00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Moon Calendar 2022

null

Perfect (Kerst)cadeau, voor jezelf of een ander!

Wist je dit?

Alles in de natuur, de aarde en het Universum, is met elkaar verbonden. Zo ook de 4 maanfases, de 4 seizoenen en de 4 fases van je cyclus. Je menstruatiecyclus doorloopt dezelfde fases als de maan: nieuwe maan, eerste kwartier, volle maan en laatste kwartier. Net als de seizoenen: winter, lente, zomer, herfst. We hebben daarom gekozen om deze 4 belangrijkste maanfases te illustreren op onze Moon Calendar. Op de Moon Calandar kun je precies zien wanneer welke fase zich aandient. Onderaan de Moon Calendar staat wat deze maanfase betekent en geven we tips over wat je zou kunnen doen om jouw energetische ritme te volgen. Het leven naar de (maan)cyclus kan je helpen om dichterbij jezelf te blijven en meer te leven vanuit je gevoel.

Bovenal is het een prachtige eyecatcher die elke ruimte siert!

Vrouwelijkheid en kracht

De Moon Calendar is speciaal voor ons ontworpen door Charlene van Design Studio Secret Salt. De poster heeft een A3 formaat en wordt gedrukt op 350 gr/m2 papier. Dit betekent dat hij stevig is en je hem niet kunt oprollen. Door de keuze van het papier en de gouden details heeft de Moon Calendar een luxe gevoel en staat hij mooi op elke plek van je huis! 


Charlene: ‘’Bij Dani en Lizzy denk ik aan krachtig en vrouwelijk. Dat is dus ook precies wat de Moon Calender moet uitstralen. De sierlijke vormen tegen de zwarte achtergrond staan symbool voor die vrouwelijkheid en kracht. ‘’

De Moon Calender kun je bestellen t/m 5 december.

Plenty of space for a smooth sub-title!

null

Bijzondere hulp

Bij het versturen van de Moon Calendar krijgen we hulp van de medewerkers en clienten van Dagcentrum de Ontmoeting uit Veenendaal. De Ontmoeting is een dagcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking en biedt ondersteuning, activiteiten en werkzaamheden die aansluiten bij de vragen en mogelijkheden van de client. De clienten kunnen zo actief deelnemen aan de maatschappij en ervaren dat wat ze doen er toe doet. Bedankt Nana en team! Jullie doen fantastisch werk, en het is bijzonder om dit samen te mogen doen!

De Moon Calendars worden in één keer verzonden en zijn voor de Kerst in huis. 

null

€22,95

Vanwege het formaat van de Moon Calendar en de stevige papiersoort wordt de Moon Calendar als pakketje verzonden. De genoemde prijs is excl. verzendkosten. 
arrow_drop_up arrow_drop_down