschil gaat maken. We werken met een kleine exclusieve groep vrouwen. Er is daarom ook beperkt plek.

Is dit herkenbaar voor jou?


 • Je leeft veel in je hoofd en weet niet hoe je naar je lichaam kan luisteren
 • Je staat niet volledig in je eigen kracht  
 • Je voelt geen innerlijke rust en hebt weinig energie 
 • Je hebt last van stress en mentale ups en downs
 • Je hebt last van je oude gewoontes en patronen en het lukt je niet ze te doorbreken
 • Je hebt last van negatieve gedachten en gevoelens en houd jezelf daarom klein
 • Je probeert alle ballen hoog te houden en bent constant op zoek naar balans
 • Je hebt moeite met het maken van keuzes 
 • Je wilt naar je volle potentie leven 
 • Je hebt alles al geprobeerd en niets werkt op de lange termijn
 • Je weet dat je veel meer kan bereiken maar je weet niet hoe
 • Je wilt alles halen uit je persoonlijke (en zakelijke) groei
 • Je hebt moeite met je grenzen bewaken 
 • Je hebt last van een schuldgevoel omdat je weet dat je beter voor jezelf kan zorgen

..dan sluit het VIP Traject perfect aan op jouw behoeftes

Bewustwording is de eerste stap naar blijvende verandering

Persoonlijke groei draait om het vergroten van je zelfbewustzijn. Je lichaam, je mindset en ook externe factoren als omgeving en relaties spelen hierin een grote rol. Als jij weet hoe jouw lichaam fysiek, mentaal en emotioneel werkt, dan weet je wat je nodig hebt om je goed te voelen en zul je er ook naar gaan handelen.


Als jij daarbij vanuit je hart weet wie je bent en wat je wilt, dan zal jouw pad zich voor je gaan ontvouwen en zul je kiezen voor de dingen die je verder brengen op je pad. In het VIP traject leer je om al deze factoren volledig voor je te laten werken en bewust op elkaar af te stemmen.  Daardoor zullen deze factoren een positieve, stimulerende en krachtige impact hebben op jouw succes en geluk. 

Dani Jašarević & Lizzy Blijleven

Wij hebben een enorme passie voor persoonlijke groei en weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Wij geloven en voelen dat alles energie is en dat alles, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau met elkaar is verbonden. Met deze holistische benadering hebben wij ons als gecertifieerd NLP Master Coach en gedragsexpert gespecialiseerd in het herprogrammeren van je brein en energiesysteem, innerlijke transformaties en vrouwelijke leiderschap. Vanuit al onze kennis en persoonlijke ervaring ontwikkelden we onze eigen methode waarmee we ons focussen op lange termijn resultaat. Zowel online als offline via onze trajecten, programma's, masterclasses en retreats hebben we al honderden vrouwen mogen helpen om de regie over hun leven te krijgen en te behouden.

"Als je weet wie je bent en wat je wilt, dan is geen berg te hoog en geen droom te groot." 

Mijn innerlijke ontwaking kwam tijdens mijn burn out en de ernstige en ongeneeslijke ziekte van mijn dochter. Vanaf mijn jeugd had ik het gevoel dat ik moest knokken om te overleven en te voldoen aan de verwachting van mijn omgeving. Ik was niet gelukkig, ik  wist niet wie ik was of wat ik voelde. Om te gaan helen en het leven te leiden waar ik naar verlangde, werd ik 'gedwongen' om naar binnen te keren en moest ik loslaten wat me niet verder bracht. Er ging een innerlijke wereld voor me open en ik leerde dat de verbinding met mijn lichaam leidend was in alles wat ik nodig had. Ik vond daar mijn grootste kracht en heling. Als je eenmaal weet wie je bent en wat je wilt dan is geen berg te hoog en geen droom te groot. Dit is van onschatbare waarde en daar zit jouw magie! Teveel vrouwen struggelen met hun identiteit, zelfbeeld, energie en prioriteiten stellen en ik voel zo diep vanbinnen dat ik hier het verschil in wil maken. Nu ik zelf de roeping van mijn ziel leef, mijn hart volg en zoveel innerlijke vrijheid en rust ervaar, wil ik niets liever dan andere vrouwen helpen om een succesvol, vervullend en betekenisvol leven te creëren en te leiden. Het is mijn levensmissie. - Dani Jašarević

"Goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel is essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken."

Al vanaf dat ik klein ben, was ik sterk en dacht ik dat ik alles aankon. Ik wilde alles zelf doen en had geen hulp nodig. Zelfs toen ik een tumor kreeg in mijn pubertijd bleef ik doorgaan, ondanks de pijn. Ik kon mezelf goed klein maken om de ander groot te houden en mijn hele leven deed ik wat ik dacht dat ik ‘moest’ doen. Ik ging trouwen, had een koophuis en had alles goed voor elkaar. Toch voelde ik een innerlijke leegte en ik besloot een paar weken voor mijn huwelijk niet te trouwen en alles om te gooien. Ik volgde mijn hart en intuïtie. Ik ging doen waar ik gelukkig van werd en koos voor mijn eigen pad,  zonder precies te weten waar ik heen zou gaan. Je hart volgen is spannend en kost energie. Niet alleen gaan je eigen gedachten alle kanten op, je omgeving vindt er ook van alles van. Daarom is goed voor je lichaam zorgen, zowel mentaal, fysiek als emotioneel essentieel als je duurzaam geluk en succes wilt bereiken. Toen ik dit in balans bracht, vond ik mijn ijzersterke basis en had ik de regie van mijn geluk en succes in eigen handen. Het is mijn missie om vrouwen te helpen bij de ontdekkingstocht naar zichzelf en ze naar hun innerlijke wijsheid en vrouwelijke kracht te brengen. Dan is alles mogelijk.  

- Lizzy Blijleven

'In het begin had ik nooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta. Mijn gevoel en verbinding met mezelf waren geblokkeerd. Ik had voor mezelf patronen en overtuigingen gecreëerd waarmee ik mezelf absoluut niet verder hielp. Waar ik eerst geen idee had van hoe ik dit in hemelsnaam moest gaan doen, hebben jullie mij stap voor stap meegenomen in de reis op zoek naar mezelf. Nu sta ik meer in verbinding met mezelf dan ooit (met vallen en opstaan, nog steeds lerende). Dankbaarheid en vertrouwen, twee van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd. Dit is het prille begin van de nieuwe ik, mijn ''nieuwe'' leven. Bedankt lieve Dani & Lizzy, voor dit ontzettend mooie traject. Bedankt voor jullie oprechtheid en kwetsbaarheid. Blijf vooral doen wat jullie doen, want wat jullie doen is magisch en zo bijzonder.''  Veel liefs.
Melissa

Als je fysiek, mentaal en emotioneel niet in balans bent dat is dat vaak een teken dat je niet in verbinding met jezelf staat. Er bevindt zich dan een fysiek, mentaal of emotioneel energielek en als je vooral uit je hoofd leeft, voel je dit vaak niet.


Dit patroon kan je doorbreken als je leert om regelmatig uit je hoofd te komen en verbinding met je lichaam te maken. Je zoomt dan als het ware uit en komt los van gedachten, emoties, afleiding en ruis. Door in je lichaam te voelen wat je nodig hebt zul je in staat zijn om de juiste aanpassingen te doen en je energiebalans te herstellen. De verbinding met je lichaam en energiemanagement is jouw basis waar je altijd naar kunt terugschakelen. Het is een ijzersterk fundament in jezelf waarop je kan gaan bouwen.

Je hebt die stilte in jezelf nodig om te voelen wat je nodig hebt

Meditatie is een hele effectieve tool om deze state of mind te bereiken. De reden dat het zo effectief is, is omdat je zonder veel inspanning direct de verbinding met je lichaam beoefent en je energiebalans hersteld. Wij noemen meditatie dus ook wel zelfhelend. Niet alleen heeft het een positief effect op je mentale en emotionele energie; ook fysiek en hormonaal worden lichaamsprocessen positief gestimuleerd door meditatie. In het VIP traject gebruiken we meditatie en NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) als tool en dit zal positief bijdragen aan je gemoedstoestand en het doorbreken van belemmerende patronen en overtuigingen. NLP richt zich niet op problemen maar op oplossingen. Door NLP in onze coachingstrajecten in te zetten bereik je sneller de balans in jezelf. Hierdoor ben je in staat om het beste uit jezelf maar ook om op een andere manier met jezelf en anderen om te gaan.
Als VIP deelnemer krijg jij onbeperkt toegang tot onze Guided Meditation Bundle. Met onze 15 geleide NLP meditaties en visualisaties kun je verschillende thema’s aanspreken die op dat moment de aandacht nodig hebben. Thema’s zoals zelfliefde, zelfacceptatie, vrouwelijke energie, innerlijke kind heling, korte energie boosts en lekker slapen komen aan bod om je te helpen die diepe verbinding met jezelf aan te gaan en meer vertrouwen te voelen.

Ik doe mee 


Wat ik heb geleerd van het VIP traject? Je kan beter vragen, wat niet? Al een tijd was ik bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar vond het moeilijk om de kennis toe te passen. Hierdoor voelde ik niet echt dat het allemaal hielp, wat mijn zelfvertrouwen ook niet tegoed deed. Iets waar denk ik veel vrouwen mee struggelen: het graag anders willen doen, maar niet goed weten hoe. Gelukkig weten de fantastische Dani en Lizzy heel goed hoe, en inspireren ze je op jouw persoonlijk reis met hun eigen kwetsbaarheid. De 1-op-1 gesprekken worden echt ingezet op de punten die jij wilt versterken, wat naar mijn mening heel goed is, er is namelijk nooit een one size fits all. De VIP dagen zorgen voor nog meer verbinding en inzicht van andere. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn kijk op mezelf en het leven is veranderd. Ben jij bereid om het werk erin te stoppen, en deze prachtige meiden je erbij te begeleiden? Twijfel dan vooral niet! 
Bo

Persoonlijke 1-op-1 coachingssessies

Na een uitgebreid intakegesprek maken we voor jou een op maat gemaakt plan wat volledig is afgestemd op jouw behoeftes. De twee 1-op-1 online coachingsgesprekken zijn zowel met Dani als met Lizzy en vinden plaats via Zoom. We nemen de tijd en creëren een veilige omgeving waar we op zoek gaan naar jouw kern.


We geven je elk gesprek weer inzichten die je verder brengen en direct kunt gaan toepassen. We zijn niet bang om je een spiegel voor te houden, we zijn je klankbord en je luisterend oor. Naast deze gesprekken helpen we jou dagelijks om al deze kennis te integreren in jouw leven. Je wilt het namelijk niet alleen kennen, je wilt het voelen!


We gaan je helpen om naar je lichaam en hart te luisteren, om van jezelf een prioriteit te maken en leren om vertrouwen te krijgen in de keuzes die je maakt. Wij staan deze drie maanden naast je om je hierin stap voor stap te begeleiden. 

Ik voel me lichter, gelukkiger en krachtiger!
Het VIP traject heeft mij tools gebracht om contact te maken met mezelf voorbij gedachten en angsten. Ik heb ook geleerd om een basis te creëren waar ik me goed in voel en het vertrouwen in mezelf is enorm toegenomen. Ik voel me lichter, gelukkiger en krachtiger door dit traject. Ik voel me verbonden met jullie en dat geeft mij het gevoel dat ik niet alleen ben, ook dat geeft een boost. Jullie 1 op 1 coaching vond ik heel fijn, down to earth, scherp en liefdevol en praktisch. Nogmaals heel erg bedankt, ik ben dankbaar dat ik gekozen heb dit traject te doen. En dit is nog maar het begin...
Sandra
Door het traject heb ik mijn droom durven waarmaken!

Het VIP traject is voor mij een enorme grote aanwinst geweest, echt life changing! Ik heb zoveel geleerd en vond de verbinding met elkaar en de groep zo fijn, maar het allerbelangrijkste is dat ik in mezelf ben gaan geloven en super krachtig in het leven sta. Ik weet nu waar ik voor sta en door het traject heb ik mijn droom durven waarmaken!!! Mijn eigen bedrijf! De stap heb ik durven zetten en daar ben ik jullie en uiteraard mezelf door dit traject kado te doen, mega dankbaar voor! Eeuwig!


Renate

LIVE MasterMinds 

De LIVE MasterMinds zijn dagen vol inzichten en breakthroughs! In een veilige omgeving kan jij je even helemaal focussen op jezelf. Het draait tijdens dit traject en deze groepcoachingsessies tenslotte echt om JOU en is net zo waardevol als de persoonlijke 1-op-1 sessies. We hebben alle aandacht voor je en je krijgt inzichten die helpen om jouw groei een enorme boost te geven. Natuurlijk ga je veel leren, maar op deze dagen gaat het vooral om ervaren en voelen.


Hoe voelt het als je je volledig overgeeft aan de ontspanning en verbinding maakt met je lichaam? Hoe leer je te luisteren naar de signalen in je lichaam en te voelen wat je nodig hebt?


Hoe voelt het als je op het juiste pad bent? Hoe kun je voelen waar jouw blokkades zitten en hoe ga je daarmee om?


Hoe kun je jouw zelfhelend vermogen stimuleren? Hoe voelt het om los te komen van emoties en gedachtes zodat je jouw leven en keuzes goed kunt blijven monitoren? Hoe vind je jouw stip op de horizon en hoe ga je daarnaar leven?


Kortom, op deze dagen komen jouw lichaam, mind en hart samen en ga je ervaren hoe je jouw lichaam en je brein voor je kan laten werken.

Voor mij was het VIP traject een samenkomst van kennis en gevoel. Ik wist dat er al heel veel in mij leefde, energie rondging waar ik soms net even niet bij kon komen. Iedere keer wanneer ik berichten van Dani en Lizzy las voelde ik me ertoe aangetrokken. En opeens was daar het moment en stapte ik er in. Dani en Lizzy heb mij beiden op een geweldige manier geraakt, dan wel door een fantastische manier van een spiegel voor te houden, liefdevol en leerzaam, dan wel door echt verbinding te maken tijdens het persoonlijke coachingsgesprek. Ook de workshops gaven inzicht, mede door met andere vrouwen emoties, angsten of onzekerheden en liefde met elkaar te delen. Lizzy en Dani zijn twee krachtige, lieve vrouwen die je begeleiden op zoek naar je ware ik, naar innerlijke rust en naar eigen kracht. Puur, open en eerlijk.


Denise 

Online Reset Healing 

De naam zegt het al, de Reset Healing gaat jouw energie systeem resetten zodat je lichaam kan ontladen van spanningen en emoties die je niet meer dienen en waar je in liefde afscheid van wilt nemen. Je gaat je fysiek, mentaal en emotioneel ontladen van spanningen die je met je mee draagt en je nu niet meer dienen. Dit kunnen oude overtuigingen of patronen zijn vanuit je verleden maar ook emoties vanuit recente situaties. Je hoeft het niet eens specifiek te weten of te delen, omdat we met jouw onderbewuste gaan werken en daarmee jouw zelfhelend vermogen stimuleren. Jouw lichaam weet precies wat het los wil laten. Dit zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat om nieuwe positieve energie in je lichaam te verwelkomen en jij meer in je eigen kracht kan staan! Zodra je je ogen sloot nemen je we mee op reis in en naar jezelf. Na de healing zul je instaat zijn om emoties beter te verwerken en beter bij je innerlijke rust komen.

Mastermind

Ben je klaar voor om samen met ons enorme doorbraken te maken in je persoonlijke groei?

Meld je dan aan voor het VIP traject!

Ik doe mee 


Nog steeds elke dag dankbaar voor het feit dat ik bij Dani & Lizzy terecht ben gekomen! Ze zijn een ongelooflijke inspiratie voor mij. Ik ben begonnen met het bijwonen van een event, daar ben ik zo enthousiast geworden over hun verhalen, over de groei die zij door hebben gemaakt, hun aanpak en visies, maar vooral van deze twee mooie zielen. Toen ik hier van thuis kwam, heb ik mij gelijk ingeschreven voor het premium traject en aansluitend het VIP traject. Ik zie er nu al tegenop dat dit op zijn einde loopt. Ze zijn een onderdeel geworden van mijn levenspad, en daarom zal ik ze in alles blijven volgen en supporten. Ik laat ze niet meer los. :) Alleen maar liefde voor deze twee! 
Annet

Wat ga je leren?

 • Je leert bewuste en onbewuste belemmerende gedrag -en denkpatronen te doorbreken

 • Je leert hoe je los komt van negatieve gedachten en overtuigingen en deze om te buigen naar positieve gedachten

 • Je leert om je mindset en je energie te beheersen en mentaal, fysiek en emotioneel in balans te komen

 • Je krijgt kennis met betrekking tot de werking van je brein en hoe deze in verhouding staat tot je lichaam

 • Je leert hoe je jouw brein kan herprogrammeren en nieuwe gewoontes kan aanleren

 • Je leert om van jezelf een prioriteit te maken en je grenzen te bewaken.

 • Je leert de signalen van je lichaam, mindset, hart en intuïtie te herkennen en hierop te vertrouwen

 • Je leert om je lichaam volledig te ontspannen en je zelfhelend vermogen te stimuleren.

 • Je leert om je grenzen te bewaken en op de juiste manier om te gaan met je omgeving

 • Je leert om meditatie een onderdeel te maken van jouw lifestyle

 • Je leert om vanuit een basis van innerlijke rust, kracht en zelfliefde te leven

 • Je leert om je angsten te overwinnen en onzekerheden los te laten

 • Je leert vol zelfvertrouwen keuzes te maken en knopen door te hakken

 • Je leert hoe zingeving je krachtigste drijfveer is en je naar een leven vol betekenis brengt

 • Je leert hoe je met de wet van aantrekking je leven kan veranderen

Lieve Dani en Lizzy, wat ben ik blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Jullie hebben me de zetjes (lees: liefdevolle schoppen onder m’n ... ) gegeven om stap voor stap in de praktijk te brengen wat ik al ‘wist’. Ik was al zo lang bezig met zoeken naar wat voor mij werkt en jullie hebben me doen realiseren dat het allemaal al in me zit. Maar vooral ook: wat je dan in praktische zin kunt doen om dat ‘eruit’ te halen. En dat is echt goud waard! M’n leven is tijdens en na het VIP traject op een aantal vlakken behoorlijk veranderd. Ik mediteer en visualiseer dagelijks, ik heb nauwelijks eetbuien meer, m’n energie is toegenomen, ik ben geduldiger naar m’n kinderen en zo kan ik nog wel even doorgaan  Natuurlijk blijven er ook dingen waar ik nog aan werk, maar ik heb nu een rotsvast vertrouwen!

Marieke

Ben je er klaar voor? 

Dit is wat je krijgt:


 • 1 x Intakegesprek waarin we vanuit jouw persoonlijke behoeften een op maat gemaakt plan creëren 

 • 2 x 1-op-1 persoonlijke Coachingssessie met Dani en Lizzy via Zoom 

 • 2 x LIVE Verdiepende MasterMind Coachingsessie op een prachtige locatie 

 • 1 x online verdiepende MasterMind Coachingssessie via Zoom 

 • 1 x online energetische Reset Healing waar je fysieke en emotionele blokkades gaat loslaten en helen

 • Dagelijks persoonlijke contact in de besloten VIP MasterMind Community met Dani en Lizzy

 • Elke week contact via de check-in en krijg je feedback op de lessen

 • Onbeperkt toegang tot onze Guided Meditation Bundle met 15 NLP geleide meditaties & visualisaties

 • Toegang tot de Be Your Own Guru methode, met 4 volledige en unieke modules met lessen, lichaamsgerichte oefeningen en opdrachten

 • Indien gewenst krijg je ook aanvullend persoonlijke Orthomoleculaire lifestyle, voeding & suppletie advies. 

Dit traject bieden we aan voor een exclusieve groep vrouwen, die committed en bereid zijn om tijd en energie in zichzelf te investeren en er klaar voor zijn om de volgende stap te zetten. 

Voor mijn deelname aan het VIP traject was ik het contact met mijn gevoel kwijt en maakte ik al mijn keuzes vanuit mijn gedachten. Hierbij heb ik mezelf patronen en overtuigingen aangeleerd die gebaseerd zijn op wat ik denk dat anderen van mij verwachten en stelde ik onrealistische eisen aan mezelf. De afgelopen maanden heb ik gezien en geleerd dat ik dit zelf in stand hield en hierdoor in een vicieuze cirkel bleef. Ik heb geleerd om echt verbinding te maken met mijzelf en alle gevoelens en emoties toe te durven laten, ondanks dat ik dat nog steeds heel spannend vind om te doen. Ik weet en voel nu dat ik niet alles tot in de detail hoef te analyseren en op te lossen en dat, zoals jullie zo mooi zeggen, de antwoorden al van binnen in zitten. 

Desiree
Totale waarde : € 2.599,-

Nu voor 1447,-

Fitmind Academy VIP traject 

3 maanden traject van 27 september 2021 t/m 17 december 2021 

Ben je klaar om te investeren in jezelf en je toekomst?

Wil jij niet langer wachten met het leven van je mooiste leven?


Kies dan nu bewust voor jezelf.

Je bent het waard! Are you in? 


Betalen in termijnen is mogelijk, stuur een mail naar info@fitmindacademy.nl voor de mogelijkheden. Door sommige werkgevers wordt het traject (deels) vergoed. Vraag dit na bij je werkgever.

Wat ben ik onwijs dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Na mijn scheiding was ik op veel vlakken onzeker, wie ben ik, wat wil ik, hoe word ik weer die leuke moeder en vrouw. Het traject was intensief en confronterend maar heeft mij zoveel gegeven. De live sessies met de andere deelnemers waren heel waardevol en bijzonder. De zoom sessies met Dani en Lizzy waren super fijn en een eye opener. Mijn mindset is zo veranderd en ik durf weer meer op mijn gevoel te vertrouwen en los te laten. Weten dat je altijd een keuze hebt. Patronen herkennen en die veranderen. Rot situaties zijn er nog steeds maar hoe je ermee omgaat maakt het verschil. Geen keuzes meer maken op basis van angst maar meer op vertrouwen. Na het VIP traject betrapte ik mij erop toen ik langs een raam liep en mezelf zag durfde te denken 'Hey wat een leuke vrouw!' Maar ook mensen om mij heen merkte verschil en zagen dat ik was opgebloeid. Lieve meiden, nogmaals dank!!

Mirjam

Vind je het nog spannend?

Vind je het nog spannend om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Dat begrijpen we maar al te goed. Het kan ook spannend zijn om naar binnen te keren en je gevoel toe te laten. Het is vaak de angst voor de angst zelf wat ons tegehoudt om innerlijke doorbraken te maken. Misschien is het wel helemaal nieuw voor je en weet je helemaal niet hoe je daar mee om moet gaan. Of heb je belemmerende overtuigingen en patronen waardoor je het nog niet zo makkelijk vindt om voor jezelf te kiezen en in jezelf te investeren. Wat je situatie ook is: als jij het gevoel hebt dat er veel meer in jou zit, dan wat er op dit moment uitkomt en je wil heel graag de volgende stap zetten, dan ben je bij ons in goede handen. We helpen je met alle liefde, we staan naast je om hierin stap voor stap te begeleiden. Mocht je ons graag persoonlijk willen spreken voor je deze commitment aangaat dan kan dit! Stuur ons een mailtje met je telefoonnummer en vraag naar info@fitmindacademy.nl 

Al jaren ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en ik voelde dat ik klaar was voor de volgende stap. Dus heb ik mezelf na het retreat aangemeld voor het VIP traject van Dani en Lizzy. Fijne coach gesprekken volgden en ook de LIVE dag was erg fijn. De online coach gesprekken vond ik het meest waardevol, omdat er dan persoonlijk met jou meegekeken wordt en er kritische vragen worden gesteld over je proces en waar je nu zit. De opdrachten die je zelf mocht maken met elke week een nieuw thema vond ik ook fijn. Deels nieuwe en deels bekende opdrachten voor mij. Het mooie van het programma is dat je zélf aan de slag gaat, met Dani en Lizzy naast je. Maar JIJ doet het. Dat is de kracht van dit programma. Ze helpen je goed op weg, luisteren naar je behoeften en prikken door je belemmeringen heen. Ik heb weer enorm veel geleerd over mezelf, en dat zal ik voor de rest van mijn leven meenemen. Mijn grenzen heb ik verlegd en ik ben klaar om mijn grote dromen waar te maken. Mega dank je wel dames, voor jullie luisterend oor, fijne gesprekken en het delen van de visie/missie om iedere vrouw te laten stralen.

Anne

Je ware identiteit

Leer jouw ware zelf kennen en omarmen

Energiemanagement

Ontdek waar je energie (onbewust) weglekt en wat je energie geeft.

Zelfvertrouwen

Krijg meer vertrouwen in jezelf en ga met meer zelfliefde door het leven

Angsten overwinnen

Laat negatieve emoties en gevoelens je niet langer beheersen

Patronen doorbreken

Overwin en breek je belemmerende denk- en gedragspatronen

Doelen bereiken

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn

Beheers je mindset

Leer je hoofd en lichaam tot rust te brengen en neem de regie over je leven 

Omgeving

Laat je niet langer leiden door wat anderen van je denken en verwachten. 

Voelen

Leer hoe je bij je gevoel komt en verbinding kan maken met jezelf en anderen

null


Toen ik in februari aan het VIP-traject begon had ik nooit durven dromen dat dit zo'n verandering teweeg zou brengen. Ik heb de regie weer terug over mijn leven! En dat mede door het enthousiasme en de positiviteit die Dani en Lizzy uitstralen. Daar wordt je zelf al enthousiast en blij van. Ze zijn erg betrokken en door hun lieve en bemoedigende woorden tijdens het gehele traject heb je het gevoel er niet alleen voor te staan. Alleen maar liefde voor jullie!!

Chantal

Veelgestelde vragen over het VIP Traject

Hoelang duurt het traject en wanneer start het?

Het traject duurt drie maanden en start op 27 september 2021. Na je aanmelding krijg je van ons een mail met hierin alle informatie. Na het invullen van onze uitgebreide vragenlijst nemen we telefonisch contact met je op om kennis te maken. .

Wanneer zijn de 1 op 1 coachingsessies en de exclusieve workshops?

De 1 op 1 coachingsessies plannen we samen in. Je krijgt in totaal 2 1-1 sessies met Dani en Lizzy. De LIVE dagen zijn enorm waardevol omdat we hierin alles wat je hebt geleerd tijdens de 1-op-1 sessies en de lessen gaat integreren en verdiepen. Alles wat je ooit heeft tegengehouden wordt tijdens deze dagen doorbroken. Deze dagen vol inzichten en break throughs vergeet je nooit meer. De data worden later bekend gemaakt.

Ik heb of volg het premium traject al, is dit dan alsnog interessant?

Absoluut! Bij het VIP traject ga je echt een grote stap verder. Je wordt tijdens dit traject 1 op 1 gecoacht door Dani en Lizzy. Dit heeft een enorme meerwaarde omdat je hierdoor direct tot de kern komt en veel sneller resultaat behaald. Het is niet voor niets ons meest waardevolle traject! We houden je een spiegel voor en zijn niet bang om je te confronteren met wat je nog tegenhoudt. Hierdoor doorbreek je nog sneller je patronen en overtuigingen. We helpen je om erachter te komen wat je nu echt belangrijk vindt en hoe je op de juiste manier je doelen kan behalen. Ook is de groep van VIPS exclusief en afgeschermd, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijk contact met vrouwen die, net als jij, de commitment zijn aangegaan om NEXT LEVEL te gaan. Daarnaast hebben we natuurlijk nog de LIVE dagen die van enorm grote waarde zijn! We begeleiden je dagelijks tijdens het VIP traject, stap voor stap en we werken met een kleine groep vrouwen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kan in termijnen betalen. Mail voor meer informatie naar info@fitmindacademy.nl.

Staat je vraag er niet bij?

Stuur je vraag naar info@fitmindacademy.nl en we helpen je met liefde verder!

arrow_drop_up arrow_drop_down