OVER FITMIND ACADEMY

De afgelopen vijf jaar hebben Dani en Lizzy met hun team aan een grote en landelijke community FITGIRLS gebouwd waarin zij vrouwen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Zij bereiken nu met hun platform en social media kanalen tienduizenden vrouwen in Nederland en België en zijn nog steeds groeiende. Eigenaresses Dani Jašarevic en Lizzy Blijleven zijn beide gecertificeerd NLP Master Coach. Met deze verdieping én om jou daadwerkelijk next level te kunnen helpen hebben zij het nieuwe bedrijf Fitmind Academy opgericht.

Fitmind Academy is voor wie?

Wij weten als geen ander dat je een druk leven hebt en dat je alle ballen hoog probeert te houden. Dat het misschien een uitdaging is om voor jezelf te kiezen, om balans te vinden in je mindset, in je voeding en training. Wij kunnen je helpen om in balans te komen, zowel fysiek als mentaal.

Dit gaan we doen met De Fitmind Academy. Wij hebben jarenlang gewerkt aan onze eigen unieke 'Be Your Own Guru' methode waarmee we jou kunnen helpen om de regie over je leven te krijgen. Dat doen we met gratis en betaalde programma’s. Soms is dit laagdrempelig, maar we zullen ook programma’s aan gaan bieden waarbij we de diepte induiken. We komen met events, trainingen, online programma’s, producten en nog veel meer. En… het is niet alleen voor vrouwen!

Door onze unieke Fitmind Academy Methode vind je wat werkt voor jou, omdat wij je juist niet gaan vertellen wat je moet doen, maar we leren jou met onze jarenlange ervaring en kennis; om je eigen expert te worden op het gebied van voeding, training en mindset. Want alleen als het vanuit jou komt zal het je duurzaam succes brengen!

We leren je om onbewuste denk- en gedragspatronen die je belemmeren in je groei, te doorbreken zodat je dit kan veranderen en er juist je kracht van kan maken. Je leert om je mind fit te maken zodat je om kunt gaan met alles wat er om je heen gebeurt zodat je je kunt focussen op alles wat er vanbinnen gebeurt. Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je weet wat goed voor je is en hier ook bewust voor kiest!

Een fit mind heeft niet alleen mentaal en fysiek een positief effect, maar je bereikt ook meer succes in alles wat je doet. Dus ook in je carrière, sport en in je relaties realiseer je meer groei. En dat is toch wat iedereen wilt? Je happy voelen en je puur focussen op de dingen die jij echt belangrijk vindt!