Bedankt uit de grond van mijn hart!

Vanavond heb ik mijn laatste les afgerond en ik wil jullie bedanken... Bedanken vanuit de grond van mijn hart voor het feit dat ik mezelf terug gevonden heb! Na 12 weken zeer serieus bezig te zijn geweest met dit traject, echt te voelen en alles toe te laten (hoe vaak ik wel niet heb gehuild maar dan vooral omdat alles op z'n plek viel) Kan ik echt zeggen dat ik mezelf terug gevonden heb! Ik las zo vaak 'Er is altijd een keuze' en ik wilde dit zo graag begrijpen en voelen maar het lukte gewoon niet! En nu, nu VOEL ik het gewoon! Dankjewel! Liefs! 

Sylvia
Mijn mindset is veranderd

Vandaag de laatste les gemaakt. Het is duidelijk geworden dat ik beperkende overtuigingen en patronen heb. Ik maak die zelf. Ik heb het zelf in de hand om ze positief te maken. Het is de manier hoe ik het zelf invul en wat ik ermee doe. Ik heb al heel veel geleerd en toegepast, mijn mindset is veranderd. Sommige dingen lijken nu heel makkelijk, terwijl het 12 weken geleden heel moeilijk leek. Het is een leerproces. Ik heb een gerust gevoel, want ik weet waar ik naartoe wil en dat het goed komt.  Dus heel veel dank daarvoor. Dit heeft mij echt geholpen!

Rian
Alleen maar liefde!

Ode aan Dani en Lizzy: alleen maar liefde! Zo bijzonder om te zien hoe jullie, op een professionele manier, vertrouwen weten te winnen en een groep aan elkaar en aan jullie weten te binden. Dank voor jullie openheid, dank voor de gesprekken, dank voor het delen van jullie missie en mindset en dank voor het lachen. Het was heel intens en waardevol.

Marije
Ver uit mijn comfortzone!

Lieve Dani en Lizzy, nogmaals wil ik jullie bedanken voor dit intense traject. jullie zijn zo echt, puur en toegankelijk! Moet eerlijk bekennen dat ik ver uit mijn comfort zone ben gegaan. Hierbij heb ik mijn nogal sceptische en kritische blik echt even geparkeerd. Ik heb stappen gezet met bepaalde doelen en is het vooral mijn mindset welke veranderd is, waardoor ik zelf zoveel meer rust ervaar. 

Lotte
Dank voor deze reis!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze reis. Ik durf weer te dromen en te voelen. Door de pijn heen te gaan en steeds meer op mezelf te vertrouwen. Ik weet dat ik er nog niet ben maar heb zoveel geleerd en kijk uit naar alles wat het mij nog gaat brengen. Zo blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd om aan dit traject te beginnen. Ik ben ook erg benieuwd naar de meditaties.

Alanna
Vol vertrouwen

Wat is er al een hoop gebeurd sinds vorige week. Door de meditatie waarin we moesten visualiseren welk patroon we zouden willen doorbreken is er al behoorlijk wat doorbroken. Ter plekke voelde ik een heftige reactie in mijn lijf. Ik vind het superspannend wat er allemaal nog komen gaat, maar ik ga vol vertrouwen en motivatie het traject tegemoet.

Katinka
Ik kan weer stralen

Vroeger ben ik veel gepest tot mijn 15de ongeveer en dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel onzeker was en een heel negatief zelfbeeld had. Vorig jaar kon ik mezelf niet eens in de spiegel aankijken. Dankzij Dani en Lizzy heb ik hard aan mezelf gewerkt en ben ik niet meer dat onzekere meisje. Ik kan weer stralen en tevreden in de spiegel kijken. Ben zo dankbaar!

Mandy

Wat een traject!

Wat een traject heb ik met jullie doorlopen! :) Een jaar geleden had ik nooit durven dromen waar ik nu sta. Het is niet makkelijk geweest, maar jullie constante aanmoedigingen en de open, kwetsbare manier van coachen gaf me vaak een duwtje om verder te gaan omdat het veilig voelde.  


Vooral jouw verhaal Lizzy, leek heel erg op het mijne, dat zorgde voor een extra connectie en extra geloof in dat het voor mij ook anders kon. Ik ontdekte dat ik heel veel in mijn leven anders deed dan dat ik het eigenlijk wilde of gewoon afblokte of blokkeerde uit angst, zowel op werkgebied als privé.


Angst voor het onbekende, angst voor financiële onzekerheid, angst om niet 'lief' gevonden te worden of om niet 'goed genoeg' te zijn...

Dorien
Life changing!

Even twijfelde ik of dit traject wel iets voor mij was, qua leeftijd. Hier kwam ik al snel op terug; dit is voor iedere leeftijd! Er is voor mij een degelijke onuitwisbare basis neergelegd, dat LIFE CHANGING is. Heb binnen een paar maanden inzicht gekregen in beperkende overtuigingen en patronen, dat ik tijdens jarenlange therapie nooit heb ontdekt en geleerd.


Dani en Lizzy zijn ontzettende lieve, kundige en betrokken coaches. Dit maakte dat het voor mij, als iemand die moeilijk om hulp vraagt en accepteert, makkelijker was om nu wel hulp te vragen en te ontvangen. Na een traumatische jeugd, een burn-out en gediagnosticeerd met een aantal GGZ-diagnoses, was ik ervan overtuigd, dat ik qua persoonlijkheid niets meer uit het leven kon halen.


WAUW, was I wrong! Dit traject, geeft je inzichten, zet je aan het werk, en geeft je tools mee voor de rest van je leven. Dani en Lizzy; Heel erg bedankt voor deze prachtige reis van 4 maanden. Alleen maar liefde!

Karin