Vind je innerlijke rust in onzekere tijden

De behoefte aan innerlijke rust is groter dan ooit. Daarom schreven we speciaal voor jou dit e-book waarin we inzichten en tools geven die elke dag het grote verschil en succes maken in ons leven. We voelen ons stabiel, ontspannen en in control.

WAT GA JE LEREN?

  • Hoe je innerlijke rust bereikt
  • Hoe je de verbinding met jezelf behoudt
  • Hoe je betere keuzes maakt in je energiebalans
  • Hoe je omgaat met spanning en stress
  • Hoe je je emoties en gedachten beheerst
  • Hoe je dichtbij jezelf en in vertrouwen blijft in onzekere tijden
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis Download

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf, dat is waar Dani en Lizzy voor staan!

Fajah Lourens

Dani & Lizzy

Dani Jašarević en Lizzy Blijleven zijn niet alleen het gezicht, maar ook de drijvende kracht achter het online platform FITGIRLS en Fitmind Academy. Naast het runnen van deze bedrijven zijn zij beide gecertificeerd NLP Master Coach en hebben ze een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Dagelijks bereiken zij met hun kanalen en activiteiten duizenden vrouwen in Nederland en België en hebben zij met hun succesvolle ‘Be Your Own Guru’ Methode inmiddels al honderden vrouwen geholpen om de regie over hun leven terug te krijgen.

Om deze lifestyle vol te houden is een goede balans nodig, iets wat zij voor zichzelf hebben gevonden en wat zij graag door willen geven aan hun deelnemers, lezers, kijkers en volgers.

null

Alleen maar liefde!

Ode aan Dani en Lizzy: alleen maar liefde! Zo bijzonder om te zien hoe jullie, op een professionele manier, vertrouwen weten te winnen en een groep aan elkaar en aan jullie weten te binden. Dank voor jullie openheid, dank voor de gesprekken, dank voor het delen van jullie missie en mindset en dank voor het lachen. Het was heel intens en waardevol.

Marije
Ver uit mijn comfortzone!

Lieve Dani en Lizzy, nogmaals wil ik jullie bedanken voor dit intense traject. jullie zijn zo echt, puur en toegankelijk! Moet eerlijk bekennen dat ik ver uit mijn comfort zone ben gegaan. Hierbij heb ik mijn nogal sceptische en kritische blik echt even geparkeerd. Ik heb stappen gezet met bepaalde doelen en is het vooral mijn mindset welke veranderd is, waardoor ik zelf zoveel meer rust ervaar. 


Lotte
Dank voor deze reis!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor deze reis. Ik durf weer te dromen en te voelen. Door de pijn heen te gaan en steeds meer op mezelf te vertrouwen. Ik weet dat ik er nog niet ben maar heb zoveel geleerd en kijk uit naar alles wat het mij nog gaat brengen. Zo blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd om aan dit traject te beginnen. Ik ben ook erg benieuwd naar de meditaties.


Alanna

De eerste stap naar blijvende verandering is bewustwording

Voor ons is innerlijke rust de basis waarmee we ons leven op koers brengen en van waaruit we navigeren. Een basis waar we steeds weer naar terugschakelen.  Met deze waardevolle inzichten creëer jij een leven waarin jij de regie hebt in alles wie je bent en wat je doet.  In verbinding met jezelf en vol energie! 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Download Gratis