Doelgroep

FITGIRLS bereikt maandelijks ruim 100.000 bezoekers online en heeft ruim 95.000 volgers op social media (ruim 46.000 fans op Facebook en 50.000 volgers op Instagram). Social Influencers Dani en Lizzy van FITGIRLS hebben samen 42.000 volgers op Instagram.

Branded Content

Wilt u uw bedrijf op FITGIRLS onder de aandacht brengen? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uw producten en diensten. Dit kan in de vorm van branded content, win acties, mailings of het beschikbaar stellen van een exclusieve kortingscode.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen op ons platform. Zo bent u gedurende een langere tijd online zichtbaar. De banner linked naar uw gewenste bestemming. Wij bieden u hiervoor diverse mogelijkheden.

Online (video) campagnes

FITGIRLS biedt campagnes die uniek zijn voor uw product en/of dienst en ondersteunen ook uw eigen concept of campagne. FITGIRLS gelooft dat je het verschil maakt door unieke en oprechte concepten te bedenken. Om de content uniek te houden voor onze lezers zijn alle samenwerkingen met FITGIRLS op maat gemaakt. FITGIRLS denkt mee, vanaf het bedenken van een creatief concept tot in de uitvoerende details. Hoewel FITGIRLS zoveel mogelijk rekening houdt met uw wensen, moet de inhoud van de content te allen tijde bij de visie van FITGIRLS aansluiten en staan de behoeftes van onze lezers voorop.

Social Influencers

Dani en Lizzy zijn naast het geven van lezingen, trainingen en workshops ook actief op gebied van online video. Zij kunnen als duo ingezet worden in verschillende soorten campagnes, fotoshoots en tv programma’s. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Ook kunt u een samen met hen een op maat gemaakt concept maken. Als vaste tv hosts van het programma Body, Mind & Guilty Pleasures op Ziggo Sport en hun eigen #LETSGETREAL programma op YouTube gaan zij de strijd aan met taboes en vrouwelijke struggles.

Events

FITGIRLS organiseert vanaf de start van het bedrijf in 2014 diverse workshops, lezingen en events op het gebied van training, voeding en mindset. Zo bedachten zij het succesvolle Body & Mind Event: #FEARLESS, zijn zij partner van HEALTHY FEST en geven zij zelf ook diverse work outs en mindset workshops en lezingen. FITGIRLS doet dit met een team van ervaringsdeskundigen en experts op verschillende vakgebieden. U kunt ervoor kiezen om een samenwerking aan te gaan voor een van de FITGIRLS events of FITGIRLS kan ondersteuning bieden op uw evenement.

Interesse in één van de bovenstaande mogelijkheden of wil je een op-maat-gemaakt plan en/of mediakit van FITGIRLS ontvangen? Mail dan naar lizzy@fitgirls.nl