arrow_drop_up arrow_drop_down

Be Your Own Guru

Haal het beste uit jezelf. Leef naar je volledige potentie en voel je fit & energiek!

Video Aspect Ratio: 4:1

Be Your Own Guru

Haal het beste uit jezelf. Leef naar je volledige potentie en voel je fit & energiek!

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

Het roer moest om...

  We zijn nu op een plek in ons leven waarin we de regie van ons leven in eigen handen hebben, maar zoals wij ons nu voelen is het niet altijd geweest.

  Wij hebben veel tegenslagen gekend in ons leven en vooral in onze gezondheid hebben we flink voor wat uitdagingen gestaan.

  Hier bleef het niet bij. Ook kwamen er tegenslagen in onze families, liefdesleven, en ook zakelijk hebben we rockbottom meerdere malen gezien. Een gebrek aan eigenwaarde, vertrouwen en zelfliefde ontbrak.

  We wisten, het roer moest om….

  Het keerpunt kwam toen we onszelf de vraag stelden:

  "Laten we het leven ons overkomen of gaan we
  bewust het leven creëren waar we naar verlangen?"

  We kozen voor het laatste!

null

High performance mindset

We kregen een enorme drive voor persoonlijke groei. Het werd onze passie!

Door onze denk- en gedragspatronen te veranderen, en met name te vinden wat werkt voor ons op de lange termijn, is ons leven compleet veranderd.

We hebben de regie over ons leven en ervaren rust in ons lichaam en hoofd. We zijn in balans, hebben zelfvertrouwen, zitten lekker in ons vel, weten wat we waard zijn en nog belangrijker we gunnen onszelf een leven vol overvloed en leven hier elke dag naar. 

Onze missie verspreidt zich razendsnel. We creëren mogelijkheden en kansen om ons bereik te vergroten en met grote merken samen te werken. PUMA deelt onze waarden en we versterken elkaar met onze campagnes en events, waardoor wij grote high performers zoals Lewis Hamilton ontmoeten.

Daarnaast bereikten we via het televisieprogramma Body, Mind & Guilty Pleasures op Ziggo Sport duizenden vrouwen als Mindset Expert. We geven workshops en lezingen op o.a. RTL Healthyfest en de Gezondheidsbeurs, met als kers op de taart het hoofdpodium van Fitfair.

Voor ons platform FITGIRLS organiseren we het body & mind event #FEARLESS waarmee we al honderden vrouwen mentaal en fysiek uit hun comfortzone gehaald hebben.

Onze missie is dat zoveel mogelijk mensen gaan leven naar hun volste potentie. Wij geloven dat je dit alleen kan bereiken als je je eigen expert wordt op het gebied van mindset, voeding, beweging, rust en ontspanning.

Practice what you preach

Na jarenlang ervaring en kennis op te doen ontwikkelden we onze Be Your Own Guru methode. We hebben er jaren over gedaan om dit te finetunen, en om het te testen.

Inmiddels leven, ademen en ZIJN wij deze methode. Alles wat ons overkomt gebruiken we nu om te creëren. Het is onze missie om iedere vrouw naar deze state of mind te brengen.

Honderden vrouwen hebben hun leven veranderd door onze methode te volgen. Het is bewezen dat het werkt. De resultaten zijn MINDBLOWING!

We geloven heilig in practice what you preach, dat je écht doet wat je zegt dat je doet. Je kan nog zoveel kennis hebben, het gaat erom wat je ermee doet. En dat leer jij ook tijdens ons Be Your Own Guru Premium traject!

Als wij het kunnen, dan kan jij het ook! We nemen je bij de hand en delen al onze kennis met je. We staan voor je klaar, en niet alleen wij.. maar een hele generatie vrouwen die nu NEXT LEVEL willen en elkaar supporten om te groeien en leren.  

Je hoeft het niet alleen te doen. We doen het SAMEN. 

Vandaag kan jouw keerpunt zijn! Doe je mee?

Ja, ik doe mee!

Who run the world? (Fit)Girls! Lizzy en Dani verbinden sterke vrouwen en geven hen een platform. Het is een feestje om ze in mijn leven te hebben

Milou Turpijn | Hoofdredactrice van Women's Health

Verander je leven in 12 weken met onze methode

We creëren lange termijn resultaten door gewoonte en gedragsverandering, niet door strenge diëten en trainingsschema’s. Reken voor altijd af met heftige ups & downs

Be Your Own Guru

Toegang tot het unieke Be Your Own Guru Premium traject. 

Begeleiding

Online begeleiding door
Dani en Lizzy 

Community

Een plek waar vrouwen elkaar supporten, helpen, groeien en leren.

Be Your Own Guru

Word je eigen expert! Wil je groeien in je persoonlijke ontwikkeling? Start met het Be Your Own Guru - Premium traject.

Hiermee krijg je doormiddel van 12 unieke online lessen inzicht in wie je bent, wat je wilt en hoe je daar naar gaat leven. We doorbreken samen alles wat je nu tegenhoudt om je goed en gelukkig te voelen.

Na dit traject heb je een stabiel fundament waarop je kan gaan bouwen.

Je ware identiteit

Wat is jouw ware identiteit en wat wil jij nu echt in het leven?

Energiemanagement

Ontdek waar je energie (onbewust) weglekt en wat je energie geeft!

Zelfvertrouwen

Krijg meer vertrouwen in jezelf en ga met meer zelfliefde door het leven.

Angsten overwinnen

Laat negatieve emoties en gevoelens je niet langer beheersen.

Patronen doorbreken

Overwin en breek je belemmerende denk- en gedragspatronen.

Doelen bereiken

Leer je hart te volgen en ontdek wat jouw dromen en doelen zijn.

Beheers je mindset

Leer je hoofd en lichaam tot rust te brengen en neem de regie over je leven. 

Omgeving

Laat je niet langer leiden door wat anderen van je denken en verwachten. 

Voelen

Leer hoe je bij je gevoel komt en verbinding kan maken met jezelf en anderen. 

Bedankt uit de grond van mijn hart!

Vanavond heb ik mijn laatste les afgerond en ik wil jullie bedanken... Bedanken vanuit de grond van mijn hart voor het feit dat ik mezelf terug gevonden heb! Na 12 weken zeer serieus bezig te zijn geweest met dit traject, echt te voelen en alles toe te laten (hoe vaak ik wel niet heb gehuild maar dan vooral omdat alles op z'n plek viel) Kan ik echt zeggen dat ik mezelf terug gevonden heb! Ik las zo vaak 'Er is altijd een keuze' en ik wilde dit zo graag begrijpen en voelen maar het lukte gewoon niet! En nu, nu VOEL ik het gewoon! Dankjewel! Liefs! 

Sylvia
Mijn mindset is veranderd

Vandaag de laatste les gemaakt. Het is duidelijk geworden dat ik beperkende overtuigingen en patronen heb. Ik maak die zelf. Ik heb het zelf in de hand om ze positief te maken. Het is de manier hoe ik het zelf invul en wat ik ermee doe. Ik heb al heel veel geleerd en toegepast, mijn mindset is veranderd. Sommige dingen lijken nu heel makkelijk, terwijl het 12 weken geleden heel moeilijk leek. Het is een leerproces. Ik heb een gerust gevoel, want ik weet waar ik naartoe wil en dat het goed komt.  Dus heel veel dank daarvoor. Dit heeft mij echt geholpen!

Rian

Begeleiding

Jouw coaches staan voor je klaar!


Dani en Lizzy begeleiden je online en je ontvangt van hen wekelijks een check-in. Via de ledensite kan je ook deelnemen aan online workshops, trainingen en geleide meditaties. 

Onze methode

Praktische lessen en opdrachten die je in je eigen tijd maakt voor een directe persoonlijke groei.

Wekelijkse check-in

Elke week een update gedurende het traject, als extra stok achter de deur om je te motiveren en te helpen.

Extra kennis

Online workshops en video's over verschillende onderwerpen om te inspireren, motiveren en verbinden.

Wat een traject!

Wat een traject heb ik met jullie doorlopen! :) Een jaar geleden had ik nooit durven dromen waar ik nu sta. Het is niet makkelijk geweest, maar jullie constante aanmoedigingen en de open, kwetsbare manier van coachen gaf me vaak een duwtje om verder te gaan omdat het veilig voelde.  


Vooral jouw verhaal Lizzy, leek heel erg op het mijne, dat zorgde voor een extra connectie en extra geloof in dat het voor mij ook anders kon. Ik ontdekte dat ik heel veel in mijn leven anders deed dan dat ik het eigenlijk wilde of gewoon afblokte of blokkeerde uit angst, zowel op werkgebied als privé.


Angst voor het onbekende, angst voor financiële onzekerheid, angst om niet 'lief' gevonden te worden of om niet 'goed genoeg' te zijn...

Dorien
Life changing!

Even twijfelde ik of dit traject wel iets voor mij was, qua leeftijd. Hier kwam ik al snel op terug; dit is voor iedere leeftijd! Er is voor mij een degelijke onuitwisbare basis neergelegd, dat LIFE CHANGING is. Heb binnen een paar maanden inzicht gekregen in beperkende overtuigingen en patronen, dat ik tijdens jarenlange therapie nooit heb ontdekt en geleerd.


Dani en Lizzy zijn ontzettende lieve, kundige en betrokken coaches. Dit maakte dat het voor mij, als iemand die moeilijk om hulp vraagt en accepteert, makkelijker was om nu wel hulp te vragen en te ontvangen. Na een traumatische jeugd, een burn-out en gediagnosticeerd met een aantal GGZ-diagnoses, was ik ervan overtuigd, dat ik qua persoonlijkheid niets meer uit het leven kon halen.


WAUW, was I wrong! Dit traject, geeft je inzichten, zet je aan het werk, en geeft je tools mee voor de rest van je leven. Dani en Lizzy; Heel erg bedankt voor deze prachtige reis van 4 maanden. Alleen maar liefde!

Karin

Nieuw: De Fitmind Community!

De interactieve omgeving die je stimuleert en het beste bij je naar boven haalt!

In onze eigen, besloten online community komen we samen en ontmoet je jouw mede-deelnemers. Dagelijks wordt je gemotiveerd, kun je de lessen reflecteren, vragen stellen, meedoen aan leerzame en uitdagende challenges en in contact komen met gelijkgestemde vrouwen.

Samenwerking

Kom in contact met ons en andere deelnemers en motiveer elkaar.

Vraag en antwoord

Stel al je brandende vragen, deel successen en help elkaar.

Vriendschap

Ontmoet en verbind je met vrouwen die het beste bij je naar boven halen. 

Alleen maar liefde!

Ode aan Dani en Lizzy: alleen maar liefde! Zo bijzonder om te zien hoe jullie, op een professionele manier, vertrouwen weten te winnen en een groep aan elkaar en aan jullie weten te binden. Dank voor jullie openheid, dank voor de gesprekken, dank voor het delen van jullie missie en mindset en dank voor het lachen. Het was heel intens en waardevol.

Marije
Ver uit mijn comfortzone!

Lieve Dani en Lizzy, nogmaals wil ik jullie bedanken voor dit intense traject. jullie zijn zo echt, puur en toegankelijk! Moet eerlijk bekennen dat ik ver uit mijn comfort zone ben gegaan. Hierbij heb ik mijn nogal sceptische en kritische blik echt even geparkeerd. Ik heb stappen gezet met bepaalde doelen en is het vooral mijn mindset welke veranderd is, waardoor ik zelf zoveel meer rust ervaar. 

Lotte

Gun jezelf deze basis waardoor jij nooit meer op dieet hoeft,
lekker in je vel zit en écht gelukkig wordt. In je lijf en in je hart!

Direct toegang
Dank voor deze reis!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze reis. Ik durf weer te dromen en te voelen. Door de pijn heen te gaan en steeds meer op mezelf te vertrouwen. Ik weet dat ik er nog niet ben maar heb zoveel geleerd en kijk uit naar alles wat het mij nog gaat brengen. Zo blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd om aan dit traject te beginnen. Ik ben ook erg benieuwd naar de meditaties.

Alanna
Vol vertrouwen

Wat is er al een hoop gebeurd sinds vorige week. Door de meditatie waarin we moesten visualiseren welk patroon we zouden willen doorbreken is er al behoorlijk wat doorbroken. Ter plekke voelde ik een heftige reactie in mijn lijf. Ik vind het superspannend wat er allemaal nog komen gaat, maar ik ga vol vertrouwen en motivatie het traject tegemoet.

Katinka
Ik kan weer stralen

Vroeger ben ik veel gepest tot mijn 15de ongeveer en dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel onzeker was en een heel negatief zelfbeeld had. Vorig jaar kon ik mezelf niet eens in de spiegel aankijken. Dankzij Dani en Lizzy heb ik hard aan mezelf gewerkt en ben ik niet meer dat onzekere meisje. Ik kan weer stralen en tevreden in de spiegel kijken. Ben zo dankbaar!

Mandy
€ 249,-

Klaar om te groeien?

 • Be Your Own Guru Premium Traject
 • Online begeleiding door Dani en Lizzy
 • Toegang tot de community
 • 3 maanden toegang tot de community

Veelgestelde vragen

Premium

Wat zit er allemaal in het Be Your Own Guru PREMIUM traject?

Naast de 4 unieke modules met onze waardevolle Be Your Own Guru methode, is het een besloten plek waar gelijkgestemde elkaar kunnen ontmoeten. Ook Fitmind Academy coaches Dani en Lizzy zijn hier actief en geven hier online workshops, video trainingen, geleide meditaties en tips die je direct kan toepassen. Je kan andere deelnemers ontmoeten, je lessen en opdrachten bespreken en meedoen aan uitdagende en leerzame challenges. We werken met een puntensysteem waarbij je ‘lichtpunten’ kan verdienen. Wanneer je bijvoorbeeld je profiel direct invult, je lessen afrond, onze vragen beantwoord, of bijvoorbeeld onze workshops volgt verzamel je punten waarmee je leuke prijzen kan winnen of extra korting krijgt op onze toekomstige diensten en producten.

Wat is het verschil tussen PREMIUM en het VIP traject?

Het VIP traject is een veel uitgebreider en intensiever traject. Bij het VIP traject word je persoonlijk en live gecoacht en heb je dagelijks contact met Dani en Lizzy. Ook zijn er 3 LIVE dagen en heb je 5 persoonlijke sessies. Bij het VIP traject krijg je ook een DNA-analyse en is er beperkt plek. Mocht je daar interesse in hebben stuur ons dan een mail.

Ik heb het basistraject al gevolgd, is dit dan alsnog interessant?

Zeker weten! Het BYOG – basistraject was echt een stok achter de deur, waarbij je vooral op jezelf aangewezen was. Met het BYOG – PREMIUM traject kan je inloggen op de De Fitmind Academy en kom je met ons en gelijkgestemde deelnemers in contact. Je kan hier je lessen bespreken, meedoen aan challenges en nog meer kennis op doen: denk aan online workshops, geleide meditaties, en persoonlijke tips van Dani en Lizzy.

Kan ik ook alleen toegang krijgen tot community, zonder de lessen?

Nee, De Fitmind Community is alleen voor mensen die ook onze Be Your Own Guru methode volgen of hebben gevolgd. Hierdoor zitten er in De Fitmind Community alleen maar gelijkgestemde mensen! Het BYOG – basistraject is nu ook niet meer te verkrijgen.

Komen er ook offline bijeenkomsten, workshops of events?

Jazeker, zodra dit weer mogelijk is gaan we dit zeker organiseren! Hoe fijn is het dat je in deze bijzondere tijd waarin ze zitten, toch nieuwe mensen kan ontmoeten dankzij De Fitmind Academy en dat we elkaar straks allemaal écht kunnen ontmoeten. Hier hebben we nu al zin in! Je wordt als BYOG – PREMIUM traject deelnemer sowieso als eerste op de hoogte gesteld van alles wat we doen 😄

Hoeveel tijd kost dit en is het te combineren met een baan / gezin?

Wij raden aan om een uur per week vrij te houden voor de lessen. Soms duurt een les langer, soms korter. Je kan de lessen inplannen waar en wanneer jij wilt. Het traject is dus ook vanuit het buitenland te volgen. Les gemist? Geen probleem. Deze kan je altijd inhalen. Het traject is goed te combineren en je gaat leren om van jezelf een prioriteit te maken dus wanneer jij het gevoel hebt dat je misschien tijd te kort komt, is dit traject juist wat je nodig hebt! Wij raden aan om een les per week te maken.

Hoe gaat het precies in zijn werking als ik dit aanschaf?

Na je aankoop krijg je van ons je inloggegevens en een mail met hierin alle informatie. Je kan dan direct inloggen op De Fitmind Academy via desktop en app (hiervoor moet je wel de gratis app downloaden). In de Academy staan alle lessen voor je klaar. Deze lessen kun je maken wanneer je wilt. Hier heb je alleen pen en papier voor nodig.

Krijg ik voeding- en trainingschema’s?

Nee, hier geloven wij niet in voor op de lange termijn. Het Be Your Own Guru – PREMIUM traject gaat je juist helpen om datgene te vinden wat voor jou op de lange termijn werkt. Geen quick fixes zoals een eetschema, maar echt dat mega belangrijke fundament! Een basis waar je altijd naar kunt terugschakelen en op kan gaan bouwen. Nooit meer een schuldgevoel!

Direct toegang