Video Aspect Ratio: 4:1

Energy Recharge

Dé succesformule die je  fysiek, mentaal en emotioneel in balans brengt

Herkenbaar? 

 1. Is jouw energievat al 'leeg', voordat de dag om is?
 2. Kun je niet echt goed ontspannen?
 3. Leef je van to do naar do to?
 4. Zit je continue in je hoofd en pieker je veel? 
 5. Ben je vaak moe en overprikkeld? 
 6. Kun je moeilijk je grenzen bewaken?


Door onze eigen ervaring en in ons werk hebben we dagelijks te maken met mensen die uitgeput zijn doordat ze continu in hun hoofd leven. Ze leven op de automatische piloot, staan niet meer in verbinding met hun lichaam, met wie ze echt zijn en zijn alleen maar bezig met het tevreden stellen van anderen mensen en de verwachtingen van de maatschappij. Ze geven continu hun energie weg op zoek naar geluk, maar herstellen en opladen lijkt eerder een straf dan een noodzaak. 

“Piekeren is net als schommelen.
Je bent wel bezig maar je komt niet van je plaats”

Onze zoektocht

  Ook wij hebben ons jarenlang zo gevoeld...


  We stonden niet in verbinding met onszelf,  wisten niet wat onze kernwaarden waren dus wat we vanuit ons hart echt belangrijk vonden en hoe we van onszelf een prioriteit moesten maken. Met lichamelijke en mentale klachten zoals chronische vermoeidheid, hartkloppingen, eetproblemen, hyperventilatie en een burn out als gevolg. Onze zoektocht naar meer energie komt dus niet zomaar. We waren mentaal, emotioneel en fysiek helemaal leeg en besloten er alles aan te doen om te herstellen.


  Toen we meer leerden over energiemanagement en dit in de praktijk brachten herstelden we de verbinding met ons lichaam en begon ons leven te veranderen. We zijn er zelfs van overtuigd dat als iedereen zijn energie zo zou managen dat er geen burn-outs meer zouden bestaan. Het managen van onze energie heeft ons leven en hoe we naar onszelf, naar anderen en naar de wereld kijken positief veranderd!


  We doen minder maar krijgen meer gedaan van het juiste. We voelen veel meer zelfliefde, voelen vertrouwen en kunnen in rust genieten van de momenten. Ongeacht in welke situatie we zitten, lukt het ons nu om goed voor onszelf te zorgen.  

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

null

Energy Recharge

Als jouw energiemanagement niet op orde is, blijf je in oude patronen en ben je niet fit en helder genoeg om de juiste keuzes te maken. Je kan dan ook niet op de juiste manier werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je innerlijke rust, de verbinding met jezelf, aan je relaties en je grote dromen.

Deze wetenschap missen wij in onze maatschappij maar ook in cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijke groei. Je kan leren om productiever te zijn en jezelf te verbeteren maar wat heb je eraan als je geen energie hebt en daardoor niet echt kunt genieten van het leven?

Tijdens onze zoektocht naar meer energie spraken we met high performers en topsporters zoals Formule 1 coureur Lewis Hamilton en meerdere experts. We gooiden onszelf in de zelfstudie, deden opleidingen en verdiepten ons in de werking van de brein, productiviteit en energie.

We kwamen tot de conclusie dat topsporters heel bewust niet hun tijd, maar hun energie managen en dat zij niet alleen bewust zorgen voor hun fysieke energie maar ook voor hun mentale, emotionele en spirituele energie. Het een kan niet zonder het ander en alles valt en staat met energiemanagement.

Deze kennis en wetenschappen hebben wij voor jou samengebracht en vertaald naar jouw dagelijkse leven want in energiemanagement vind je alles wat je nodig hebt om je mooiste en succesvolste leven te leiden.

Wij willen jou laten zien en vooral laten voelen dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn met de juiste kennis en inzichten.

Energy Recharge

Alle onze kennis en ervaring over energiemanagement hebben we nu teruggebracht in deze toegankelijke cursus waarmee je jouw energie verhoogt en in balans brengt!

Ik doe mee! 

Energiemanagement en de verbinding met onszelf is de basis van ons leven en onze Holy grail.

Alles gaat pas echt van waarde zijn als je deze twee op orde hebt.

Deze cursus heeft me zo ontzettend veel gebracht. Het heeft me inzichten gegeven én ik ben gegroeid als mens. Iedere les gaf me weer inzichten. In mijn Journal heb ik alles opgeschreven, de opdrachten gemaakt en alle quotes genoteerd. Ik werd helderder. Ik zag waar mijn valkuilen lagen. Ik zag hoe mijn gedachtepatronen ontstonden. Ik zag hoe ik mijn negatieve gedachtes kon omvormen tot positieve gedachten. Ik heb mijn routines eens op de schop gegooid, en daar geniet ik iedere dag weer van. Een heerlijk rustig moment van opstaan in de ochtend en een heerlijk ontspannen moment van slapen. Het is een proces, want vaak sta ik gelijk 'aan' en ook dat heb ik geleerd; alles gebeurd met vallen en opstaan, maar stap voor stap ga je vooruit. Ik vond het mega interessant om alles te leren over de vier verschillende vormen van energie. Oh ja, dat komt iedere dag ook naar voren: het invullen van de Energy Planner. Ik vind dit zo'n handige tool! Inzicht krijgen in hoe ik me voel en op welke manier ik mijn dag zo gebalanceerd mogelijk kan invullen. Ik word er iedere keer enthousiast van en eigenlijk kan ik niet stoppen met typen, haha. Dank lieve meiden!

Iris, deelnemer van de Energy Recharge 

Start nu direct met de Energy Recharge!

De Energy Recharge is een cursus met 17 inspirerende video’s

Deze is erop gericht om de verbinding met je lichaam te herstellen en in balans te brengen en om je energie te verhogen en te bewaken. Inclusief lichaamsgerichte oefeningen met onder andere geleide meditaties. Bij de Energy Recharge ontvang je ook direct de Daily Energy Planner. Dit is een tool waarmee je direct heel eenvoudig met weinig inspanning je energie gaat managen. Het helpt je om in te checken in je lichaam, om te vertragen, te reflecteren en bewuste keuzes te maken die je helpen om je energie te verhogen.


null

Jij bent prioriteit #1

Je energie managen is voor ons de hoogste vorm van zelfliefde omdat je van jezelf en dus van jouw energie een prioriteit gaat leren maken. Vanuit die state of mind zullen we je gelijk motiveren en een handje helpen om direct goed te starten! 

Verbinding met jezelf 

Lichaam en geest zijn verbonden. En als je de beste versie van jezelf wilt worden dan wil je dat deze twee goed gaan samenwerken want hoe beter jij je voelt, hoe betere keuzes je gaat maken. Als je uit je hoofd leeft, dan voel je niet meer wat je lichaam nodig heeft om op te laden.

Fysieke energie

Dit is de brandstof van je leven en het fundament van jouw welzijn. Dit is hoe je fysiek voor je lichaam zorgt; dus wat je eet, hoe je beweegt en slaapt.

Mentale energie

Dit de brandstof voor mentale vaardigheden en positive thinking. Dit is je focus en concentratie. Als je mentale energie uitgeput is kun je niet werken aan nieuwe gewoontes en patronen doorbreken.

Emotionele energie

Dit heeft betrekking op je gevoelens, hoe je met jezelf en anderen omgaat. Deze energie brengt je zelfliefde, zelfvertrouwen, kracht, dankbaarheid en geluk.

Spirituele energie

Dit is geen religie, maar dit is jouw ‘WAAROM’. De reden waarvoor je het doet. Het is jouw levensmissie en de meest krachtige motivatie om naar je droomleven toe te werken. Deze energie brengt je naar ongekende hoogtes. 

Lichaamsgericht

De drie lichaamsgerichte oefeningen (geleide meditatie/visualisatie, bodyscan & ademhalingsoefening) helpen je om de kennis en inzichten die je krijgt te ervaren en te voelen. 

Kernwaarden ontdekken

Zolang je onbewust en onwetend bent over je kernwaarden blijf je energie geven aan dingen die je niet verrijken en ben je niet in harmonie met je kernwaarden. Ontdek jouw kernwaarden en focus je energie puur op datgene wat jij vanuit je hart belangrijk vindt.

+ audio afspeellijsten

Naast de video's ontvang je ook de audio in een handige afspeellijst zodat je het programma bijvoorbeeld ook onderweg kunt volgen.

Wat anderen zeggen over ons programma:

Ik voel me minder geleefd

Door de Energy Recharge begin en eindig ik veel bewuster mijn dag, voel ik me minder geleefd, en leer ik mezelf echt beter begrijpen en vanuit zelfliefde mezelf te gunnen en geven wat ik nodig heb. Deze cursus heeft bij mij een mindshift teweeg gebracht, waar ik in mijn dagelijks leven zoveel profijt van heb!

Deelnemer Energy Recharge 

Er is direct verschil/verandering merkbaar

Het is niet té intensief, je krijgt tools aangereikt die je direct toe kunt passen, en er is direct verschil/verandering merkbaar. Ik kijk nu echt met een andere blik naar mijn energie, en voel me veel beter nu ik er zo bewust mee omga. Ik ben ervan overtuigd dat het voor een groot deel mijn burn-out herstel ondersteunt/bepaalt.

Deelnemer Energy Recharge 

Ik begin mijn dag met meer energie

De Energy Recharge heeft mij fijne inzichten gegeven. Hierdoor sta ik fijner op en begin ik met meer energie aan mijn dag. Ik vond het vooral leuk en fijn dat de Energy Recharge is opgebouwd uit filmpjes, dit zorgt ervoor dat er meer blijft hangen.

Deelnemer Energy Recharge 
Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Heel fijn programma, ik kan de lessen op mijn eigen tempo volgen en ook evt terug kijken wanneer ik het nodig vind. Ik vind het erg fijn dat het programma je elke les eigenlijk een soort handvatten geeft en daarmee kan je dan uitvinden wat voor jou werkt. De Energy Recharge heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Deelnemer Energy Recharge 

De Energy Recharge is jouw basis

 Je gaat ontdekken waar je energielekken zitten, hoe je deze kunt dichten, waar je energie van krijgt en wat je energie ontneemt. Jij weet na deze cursus precies hoe je vanuit jouw lichaam en energiebehoefte je energiesysteem in balans krijgt. Dit betekent niet dat je altijd in balans bent, maar dat je weet wat je moet doen om in balans te komen. Wat er ook gebeurt, je kunt hier altijd weer op terugvallen. 

Onze Holy grail

Deze cursus is gemaakt op basis van gedragswetenschappen, NLP, sociale psychologie, neurowetenschappen, zelfkennis en onze persoonlijke ervaring. Het is de basis van ons leven. Alles gaat pas echt van waarde zijn als je je energiemanagement op orde hebt.

Dé succesformule 

We hebben met deze cursus een methode ontwikkeld die je gegarandeerd succes oplevert. Alles wat we geleerd hebben over energiemanagement hebben we samengebracht in deze toegankelijke cursus en vertaald naar jouw dagelijkse leven.

Lieve supervrouwen,
Wat hebben jullie een gave cursus gemaakt! Ik vind de setup echt fijn. Het is gewoon doen en niet teveel denken! Echt iets voor mij en precies wat ik nu nodig heb. Ik ben trots op jullie en dankbaar dat ik deel mag zijn van deze reis. 

Jaimie, deelnemer van de Energy Recharge 

“We zijn niet moe omdat we teveel doen.
We zijn moe omdat we te weinig doen wat ons hart tot leven brengt”

Ik doe mee!

Wil jij je mooiste leven leven?

Vol energie op staan elke dag?

Weten wat je nodig hebt, fysiek, mentaal en emotioneel?

Zonder schuldgevoel van jezelf een prioriteit maken?

Ontdekken wat jouw “WHY’’ is? 

Ontdekken wat jouw kernwaarden zijn en daarnaar leren leven? 

En vooral leren hoe je dit consistent blijft doen? 

€ 147,-

Ben je er klaar voor? 

 • Volledige videocursus met 17 video’s
 • Daily Energy Planner (werkblad)
 • Incl. 3 lichaamsgerichte oefeningen met o.a. geleide meditaties
 • Ontdek jouw kernwaarden op elk gebied van je leven
 • Ga op zoek naar jouw  'WHY' en vind je krachtigste energiebron
 • Onbeperkt toegang 
 • Te bekijken en beluisteren via computer, tablet en telefoon via de gratis app 

Nog meer enthousiaste deelnemers!

Het heeft me al zo onwijs geholpen.

Het heeft me al zo onwijs geholpen, is erg efficiënt en heel toegankelijk. Ik vind ‘m echt heeeel erg fijn! ♥️

Deelnemer Energy Recharge

Ik durf te dromen.

Meiden, jullie zijn zo inspirerend, echt fantastisch! Door mensen zoals jullie durf ik te dromen en kan ik groeien, dankjewel!

Deelnemer Energy Recharge

Erg leerzaam en informatief.

Ik vind het erg leerzaam en informatief. Het is goed dat jullie je uitspraken baseren op feiten en alle informatie overzichtelijk overbrengen.

Deelnemer Energy Recharge

Zoals ik van jullie gewend ben. 
Het is een overzichtelijke opzet waarbij je je heel bewust wordt. Echte eye openers. Heel fijn om op deze manier jezelf te ontwikkelen. Het tempo is zelf te bepalen. Het heeft mij enorm geholpen zoals ik van jullie gewend ben!

Deelnemer Energy Recharge

Veelgestelde vragen

Energy Recharge

Hoe werkt deze cursus?

De Energy Recharge is een video cursus met 17 video’s die je kennis brengt en inzicht geeft die je direct in de praktijk kunt toepassen. Omdat deze cursus er ook op is gericht om de verbinding met je lichaam te herstellen, zullen we ook lichaamsgerichte oefeningen toepassen zoals o.a. een meditatie/visualisatie.

De vragen in de lessen helpen je om inzicht te krijgen. Je vult de antwoorden in voor jezelf en het beantwoorden doet zijn werk al in jouw brein. Ze worden niet door ons beoordeeld. Bij sommige vragen zul je diep moeten graven, neem hier dan ook echt de tijd voor. De waarde van deze inzichten kunnen net datgene zijn wat je nodig hebt om je leven te veranderen.

Omdat je deze cursus hoogstwaarschijnlijk start met een tekort aan energie, hebben we de video’s en de lessen zo gemaakt dat ze weinig inspanning van je vragen, maar je wel stimuleren om je energiebalans zo optimaal mogelijk te herstellen. De ene video duurt wat langer dan de ander. De lessen zijn soms kort en soms wat uitgebreider. We raden je in ieder geval niet aan om de cursus te binge-watchen want hoe kort een video voor jouw gevoel misschien ook is, elke video en les heeft tijd nodig om te integreren in je systeem. Het beste kun je een moment per week aanhouden op een vast gepland tijdstip om een video te bekijken en een les te maken of te ervaren.

Ik ben heel moe, is de cursus dan iets voor mij?

Jazeker, juist! Als je je energie leert te managen in plaats van je tijd, ga je ontdekken wat je nodig hebt en daar naar handelen. Dit zorgt ervoor dat je van jezelf een prioriteit maakt, beter voor jezelf zorgt en meer energie krijgt. Je gaat werken aan een blijvende basis, als je dit eenmaal onder de knie hebt (wat heel snel kan zijn) zal je ontdekken dat je niet alleen meer energie hebt, maar ook meer tijd voor de dingen die jij leuk en belangrijk vindt! 

Kan ik dit deze cursus combineren met een ander traject?

Deze cursus is de basis in alles wat wij doen. Dit is dus zeker te combineren met onze trajecten, maar ook als je bijvoorbeeld aan het herstellen bent van een burn-out. Met deze cursus werk je aan een basis waar je altijd op terug kan vallen. Daarbij heb je onbeperkt toegang dus kan je alles in je eigen tempo bekijken en beluisteren. 

Hoe lang heb ik toegang?

Dit is jouw basis, en je energie herstellen is een leerproces. Je hebt daarom onbeperkt toegang tot de leeromgeving zodat je altijd weer kunt terugschakelen naar jouw basis. Hoe fijn! Je ontvangt na je aanmelding je inloggegevens en een bevestigingsmail en kan dan direct aan de slag.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor de cursus?

Omdat als je deze cursus start, je hoogstwaarschijnlijk bent gestart met een tekort aan energie, hebben we de video’s en de lessen zo gemaakt dat ze weinig inspanning van je vragen, maar je wel stimuleren om je energiebalans zo optimaal mogelijk te herstellen. De ene video duurt wat langer dan de ander. De lessen zijn soms kort en soms wat uitgebreider. We raden je in ieder geval niet aan om de cursus te binge-watchen want hoe kort een video voor jouw gevoel misschien ook is, elke video en les heeft tijd nodig om te integreren in je systeem. 

arrow_drop_up arrow_drop_down