Onze missie is om vrouwen bewust te maken van hun mogelijkheden, ze op koers te zetten en in beweging te brengen,
zodat ze naar hun volledige potentie gaan leven.

Wij geloven dat dat alleen kan als je je eigen expert wordt op het gebied van mindset, voeding, beweging,  rust en ontspanning.

Je hebt alleen de regie over je leven als je weet wie je bent, wat je nodig hebt en daar naar kunt handelen.

Sta jij in de ochtend op vol goede energie of draai je
jezelf liever nog een keer om?

Herken je dit?

Wij weten dat het anders kan!
Op een manier die bij jou past!

Verander je leven met het
Be Your Own Guru
basis traject

We creëren lange termijn resultaten door gewoonte en gedragsverandering,
niet door strenge diëten en trainingsschema’s.
Reken voor altijd af met het jojo- effect en heftige ups & downs.

Het resultaat

Dit is geen dieet, maar een lifestyle.  Niet voor anderen, maar voor jezelf.
Niet voor een dag, maar voor elke dag..

Wij helpen jou in 12 weken met de basisonderdelen
van onze 4 unieke modules:

Het is tijd voor actie!

Maak voor eens en altijd het verschil voor jezelf!
Pak nu je kans en doe met ons mee!

Gun jezelf deze basis waardoor jij nooit meer op dieet hoeft,
lekker in je vel zit en echt gelukkig wordt. In je lijf en in je hart!

Inclusief:

Normale prijs: €199,-

Nu tijdelijk voor: €147,-

Betaling in termijnen mogelijk – 3 termijnen van 58 euro.
Meld je hier aan!

Dit is wat anderen zeggen…

Dankbaarheid is bij mij zoveel groter geworden. Ben vooral jullie heel dankbaar dat jullie vrouwen zo helpen! Ben dit jaar een heel andere vrouw geworden. Van super onzeker en negatief over mezelf naar wie ik nu ben. Ik ben er nog niet, maar daar ga ik de komende maanden mee aan de slag!

Vroeger ben ik veel gepest tot mijn 15de ongeveer en dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel onzeker was en een heel negatief zelfbeeld had. Vorig jaar kon ik mezelf niet eens in de spiegel aankijken. Door de Fitmind Academy heb ik hard aan mezelf gewerkt en ben ik niet meer dat onzekere meisje. Ik kan weer stralen en tevreden in de spiegel kijken. Ben zo dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen.

Ode aan Dani en Lizzy: alleen maar liefde! Zo bijzonder om te zien hoe jullie, op een professionele manier, vertrouwen weten te winnen en een groep aan elkaar en aan jullie weten te binden. Dank voor jullie openheid, dank voor de gesprekken, dank voor het delen van jullie missie en mindset en dank voor het lachen. Het was heel intens en waardevol.

Lieve Lizzy & Dani,
Dankjewel voor je luisterend oor, je kritische blik, het vertrouwen, je rake antwoorden, je tools. je lessen, je tijd, je luisteren zonder dat er iets gezegd werd. Dankjewel voor het zien van wie ik ben en alles wat ik nu vergeet. Ik had geen betere coaches kunnen wensen. Blij dat ik jullie tijdens coachingsgesprekken nog ga spreken! Voor mij ben je een kanjer! Ook dit weer met tranen in mijn ogen, DANK!

Hi Dani en Lizzy,
Wauw.. net zoals de vorige keer na het coaching gesprek, zit ik met een glimlach van oor tot oor en tranen in mijn ogen. Wat zijn jullie ongelofelijk waardevolle mensen. Jullie durven zoveel van jezelf te laten zien, waardoor jullie ervoor zorgen dat ik mijzelf ook kwetsbaar durf op te stellen. Jullie geven informatie, extra inzichten, maar weten ook zo goed te luisteren en mijn eigen woorden terug te geven. Wat is het een ongelofelijk feestje om dit traject te volgen en hoe moeilijk het soms ook is, jullie zijn er echt voor mij en dat voelt zo intens waardevol.
Dankjewel!
Liefs,

Dank voor vandaag! Echt, het was een heel bijzondere dag. Heel variërend: informatief, bewustwording, kennismaking & super persoonlijk. Jullie persoonlijke verhaal heeft me echt heel erg geraakt en ik vind het zo dapper dat jullie jullie droom aan het leven zijn. Niets meer dan bewondering. Fijn om te zien en te merken hoe jullie luisteren en jullie eigen ervaringen en kennis terug weten te koppelen aan ons. Moe, maar voldaan! Echt, dank dank dank!

Dank voor de inzichten en de reis naar betere versie van onszelf. Ik heb mogen ervaren om mind en body meer in balans te brengen! Super om dit te hebben mogen doen en voel me zeker nu mijn eigen guru. Soms kom ik mezelf weer tegen maar het lukt tot nu toe goed om weer op te staan en door. Tnx en hoop jullie zekers nog te zien en ik mail jullie. Liefs! En voor de andere girls, mooi om jullie ontmoet te hebben en de verhalen en groei te mogen meemaken. Tot ziens allen

Lieve Dani & Lizzy,
Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de virtuele schop die ik nodig had!
Ik ben na het lezen vrijwel gelijk begonnen met ontspanning en rust! Het geluid van mijn telefoon ging op stil. Ik heb mijn sportkleding aangetrokken en ben gaan sporten. Best gek onder het kopje ‘ontspanning en rust’ maar het was op dat moment exact wat ik nodig had om alle spanningen van de afgelopen dagen volledig los te kunnen laten en letterlijk met een kettlebell van mij af kunnen swingen! En hieruit heb ik geleerd dat ik hier vaker voor moet kiezen. ook dit is een manier van ontspanning en rust voor mij. Dit heb ik nooit eerder zo ervaren. Ik heb het altijd gezien als ‘sport en fit zijn/worden’ waardoor ik er vaker tegen op zag. Het gaf mij een heel trots en blij gevoel.
Duizendmaal dank voor jullie inspiratie.
Liefs,

Ik weet echt niet hoe ik jullie moet bedanken. Gisteren was ik van slag. En vandaag zie ik het als een waardevol cadeau; ik mag gaan oefenen met mijn hardnekkigste patroon! Hoe GAAF is dat?! Dat ik dit binnen zo’n kort tijdsbestek mag inzien! En eraan kan, mag en WIL werken!!

Lieve Dani & Lizzy,
Onwijs bedankt weer voor vandaag! Bizar wat het allemaal met je doet als persoon. Geweldig om dit mee te mogen maken. Het geeft mij zoveel power om echt voor mijzelf te kiezen.
Blijf vooral zo doorgaan, geef jullie kracht, enthousiasme en kennis door.
Liefs

Hi Lizzy & Dani,
Wat een zalig intense dag! Ik wil jullie nog is bedanken voor de openheid en puurheid die ik vandaag ervaren heb! Dit geeft me enorm veel moed en kracht om door te gaan! Ik ben enorm dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Heel veel liefs en tot snel.

Doe jij mee?

Who run the world? (Fit)Girls! Lizzy en Dani verbinden sterke vrouwen en geven hen een platform.
Het is een feestje om ze in mijn leven te hebben

Milou Turpijn / hoofdredactrice van Women's Health

Fit zijn in lichaam en geest, gelukkig en trots zijn op jezelf,
dat is waar Dani en Lizzy met hun missie voor staan

Faya Lourens / actrice, presentatrice en eigenaresse MKBM

Dani & Lizzy

Dani Jašarević en Lizzy Blijleven bereiken door hun kanalen en activiteiten zoals het voormalig televisieprogramma ‘Body, Mind en Guilty pleasures’ tienduizenden mensen in Nederland en België. Ze zijn niet alleen ondernemers in hart en nieren, ook hebben zij een enorme passie voor persoonlijk groei. Ze weten als geen ander hoe de uitdagingen van het leven impact kunnen hebben op wie je bent en wat je doet. Zij geloven erin dat iedere vrouw naar haar volste potentie kan leven door te verbinden met haar innerlijke wereld.

Na jarenlang het succesvolle platform FITGIRLS te runnen, besloten ze zich te ontwikkelen tot NLP Master Coach. Met hun kennis en persoonlijke ervaring richtte zij daarom hun tweede succesbedrijf op: Fitmind Academy, waarmee zij met hun eigen ‘Be Your Own Guru’ methode inmiddels al honderden vrouwen coachen d.m.v. hun eigen ontwikkelde online programma’s, workshops, lezingen, retreats en events! Dit alles doen zij met heel veel passie en ze leven elke dag hun boodschap: practice what you preach.

Bekend van

FAQ

Wat is het verschil tussen het Be Your Own Guru – basis traject  en het VIP traject?

Het VIP traject is een veel uitgebreider en intensiever traject. Bij het VIP traject word je persoonlijk gecoacht en heb je dagelijks contact met Dani en Lizzy. Ook zijn er 3 LIVE dagen, krijg je de volledige modules  en is er een actieve besloten Facebook community. Bij het VIP traject krijg je ook een DNA analyse en is er beperkt plek. In 2020 komt er ook een nieuw VIP traject. Mocht je daar interesse in hebben stuur ons dan een mailtje

Ik heb het Fitmind Jaarprogramma gevolgd, is het dan nog interessant om het Be Your Own Guru – basis traject te volgen?

Zeker weten! Het Jaarprogramma was echt een stok achter de deur, nu leer je echt een basis te bouwen in je lifestyle. Je kan inloggen op de Fitmind Academy en na deze drie maanden zal je leven nooit meer hetzelfde zijn.

Krijg ik voeding- en trainingschema’s?  

Nee, hier geloven wij niet in voor op de lange termijn. Het Be Your Own Guru – basis traject gaat je juist helpen om datgene te vinden wat voor jou op de lange termijn werkt. Geen quick fixes zoals een eetschema, maar echt die mega belangrijke basis! Op deze basis kan je altijd terugschakelen, nooit meer een schuldgevoel!

Hoeveel uur ben ik bezig met de lessen en is het te combineren met een fulltime baan en/of gezin?

Wij raden aan om een paar uur per week vrij te houden voor de lessen. Soms duurt een les langer, soms korter. Je kan de lessen inplannen waar en wanneer jij wilt. Het traject is dus ook vanuit het buitenland te volgen. Les gemist? Geen probleem. Deze kan je altijd inhalen. Het traject is goed te combineren,je gaat leren om van jezelf een prioriteit te maken tijdens dit traject dus wanneer jij het gevoel hebt dat je misschien tijd te kort komt, is dit traject juist wat je nodig hebt!

Hoe gaat het precies in zijn werking als ik het Be Your Own Guru – basis traject aanschaf?

We starten op 6 januari, een week hiervoor krijg je van ons je inloggegevens. Vanaf 6 januari kan je inloggen op de Fitmind Academy, hier komt automatisch elke week een les vrij. Deze lessen kun je maken wanneer je wilt, hier heb je alleen pen en papier voor nodig.Als je later wilt starten is dit geen enkel probleem, de lessen blijven gewoon beschikbaar.Na aanschaf ontvang je uiteraard van ons een mail met hierin alle informatie en houden we je de komende maanden alvast op de hoogte van wat je kan gaan verwachten!

Kan ik betalen in termijnen?

Ja, je kan betalen in termijnen betalen zoals staat aangegeven bij de prijs. De eerste termijn wordt voldaan op de dag van aankoop, de tweede op de daaropvolgende maand.

Heb je een andere vraag?

Mail ons op info@fitmindacademy.nl

©2019 Fitmind Academy | Privacy Policy